Forskellige påføringsmetoder for Foundation Makeup

Forskellige påføringsmetoder for Foundation Makeup


Foundation makeup er beregnet til at se naturlig og forbedre nogens hud. Målet er at lægge mærke til huden, ikke fundamentet. Når du anvender foundation makeup korrekt, vil du have en endnu ansøgning med en fejlfri finish. Start altid med rene, tørre og let fugtet hud.

Metoder i Anvendelse Foundation Makeup

Påfør fundament ved at øremærkninger det på din pande, kinder, hage og næse, og derefter blande, blend, blend. Hvis du ikke ønsker fuldstændig dækning, gælder kun i de nødvendige områder. Glem ikke at blande ind i halsen og omkring din hårgrænse. Du kan bruge forskellige værktøjer og teknikker, når de anvender fundament makeup, afhængigt af de resultater, du ønsker.

Bruge fingrene

Du hurtigt og nemt kan blande creme foundation på dit ansigt med fingrene; ingen andre værktøjer er nødvendige. Sørg for at dine fingre er rene, før du anvender makeup. Når du bruger dine fingre, blend fundamentet på huden med opadgående, passiv bevægelser.

Cottonballs eller puder

Alkohol-baserede fonde er som regel temmelig tynd, tør hurtigt, og kan være vanskelig at blande. Du kan anvende dem nemmest med en fugtig vat eller pad. Arbejde en del af ansigtet på et tidspunkt. Husk at ryste fundamentet flasken ofte for at sikre, at produktet ikke er adskilt.

Makeup Svampe

Du kan anvende vandbaserede flydende eller fløde fundament med en fugtig svamp. Ved at bruge fejende bevægelser med en svamp, vil du opnå en blandet, naturligt look. Du vil bruge mindre fundament og få en glat, selv se om du anvender dit fundament med en svamp.

Airbrush

Du kan anvende flydende foundation med en airbrush til en glat, fejlfri finish. I stedet for at anvende en tung frakke, skal fundamentet være retoucheret på i ekstremt tynde lag. Hvis du kan se makeup, har du brugt for meget. Professionel make-up artister generelt foretrækker denne ansøgning metode.

Børster

Brug en stor, fluffy pensel til at anvende pulver og mineral-baserede fonde. Dyp penslen i pulveret, skal du trykke for at fjerne overskydende fundament, og derefter børste på ansigtet i en cirkulær, polering bevægelse. Du kan også bruge transparent pudder over din foundation til at sætte fundament og reducere glans.

Dækning

Forskellige fonde samt forskellige anvendelsesområder teknikker, føre til forskellige grader af dækning. Sheer fundament giver den mest gennemskinnelige dækning, og indeholder den mindste mængde af pigment. Alkohol-baserede fundament er typisk meget ren, og ikke skjule misfarvninger og andre fejl. Hvis du har meget lys fregner, fremhæve dem med ren og skær fundament i stedet for at forsøge at dække dem op. Lys fundament, som indeholder cirka 15 procent pigment, skjuler ujævnheder og blotchiness, men vil ikke dække fregner. Medium dækning fundament vil dække fregner, acne og blotchiness, især når den er indstillet med en tonet pulver. Undertiden kaldes korrigerende makeup, fuld dækning fundament er meget uigennemsigtig. Makeup kunstnere bruger den til at skjule modermærker og ar, samt til scenen makeup. Det kan indeholde op til 50 procent pigment.

Tips til en fejlfri påføring

  • Den bedste måde at bestemme den korrekte fundament nuance er at teste fundamentet på din kæbe linje og se, om det passer til den naturlige farve af din hals. Man skal ikke farve test fundament på dine hænder eller håndled; dit ansigt farve vil være anderledes.
  • Glem ikke at blande din foundation under kæben linje, i hårgrænsen, på øreflipper, hjørner af næse og mund, og over og under øjnene.
  • Når blanding, tryk blidt over hele ansigtet med puder af dine fingre. Varmen fra dine fingre vil hjælpe med at blande fundamentet.
  • Før du er ved at anvende dit fundament, gå til en naturlig lyskilde og tjekke din ansøgning.


Fonden har til formål at forbedre en persons naturlige skønhed, ikke at skabe en kunstig, maske-lignende udseende. Siden grundlæggelsen er uden tvivl noget, du vil have på næsten hver dag, tager sig tid til at vælge den bedste formel og skygge til din hudtype, så du får mest for din investering.