Forslag til aktiviteter i Kentucky

Forslag til aktiviteter i Kentucky
Udforsk Kentucky mange naturlige vidundere.

Der er ingen mangel på fantastiske steder at besøge i Kentucky. Den "Bluegrass State" er hjemsted for et utal af naturlige vidundere, historiske skatte og quirky vejene attraktioner. Med så meget at se og gøre i Kentucky, er du nødt til at planlægge omhyggeligt for at tage det alle i.

Udforskning Kentucky

Kentucky grænser er fyldt med fantastiske rejse attraktioner. Fra sin ærefrygtindgydende nationalparker, som tilbyder uforlignelig rekreative muligheder, dens forskellige kulturelle attraktioner, herunder verdensberømte Churchill Downs, Kentucky har noget for alle.

En tur til denne charmerende sydlige delstat, og du vil hurtigt opdage, at det har meget mere at byde på end blot bluegrass musik, bourbon og hestevæddeløb. Kentucky har en rig medley af geologiske vidundere, familievenlige begivenheder og fantastiske arkitektur.

Populære steder at besøge i Kentucky

Hvis du planlægger en tur til Kentucky, du ønsker at bide din tid med omtanke. Der er snesevis af populære steder at besøge i Kentucky; men de er spredt ud over hele staten. Rejser til og fra hver attraktion kan kræve hjælp fra biltur planlægningsværktøjer, såsom Trip Maker. Hvis du har tid til overs, så bare snuppe et kort og plot ud en afslappet tur til at omfatte stopper på følgende skal-besøg sites:

Daniel Boone National Forest

Millioner af besøgende rejser til Daniel Boone National Park hvert år. Den økologiske perle er beliggende i Appalachian foden af ​​det østlige Kentucky og omfatter mere end 700.000 hektar træer kamme, snoede slugter og tusindvis af miles af sandsten klipper. Cave Run Lake og Laurel River Lake er blandt de mest populære attraktioner i parken. De giver besøgende med betagende udsigt og mulighed for at komme tæt og personlige med dyreliv. Daniel Boone National Park er også et paradis for vandrere. Med mere end 600 miles af naturstier at udforske til fods eller på hesteryg, parken tilbyder en rolig flugt fra kaos i hverdagen.

Andre særlige områder af den vidtstrakte park omfatter:

 • Red River Gorge Geological Area
 • Natural Arch Scenic Area
 • Clifty Wilderness
 • Beaver Creek Wilderness
 • Sheltowee Trace National Recreation Trail

Mammoth Cave National Park

Mammoth Cave National Park er en af ​​de mest anerkendte grotte systemer i verden. Det er beliggende i det sydlige centrale Kentucky og strækker sig over mere end 367 miles, hvilket gør det til verdens længste kendte grotte system i verden. Men hulen system, som er udstyret med et utal af store kamre og en række komplekse labyrinter, er ikke den eneste grund besøgende strømmer til parken. Mammoth Cave er også hjemsted for 52.800 acres af naturlige skønhed. Fra dovne floder til frodige grønne bakker, kan du tilbringe dage i parken og dækker mindre end en brøkdel af sine tilbud. Den korte liste over populære park aktiviteter omfatter camping, ridning og vandreture.

State Resort Parks

Kentucky er hjemsted for 17 State Resort parker-mere end nogen anden stat i nationen. De ulasteligt præparerede rekreative områder tilbyder det perfekte sted til lejr, svømme, kano og cykel. En af de mest besøgte af Kentuckys resort parker er Cumberland Falls. Kendt som "Niagara i Syd" faldet danner en 125-fod bred gardin af vand, der kaster 60 meter ind i en stenet kløft.

Andre populære Kentucky State Resort Parks er:

 • Barren River Lake i Lucas
 • Blå Licks Battlefield i Mt. Olivet
 • Dale Hollow Lake i Burkesville
 • General Butler i Carrollton
 • Kenlake i Hardin
 • Lake Barkley i Cadiz
 • Pennyrile Forest

Churchill Downs

Ingen tur til Kentucky er komplet uden et besøg i den legendariske Churchill Downs. Beliggende i Louisville, Kentucky, den fuldblods racerbane er hjemsted for den mest berømte hestevæddeløb i verden Kentucky Derby. The Derby køres den første lørdag i maj og indledes med en to-ugers lange Kentucky Derby Festival, der omfatter den største årlige fyrværkeri i USA.

Churchill Downs er også hjemsted for Kentucky Derby Museum, som er placeret på de forreste trin i den historiske spor. Museet byder mere end 200.000 besøgende årligt og kan prale snesevis af udstillingsgenstande på hestevæddeløb indvirkning på Louisville og resten af ​​verden.

Dinosaur World

Tag en tur tilbage i tiden til den Jurassic periode med en tur til Kentucky s Dinosaur World. Den populære forlystelsespark, der ligger i Cave City, er hjemsted for mere end 100 legemsstore dinosaurer i en udendørs museum indstilling. Ud over at stå øje-til-klo med massive kød spise, kan du og dine børn også deltage i Fossil Dig. Tiltrækning tillader besøgende at finkæmme gennem sand på jagt efter autentiske fossiler, der kan holdes som souvenirs. Parken kan også prale af:

 • En indendørs dinosaur museum med flere interaktive udstillinger
 • En Boneyard hvor du kan grave en dinosaur skelet naturlig størrelse i sandet
 • Mammoth Gardens
 • Video huler
 • Picnicområde
 • Playground

Trip Planlægning

Med så mange utrolige steder at besøge i "Bluegrass staten," du kan overveje at få hjælp fra Kentucky Institut for Turisme. Gruppen giver en litani af kort, brochurer og andre ressourcer online for at hjælpe med at gøre din rejse til Kentucky, du vil huske for evigt.