Forslag til aktiviteter i New Orleans

Forslag til aktiviteter i New Orleans


Hvert år mere end 10 millioner besøgende til Louisiana søge de bedste ting at gøre i New Orleans. Byen, der blev hærget af orkanen Katrina i 2005, har steget med en hævn.

Bedste Forslag til aktiviteter i New Orleans

"Big Easy" er tilbage i business efter at være pummeled af Moder Natur. Du kan ikke holde en god ting ned og New Orleans viser, at i Spar. Den sydlige by, der er fuld af hjerte pumper med verdensklasse attraktioner, begivenheder og steder. Hvis du er på udkig efter nogle af de bedste ting at gøre i New Orleans overveje følgende populære picks:

For historie buffs

En tur til New Orleans begynder ofte i den verdensberømte franske kvarter. Betragtes hjertet af New Orleans, den legendariske område er hjemsted for historiske lukker palæer med malerisk smedejern balkoner og magnolia fyldte gårde. Nogle must-besøg French Quarter område hot spots omfatter:

  • Jackson Square: Tag et souvenir skudt af Andrew Jackson på hesteryg, gå en tur på pladsens ulasteligt velplejede græsplæner og tour majestætiske og ærefrygtindgydende St. Louis-katedralen. Den fantastiske struktur er den ældste katolske domkirke i USA, en national historisk milepæl, og kernen i downtown New Orleans.
  • French Market: Den populære samfund landmandens marked indehaver af titlen som den første udendørs producerer marked i USA. Ud over sin historiske værdi, kan du også gå væk med friske råvarer og unikke krydderier, såsom Gib s Bottled Hell Hot Sauce.
  • St. Charles Streetcar: Kendt for lokale som New Orleans '"Moving National Historic Landmark," den berømte sporvogn afgår lige uden for det franske kvartal og bevæger sig gennem billede-perfekt Garden District, passerer Tulane University, historiske palæer og en række andre bemærkelsesværdige steder. Den 90-minutters tur tur rejser 13 miles og er til rådighed 24 timer i døgnet.

For kunstnere

New Orleans er hjemsted for gallerier i massevis. Især den 600 blok af Julia Street, som er tilnavnet, den "Soho i Syd." Ud over at byder på en imponerende samling af arkitektoniske vidundere, såsom rækken af ​​13 midten af ​​det 19. århundrede byhuse, kendt som området kan prale af nogle af Crescent City bedste kunstgallerier, fra Marguerite Oestreicher Fine Arts Studio til "Tretten Sisters" Galerie Simonne Stern. Vidunderlige som de kunne være, kernen i kunstscene fortsat den Contemporary Arts Center. Den massive lageret er fyldt med mesterværker fra lokale kunstnere. Den spektakulære montrer er en moderne kunst elskers drøm.

For Foodies

Forvent ikke at tabe sig, mens besøger Crescent City. New Orleans prale af nogle af de mest fantastiske spisesteder i hele Nordamerika. Begynd dagen med en beignet morgenmad på den legendariske Cafe du Monde. De himmelske puder af stegt dej generøst overhældt med strøsukker gå bedst med en cikorie-snøret cafe au lait. En lækre frokost af saftige muffalettas venter på Napoleon House, den ældste bar i det franske kvarter. I mellemtiden bør middag forbeholdt den fornemme Commander palads. Den alvorlige splurge er hver en øre værd givet sin fem stjerner og fremragende atmosfære.

For musikelskere

Du kan ikke besøge New Orleans uden at få en skideballe af Southern Comfort i form af levende Dixieland jazz musik. Den østlige side af det franske kvartal er hjemsted for nogle af de mest populære jazz klubber i landet. Der kan du prøve de sjælfulde lyde af levende musikere, der spiller deres hjerter ud på daglig basis. Bourbon Street er også foret med gademusikanter, der udfører gratis. Besøg den berømte 1920'erne-æra Preservation Hall samt Palm Court til traditionel Dixieland jazz. For mere nutidig musik tjek den Grammy prisbelønnede Neville Brothers på Snug Harbor i et område kaldet Faubourg Marigny.

Flere forslag til aktiviteter i New Orleans

De angivne arrangementer, attraktioner og steder er kun en lille forsmag på, hvad der venter dig i New Orleans. For mere information om ting at se og gøre i Crescent City, plus de bedste steder at bo mens besøger "Big Easy", og måder at spare under dit ophold, kan du besøge New Orleans og Visitors 'hjemmeside.