Forskellige Wedding Cakes

Forskellige Wedding Cakes
Gør din kage anderledes med unikke dekorationer.

Mange par ønsker deres bryllup festligheder at være unikke, og en måde at sikre en mindeværdig en fest er at undersøge forskellige bryllup kager i stedet for de sædvanlige - og forudsigelige - konfekt.

Dare at være anderledes

Den typiske bryllupskage - og stadig den mest populære design - er en multi-lag vanille eller chokolade svamp kage dekoreret med nogle variation af hvid glasur, blomster, og andre detaljerede accenter. Selv om denne type af klassiske kage appellerer til mange par, brides- og gomme-til-være, der er interesseret i noget andet har mange muligheder for at personalisere deres kage til den ultimative "Jeg gør" desserter. Turde være anderledes med en bryllupskage kan gøre desserten skiller sig ud så meget som fagforeningen det fejrer.

Ideer til forskellige Wedding Cakes

Fra design og dekoration til de varianter, accenter og andre kage detaljer, der er mange måder et par kan gøre deres drøm kage virkelig one-of-a-kind.

Flavors

Mens de mest almindelige kage varianter kan være vanille, chokolade, og marmor, der er mange flere unikke muligheder par kan vælge imellem for at skabe en dekadent gourmet dessert, såsom:

 • Seasonal Flavors: Strawberry fyld til foråret bryllupper, æble krydderi karamel kager for Fall bryllupper og rødt fløjl kager til ferie festlighederne er blot et par lækre sæsonbetonede muligheder.
 • Sofistikerede smag: likør fyldninger, fyldig mørk chokolade, ganaches og fromage er elegante muligheder perfekt til en formel affære.
 • Is Kager: Der er ikke noget bedre finurlig kage til en sommer fest end en lækker is kage.
 • Flere Flavors: I stedet for en smag for hele kagen, mange par vælger forskellige smagsvarianter til enhver tier for at tilbyde gæsterne en mere unik oplevelse.
 • Frugter og nødder: Chokolade og appelsin fløde, vanilje mousse med macadamia nødder, rige hindbær og blåbær puré, mandel tops og fersken pisk glasur er blot et par eksotiske muligheder for par interesseret i at strække smagsløgene.

Dekorationer

Hvordan en kage er dekoreret kan straks sætte det fra hinanden. Cascading blomster, en romantisk brud og brudgom Topper, icing roser og perler er alle dejlige dekorationer, selvom de er lidt forudsigelig. For flere unikke dekorationer, kunne par overveje:

 • Farve: I stedet for en hvid kage accent med blomster, der matcher partiet Brudesuite farver, vælge at få kagen selv iset i de vigtigste farve og accenter med hvide. En anden farverig twist er for en hvid iced kage til tones indeni, især med en usædvanlig nuance, såsom en dyb navy blå eller blomme lilla.

Forskellige Wedding Cakes
Kage og frugt Kombination

 • Forskønnelser: I stedet for blomster og blonder, kan forskellige bryllup kager være dekoreret med farverige forløb, parrets monogrammer, fotos, sætninger fra romantisk poesi, eller en unik bryllupskage Topper.
 • Form: meget form af en kage kan være en unik egenskab ved sit design. Runde og firkantede bryllup kager er de mest populære, men hvorfor ikke vælge sekskantede tiers? En kage kunne endda være en helt usædvanlig form som udformet til at ligne et slot til et eventyr bryllup tema, eller en omfattende tropisk ø eller shell form til en strand bryllup.

Størrelse

Størrelsen af ​​de fleste bryllup kager er meget ens - typisk mellem to og fem graduerede lag. Par kan dog være anderledes, ved at vælge enkelt lag kager eller ved hjælp af falske niveauer for at skabe en storslået kage med et dusin eller flere lag. Størrelse kan også forbedres ved, hvordan kagen er arrangeret: vælge en unik bryllupskage stativ giver en kage en langt mere usædvanlige udseende.

Servering

De fleste par kun skære en enkelt stykke kage til at dele med hinanden for den allestedsnærværende "første bid" fotomulighed. Et par, der ved, hvordan man kan skære en bryllupskage, kan dog gøre denne begivenhed mere meningsfyldt ved at skære hele kagen selv og personligt hilsen alle deres gæster, som de deler desserten. Servering kagen kan også gøres til en mere unik begivenhed ved at indarbejde held og lykke charme for brudepiger til at trække fra kagen eller ved at tjene symbolske skiver til den nye svigerforældre og andre særlige gæster.

Ikke-Cakes

De mest forskellige kager af alle er ikke engang kager. I stedet kan par vælger nogen omfattende dessert til at repræsentere sødme af deres fagforening. Nogle godbidder kan stables og arrangeret i konfigurationer ligner traditionelle kager, mens andre vil blive præsenteret i endnu mere unikke måder. Kreative ikke-kage muligheder omfatter:

 • Donuts, snack kager, cupcakes, eller andre individuelle behandler
 • Små tærter eller tærter
 • Lag af frisk frugt med passende fondue dips
 • Et springvand af chokolade eller fløde til at dyppe diverse bid-størrelse godbidder
 • Trøfler og andre slik
 • En is skulptur kage i stedet for en reel dessert
 • En kage gammeldags fra ruller eller andre brød som en del af en buffet

Oprettelse af en anden kage

Hvis et par er interesseret i en anden type kage, de har brug for at finde en bager villige til at eksperimentere med usædvanlige design, smag og andre anmodninger. De fleste speciale bryllup kage bagerier er villige til at arbejde med par at gøre deres fantasi kage en velsmagende realitet. For at sikre en smuk og lækker kage, bør dog et par arrangere en vinsmagning møde i bageri specialiteter samt se en portefølje af deres mere unikke designs til at se, hvad der oplever bageriet kan have med lignende stilarter og uhyrlige options.Couples bør også opmærksom på, at en mere unik kage sandsynligvis vil have en højere pris for den ekstra arbejdskraft og eksperimenter er nødvendige for at gøre det til et egnet dessert.Forskellige bryllup kager kan være dekadente desserter, og der er mange måder for et par at skabe en unik oplevelse for deres fest og deres gæster. Fra usædvanlige former for unikke smagsoplevelser til ikke-kager, der er mange måder at smage sødme af et nyt ægteskab med den første bid af kagen.