Forskellen mellem Natural Foods og økologiske fødevarer

For nogen tid har der været en eksplosion af sundhed fødevarer på markedet, specielt annonceret som enten økologiske fødevarer eller naturlige fødevarer. De fleste mennesker ved ikke, at der er en væsentlig forskel mellem økologiske og naturlige fødevarer, der mener, at de to er indbyrdes udskiftelige. Denne artikel vil hjælpe dig med at forstå præcis, hvad er forskellen mellem disse to betegnelser, og hvordan produkter mærket på denne måde, er defineret og markedsført.

Forskellen mellem Natural Foods og økologiske fødevarer

Naturlig vs. Økologisk: én og samme?

Der er en enorm forskel mellem en fødevare er mærket "naturlig" og en, der er mærket "økologisk". Desværre er disse to titler bliver kastet rundt en masse, til det punkt, hvor ingen synes at være i stand til at afgøre, hvad der er hvad, skaber en masse forvirring for folk, der virkelig bekymret med at købe de bedste og sundeste produkter til rådighed.

Dybest set, at forskellen mellem naturlige og økologiske stammer fra en officiel betegnelse angivet af det amerikanske landbrugsministerium (USDA) for økologiske fødevarer. I 2000 USDA offentliggjorde sin officielle holdning til økologiske fødevarer og gjort sin produktion et anliggende for streng kontrol og retlige regulering. Mens der er flere kriterier for økologiske fødevarer, for at være mærket "økologisk" mad skal være dyrket uden brug af kunstgødning og pesticider (med nogle få undtagelser), antibiotika, bestråling, genteknologi eller væksthormoner. Ifølge USDA, "økologisk" er en mærkning begreb, der betegner produkter, der produceres under ledelse af de organiske Foods Production Act. Derudover økologisk landbrug indebærer voksende systemer, der forbedrer biodiversitet, biologiske kredsløb og jord biologisk aktivitet.

På den anden side, naturlige fødevarer har ingen juridisk eller føderal tilsyn overhovedet, og ikke er defineret af nogen lov eller kriterier. Mens USDA kræver, at produkterne liste deres ingredienser i rækkefølge efter aftagende koncentration, er der ingen officiel bestemmelse for mængden af ​​naturlige ingredienser en fødevare skal indeholde for at blive betragtet som sådan. En fødevare mærket "naturlig" er normalt anses for at indeholde færre konserveringsmidler og kemiske tilsætningsstoffer end andre former for forarbejdede fødevarer, men da der ikke er nogen måde at lovligt overvåge produktet, kan ingen sikker svar blive fremsat.

Hvad gør et produkt Organic?

Et godt eksempel på forskellen mellem naturlige og økologiske er en færdigpakket frugt bar. Hvis stangen kun indeholder certificerede økologiske ingredienser, kan det mærkes som 100% økologisk. Hvis det indeholder 95% økologiske ingredienser, kan det også mærkes som økologiske. Hvis stangen er 70% økologisk, kan det mærkes som "lavet med økologiske ingredienser." Alt under dette dog ikke have ret til at være mærket "økologisk" eller bære USDA segl. Hvis frugten bar blot blev fremstillet med et flertal af frugt og nødder ingredienser, men det potentielt kunne kaldes "naturlig", mens der stadig indeholder en stor mængde af tilsat raffineret sukker, konserveringsmidler og kemiske komponenter.