Førskole spil

Førskole spil

Spil bidrage til social bevidsthed og limning hvilket er grunden til mange forældre vælger at finde spil til førskolebørn. Spille spil med din preschooler er en fantastisk måde at lære sociale færdigheder som at dele og på skift og selvfølgelig at have det sjovt. Kig efter førskole spil, der tilskynder tænkning men ikke kræver læsning. Også huske på, at spil til førskolebørn ikke behøver at være pædagogisk, men kan blot være sjovt.

Spil til Førskole Børn

Når du vælger spil til at købe huske dit barns alder og evner. Også være realistiske omkring, hvor længe dit barn vil sidde. Den ideelle børnehaveklasse spil er kort, der varer ikke mere end 15 minutter per runde.

Favorit spil baseret på populære figurer

Hvis du ønsker at introducere dit barn til en verden af ​​førskole brætspil, kan du ønsker at starte med noget, der indeholder tegn, som han er bekendt med. Kig efter et spil som hukommelse, der indeholder Blå Clues eller hans andre foretrukne tegneseriefigurer. Mulighederne er virkelig uendelige, da mange af de populære tegneserie viser markedet merchandise gearet til førskolebørn.

Gamle favoritter, der ikke kræver Reading

Når du spiller spil med førskolebørn, du vil være sikker på, at du vælger noget, der ikke kræver læsning og er udviklingsmæssigt passende. Mange af de favoritter, som du husker som barn er stadig populære i dag:

  • Hukommelse
  • Chutes og Stiger
  • Candy Land
  • Go Fish
  • Picture Domino

Alle disse sælges til lokale varehuse som Walmart, Target eller Kmart.

Nye favoritter til Tilføj til din samling

Hvis du allerede har en god cache førskole spil, så prøv noget nyt at tilføje til din samling. Varierende spil og de typer af spil, du spiller, vil hjælpe med at holde familie spil tid sjov og engagerende.

I Spy

I Spy er en populær børnebog serie, der består af billeder af en række objekter arrangeret i et lille rum. Børn derefter udfordret til at finde de forskellige objekter. En af de ting, der er rart om jeg Spy spil er, at de tilbyder forskellige niveauer af spil. Små børn kan simpelthen forsøge at finde bestemte objekter. Ældre førskolebørn kan matche ord, løse gåder eller spille koncentration stil spil.

UNO Moo

Børn i alle aldre elsker UNO og UNO buh kan være et barns første introduktion. Den børnehaveklasse version af den populære UNO kortspil indebærer matching og sortering, men i stedet for tal, de spil bruger dyr og farver.

Lotto

Denne børnehaveklasse Lotto Spillet byder på en lille kort fyldt med billeder af dyr. Én person (normalt den voksne) vælger en brik, og opfordrer det ud tillader barnet at se kortet, hvis det er nødvendigt. Dette er et fantastisk spil for at hjælpe arbejdet med visuelle forskelsbehandling færdigheder, som senere bliver til vigtig som barnet lærer at læse.

Hi Ho Cheery-O

I Hi Ho Cherry-O, at børn løb fylde deres kurv med ti kirsebær først. En stor spil at introducere et barn til begrebet tælle.

Silly Faces Stick-on spil

Der er ikke meget i livet, der er sjovere end at gøre fjollede ansigter. I dette tåbelige spil, kids spinde en spinner og tilføje til deres ansigt efter hvordan spinner lander. Du har måske et ansigt med flere par øjne, et par næser og ingen mund. Spillet bruger Colorforms. At spille er sikker på at opstå i sjove latter.

Tips til at spille spil med dine børn i førskolealderen

Udpegende regelmæssig tid til at spille brætspil er en stor aktivitet for din preschooler. Det tilskynder karaktertræk ligesom deling og være tålmodig. Afspilning spil øger også koncentrationen, og selvfølgelig mange børnehaveklasse spil virker på begreber, der er nyttige senere i skole. Vær opmærksom på følgende tip, når du spiller:

  • Det er okay at lade dit barn vinde, men det er okay at vinde nogle gange også. Fremme god sportsånd ved at fokusere på at have det sjovt i stedet for at vinde.
  • Tal med dit barn om, hvad han eller hun er at se og gøre. Jo mere samtale, du har, jo bedre omgang tid er.
  • Det er okay at ikke afslutte et spil.
  • Hold antallet af spillere små. En preschooler vil ikke være i stand til at sidde længe nok for alle at tage en tur
  • Sørg altid for at spille spil, der er udviklingsmæssigt passende.

Spil er sjove og Uddannelsesforskning

Børnehave spil kan give timevis af sjov for dig og dit barn, og han eller hun kan lære nye færdigheder i processen!