Forslag til aktiviteter uden for Paris, Frankrig

Forslag til aktiviteter uden for Paris, Frankrig


Når du planlægger din tur til Paris, Frankrig, bør Rejse-attraktioner i områderne omkring byen også overvejes. Ludvig XIV 's overdådige Versailles-slottet, Monets maleriske hjemmet og haven i Giverny, og kejserinde Josephine palæ, Malmaison, er alle inden for en kort afstand af Paris, og de fleste kan nås med offentlig transport.

Forslag til aktiviteter uden for Paris

Fra maleriske slotte til ballon forlystelser, bør besøgende i Paris ikke glip af alle de utrolige attraktioner i området har at tilbyde. Takket være en levende offentlig transport og togsystem, de fleste af Frankrig er inden for en dagstur til Paris. Hvis du ønsker at udforske den utrolige land, overveje at besøge følgende:

Chateau de Vincennes

Chateau de Vincennes ligger i den østlige udkant af Paris og tilbyder en farverig og detaljeret historie. Opført i 1150 som en jagthytte, Chateau tjente som et hjem væk fra hjemmet for den kongelige familie, når de boede på Louvre. I senere århundreder blev det Vincennes Porcelænsfabrik og senere statsfængsel boliger sådanne berygtede personligheder som Diderot og Marquis de Sade. Besøgende er velkomne næsten året rundt til de grunde, mens guidede ture er tilgængelige i Chateau korrekt. Hvis du tager toget, Parisa € ™ Linje 1 slutter ved en station nær Chateau.

Chateau de Fontainebleau

Beliggende omkring en time fra Paris Chateau de Fontainebleau er, er en storslået Royal Home og den eneste kongelige bopæl at have været besat i syv århundreder. Besøgende har adgang til en utrolig visning af fransk arkitektur, kunsthistorie og kultur. De gårde og haver er åbent dagligt (varierer sæson til sæson), mens Chateau er åben hver dag undtagen tirsdage og statslige helligdage. Den maleriske region er ideel til touring via luftballon. Parisiske besøgende kan tage toget fra Gare St. Lazare direkte til chateau.

Versailles-slottet

Ingen diskussion af parisisk rejse attraktioner ville være komplet uden at nævne Versailles. Hvad der startede som en lille jagthytte i 1631 af Louis XIII, Versailles udvidet blev det kongelige sæde i mere end 100 år. Den omfattende og massive palads var hjem for over 20.000 kongelige familiemedlemmer og adelige i højden af ​​Ludvig XIV regeringstid. I dag er de fleste af slottet er blevet restaureret og er åben for besøgende. Særligt bemærkelsesværdigt er det 236-fods lange Galerie des Glace (Hall of Mirrors), stedet hvor Louis XVI bryllup til Marie Antoinette og 1919 underskrivelsen af ​​Versaillestraktaten, blandt andre ting. Også et besøg værd er de udsmykkede statslige lejligheder, de formelle haver og de 250 hektar store park, der omgiver slottet. Metro-tog fra Paris 'Montparnasse station køre 13-mile tur til Versailles regelmæssigt i løbet af dagen.

Disneyland Resort Paris

Mickey Mouse opfylder Monsieur, kun 32 miles øst for Paris. Disneyland Resort Paris, åbnede i 1992, har alle de Disney favoritter, såsom Main Street USA - en jazz alder gade her snarere end en 1900-tallet færdselsåre - og Tornerose Slot med et par aktivitet franske hånd, såsom friske croissanter og Art Nouveau facader tilføjet.

Ved siden af ​​Disneyland Paris er den nye Walt Disney Studios Park, en arbejdsgruppe filmstudie, med en animation workshop samt eventyr forlystelser såsom Rock 'n Roller Coaster med musik af Aerosmith. Disneyland Paris er nemt nås med 45 minutters pendler RER toget fra Paris 'Chatelet Les Halles metrostation. Disney station ligger lige foran de vigtigste gates til Disneyland Resort Paris. Hvis du ønsker at tilbringe et par dage på parker, er der flere typiske Disney tema hoteller i alle prisklasser.

Loire-dalen

Forslag til aktiviteter uden for Paris, Frankrig
Chateau de Chenonceau

Længe før der var Versailles, de franske konger flygtede Paris til den fredelige og naturskønne Loire-dalen. Hjem til over 1000 slotte og herregårde, maleriske landsbyer, og forfriskende Chenin Blanc vine, Loire-dalen er en nem dag turen fra Paris. Denne Paris, Frankrig rejser attraktion funktioner nogle fantastiske eksempler på fransk arkitektur, såsom kong Francois I renæssance mesterværk, Chateau de Chambord, den største i Loire-dalen slotte, med 440 værelser og 365 pejse. Den mest dejlige af områdets slotte er Chenonceau, en delikat renæssance bygning, som spænder over floden Cher. Loire-dalen er omkring 80 miles fra Paris og tilgængelige via bus, billeje, og sightseeing tur. Området er en nice pause fra travle centrale Paris rejser attraktioner.

