Forskellige typer af Baby Adoptioner

Forskellige typer af Baby Adoptioner

Baby adoptioner forekomme hver dag i alle dele af verden. Disse adoptioner er en velsignelse - både til baby og til adoptivforældrenes. Der er så mange børn, der er i desperat behov for boliger, og der er så mange enkeltpersoner og par, der er klar til at elske et barn. De, der overvejer ruten vedtagelse først beslutte, hvilken type vedtagelse de ønsker at forfølge, herunder privat adoption, offentlig vedtagelse eller international adoption. Med alle de valg og muligheder, men at vedtage et barn kan også være en meget forvirrende proces.

Private Baby Vedtagelse Agency

Mange mennesker vælger private adoptionsbureauer simpelthen fordi de nogle gange kan få hurtigere resultater. Selvfølgelig afhænger af flere faktorer, og der er et par forskellige ruter vordende forældre kan tage, når du bruger en privat vedtagelse agentur. Mange private adoptionsbureauer tilbyder både åbne og lukkede adoptioner. Disse adoptioner kan køre overalt fra $ 10.000 til $ 30,000 og kan tage så lidt som et par måneder til flere år.

Åben adoption

En åben barn vedtagelse dybest set refererer til en adoption, hvor posterne vedrørende barnet er åbne. Selvom biologiske forældre opgiver juridiske rettigheder til barnet, kan de stadig være i stand til at opretholde kontakt med barnet og adoptivforældrene, eller i det mindste gives årligt up-to-date information om barnet. Forskellige stater har forskellige love vedrørende denne ordning, dog.

Nogle adoptionsbureauer fokuserer på at tillade biologiske mor til at vælge parret hun gerne vil vedtage sit barn. Mens processen for kan variere, mange vedtagelse par skabe porteføljer af deres familieliv, herunder billeder, breve til biologiske mor og barn, religiøse og sociale oplysninger mv biologiske mor kan derefter se gennem disse porteføljer før hendes valg. Den vedtagende forældre og biologiske mor kan endda mødes flere gange, før barnet er født, og den biologiske mor kan endda tillade adoptivforældrene på fødestuen.

Lukket Vedtagelse

En lukket barn vedtagelse dybest set refererer til en vedtagelse, hvor alle posterne er forseglet. Den vedtagende forældre og biologiske forældre ikke kender hinandens identiteter. Der vil ikke være kontakt mellem parterne før, under eller efter fødslen af ​​barnet, i hvert fald indtil barnet er myndig, typisk atten. Igen, forskellige stater varierer i hvor lang tid poster forbliver forseglet efter et barn når voksenalderen.

Offentlig Adoption Agency

Offentlige adoptionsbureauer overvåges af delstatsregeringen, typisk Institut for Human Resources eller et lignende organ. Mens de kan have nogle spædbørn, de hovedsagelig beskæftiger sig med børn, der er toddler alderen, ældre børn, og børn med særlige behov. Omkostningerne er betydeligt mindre end en privat organ og kan køre overalt fra $ 0 til $ 4000, afhængigt af tilstanden og situationen. Hvis du er interesseret i en offentlig adoption, skal du være sikker og har en nuværende hjem undersøgelse om filen. Ventetiden for vedtagelse et barn kan være så lidt som et par måneder op til flere år.

International adoption Agency

Internationale baby-adoptioner kan håndteres af en privat advokat eller af et bureau med speciale i internationale adoptioner. Omkostningerne kan køre hvor som helst fra $ 15.000 til $ 30000. Rejseudgifter kan være et supplement til dette.

Der er cirka firs lande, der vil deltage i internationale adoptioner. Vanskeligheden ved disse adoptioner faktisk afhænger af flere faktorer, herunder barnets alder og helbred, tilgængeligheden af ​​børnene, og det politiske klima i landet.

Uafhængig Vedtagelse

En uafhængig adoption, undertiden omtales som en privat vedtagelse, henviser til en vedtagelse, der blev indledt af adoptivforældre. De har som regel hjælp fra en privat advokat og nogle gange en vedtagelse rådgiver. Lovene for denne form for vedtagelse varierer fra stat til stat. Vordende forældre typisk annoncere, at de søger at vedtage en baby, og de giver et telefonnummer, som kan være deres advokat eller en privat nummer sat op til kun at vedtage. De tilbyder at betale levende og lægeudgifter for biologiske mor. Disse udgifter, kombineret med advokatsalærer og andre omkostninger, kan køre så lavt som $ 4000 eller så højt som $ 40.000. Ventetiden virkelig afhænger af, hvor lang tid det tager at finde en fødsel mor, som kunne være et par måneder til et par år.

Søge rådgivning

Før du begynder vedtagelsesprocessen, er det vigtigt, at du søger råd hos en professionel person eller agentur, der er dygtige og hæderlige i adoptionssager spørgsmål. Processen kan være lang og besværlig, men i sidste ende, vil vedtagelsen af ​​en dyrebare baby foretage rejsen værd!