Forside Opbevaring Idéer

Forside Opbevaring Idéer


Med så mange mennesker nedskæringer i mindre boliger og ejerlejligheder, hjem opbevaring ideer er afgørende. Heldigvis er der mange måder at maksimere plads og skaber oplagringsplads i selv den mindste af boliger.

Her er et par ideer til at finde praktiske opbevaringsløsninger i dit hjem.

Skjulte Forside Opbevaring Idéer

For at undgå at føle trange i et lille rum, nogle skjulte lagerområder er et must.

 • Opret opbevaring med indbygget vindue sæder. Skjule lagerområdet under en komfortabel polstret låg.
 • Brug møbler med skjult opbevaring. Smukke opbevaring kurve med låg kan bruges som ekstra siddepladser, sideborde, eller sætte to sammen og bruges som et sofabord.
 • Udforsk området under en trappe. Hvis der ikke allerede er et lagerområde, har en indbygget. Det behøver ikke kun være en Cubby nedenunder - træk skuffer og mini toiletter kan indarbejdes.
 • Skjule ekstra kroge på indersiden af ​​dørene. De kan bruges til tørklæder, tasker, paraplyer, etc.
 • Gulv til loft pantries er stor i køkkener. Slide-i vertikale hylder ikke tager meget plads og giver let adgang til alle de elementer, der er indeholdt i.
 • Drej et stort garderobeskab i et kontor. Du kan enten købe en armoire specielt designet til at holde kontorudstyr eller du kan tilpasse indersiden af ​​en. Hold din computer, kontor-filer og andre arbejdsopgaver i den, og træk op en stol, når det er tid til at arbejde. I slutningen af ​​dagen, eller når gæster kommer fra, skal du blot lukke dørene.
 • Lagerplads kan findes inde i hulrummet af visse bygge- vægge. Det kan være nødvendigt at hyre en entreprenør til at bygge lagerplads, men disse områder er fremragende Plads i badeværelser eller køkkener.

Open Storage

Nogle gange udsatte lagerområder er rart, som du kan holde alle dine elskede udstillede genstande.

 • En mur af indbyggede reoler eller hylder er en afprøvede og sande storageløsning. Påfyldning en hel væg giver masser af plads til at blande lagring og visning. En blanding af magasin indehavere, bøger, pyntegenstande, og kurve vil se smuk og giver plads til mange skattede genstande. Hvis du har problemer med at holde tingene ser pæn og organiseret, tilføje dørene for reol.
 • Muren område løber langs en trappe er det perfekte sted at indarbejde opbevaring. Hvis budgettet tillader det, har en entreprenør kommer til at bygge hylder i dette område.
 • Hvis du kan lide at læse, mens liggende i sengen, kan du prøve at bygge eller købe en hovedgærde, der inkorporerer hylder og skuffer.

Dekorative Storage Solutions

Der er masser af måder at opbevare genstande og samtidig holde tingene smuk.

 • Brug dekorerede æsker såsom antikke skød skriveborde og te caddies til opbevaring af småting som fjernbetjeninger, regninger og kvitteringer, og andre småting. Ikke alene er de store for at holde småting, gør de smukke brugskunst.
 • Brug Vintage stiger for at vise smykker såsom halskæder og armbånd. Hvis du har en masse smukke smykker, hvorfor skulle du skjule det i en skuffe? Stiger draperet med smukke elementer ser godt ud i soveværelser og omklædningsrum. De giver også let adgang til emner, du bære hver dag.
 • Kurve kan bruges i alle rum i huset til at gemme alle slags småting. De arbejder særligt godt i mudrooms til opbevaring tørklæder, vanter og huer, og i børneværelser til opbevaring legetøj og farveblyanter.
 • Drej dagligvarer i display stykker. Hvis du ikke har plads til at gemme elementer såsom klapstole, prøv at hænge dem på væggen. Male dem en farve, der passer til rummet og voila - du har fået en praktisk stykke kunst hængende på væggen.
 • I et køkken, kan en masse plads spares ved at hænge en gryde rack fra loftet. Hvis du har pæne udseende gryder og pander, hvorfor ikke have dem ud på skærmen? Det vil frigøre tonsvis af skuffe plads.


Disse dage alle kan bruge mere lagerplads. Heldigvis er der masser af måder at gemme dine emner uden at ofre stil eller rum. Prøv nogle af de ovennævnte hjem opbevaring ideer eller komme med dine egne. Alt det kræver er en smule kreativitet og fantasi.