Malmaison

Napoleons kone, kejserinde Josephines dejlige hjem, Malmaison, er en uncrowded og umagen værd rejse attraktion. Det 17. århundrede palæ, købt af kejserinde som bolig for hende og Napoleon på deres ægteskab, er blevet omhyggeligt restaureret og de fleste af møbler er dem, der anvendes af Josephine og kejseren selv. Efter hendes skilsmisse, Josephine beholdt huset og blev hjemme for at passe sin rosenhave, en have, der stadig er storslået. Blot 10 miles vest for Paris, er boet nemt nås med RER toget fra centrum af Paris.

Champagne Discovery Tour

Besøgende vil nyde en spændende rundtur i Regiona € ™ s mest berømte vinmarker i Reims. Turen er tilgængelig to gange om ugen fra begyndelsen af ​​april til slutningen af ​​oktober. Turene inkluderer transporter til og fra dit hotel og en guide er til stede på alle tidspunkter.

Day Trips

Turister, der søger en robust fransk ferie vil finde mange store steder kun en kort togtur væk. Plan dagsture til nogle af disse farverige regioner prale historiske og kulturelle betydning for den franske erfaringer:

Normandiet

Den historisk vigtige region var hjemsted for Vilhelm Erobreren og d-dag strandene. Besøgende vil finde den engelske kanal kystlinje dekoreret med rullende grønne græs, sandstrande, hvide kalksten klipper og mindesmærker for de faldne helte. Normandiet er blot to timer fra Paris via tog. Mens der i Normandiet, skal du sørge for at se Notre Dame ligesom Rouen-katedralen og amerikanske, britiske og tyske War Kirkegårde. Tog fra Paris til Normandiet tager kun et par timer

Giverny

Giverny er en smuk, fransk landsby, omkring 45 miles nordøst fra Paris, på den østlige kant af Normandiet. Det er bedst kendt for sin mest berømte beboer, impressionistisk maler, Claude Monet, der boede der i 43 år, fra 1883 til sin død i 1926. Monets enkle hjem og udarbejde haver er åbne for offentligheden og tilbyde de besøgende et indblik i fransk liv i slutningen af ​​det 19. århundrede. Haverne er herlig, med roser, blåregn, og selvfølgelig, vandet haven med åkander. Hus og haver blev alvorligt beskadiget under Anden Verdenskrig og fik lov til at forfalde. I dag er de blevet omhyggeligt restaureret til deres oprindelige pragt og velkommen besøgende mellem april og november.

Landsbyen Giverny rolige skønhed tiltrak også andre malere i slutningen af ​​det 19. århundrede, især amerikanske malere. John Singer Sargent og Theodore Wendel er blot to af de snesevis af kunstnere, der strømmede til landsbyen i perioden før Anden Verdenskrig I. Eksempler på det arbejde, de skabte der er udstillet på Musée d'Art American i Giverny.

Avignon

Blot to-og-en-halv time væk fra Paris med tog, Avignon var hjemsted for pavedømmet i århundreder. Monumenter, museer og gamle kirker befolker byen. Avignon er meget varmt om sommeren, men mange besøgende nyde de steder uanset. Vægge bygget i 1403 af Anti-Pave Benedikt XIII vedlægge centrum af byen.

Camargue

Lidt mere af en udfordring at komme til, Camargue på Rhone River Delta er hjemsted for en race af vilde heste kendt som Carmargue. Racen er beskyttet for at holde den ren. Landet er fladt, grønt og folk i regionen en tendens til at de halv-vilde heste og hæve sorte tyre. Pony ture er tilgængelige, giver de besøgende en chance for at tage en idyllisk tur gennem uspoleret natur. Parisiske turister bliver nødt til at tage en TGV fra Paris til Avignon og derefter en bus fra Avignon Station til Camarague.

Gør Memories på din franske Vacation

Den franske landskab har kraftigt i mange en Grimms eventyr. Besøgende til Paris kan nyde en lang række sojourns ind og ud af byen, om det er en pony ride i Camarague, en luftballon over Chateau de Fontainebleau at tumler med Mickey og miney i Disneyland Paris. Opdag nye erindringer på din næste franske ferie.