Forretningsbrev Lukninger

Forretningsbrev Lukninger


Mange forretningsfolk forstår ordentlig format for forretningsbreve, men forretningsbrev lukninger kan stadig være et springende punkt. Du har udformet brevet til at sige præcis, hvad du ønsker at formidle, men så lukning skaber en urolig kejtethed. Sådan du lukker brevet professionelt?

Hold Lukning kort og enkel

For at lukke en virksomhed brev, er det vigtigt at opsummere de vigtigste punkter, du har foretaget i brevet. Dette er også stedet at anmode om handling, du forventer at se ske som følge af brevet. Gør det klart, og medtage din telefonnummer eller den bedste måde at komme i kontakt med dig. Dette vil fjerne forvirring om, hvad der forventes, eller hvordan man kan nå dig. Sammen med, hvordan du kontakter du være sikker på at medtage det bedste tidspunkt at nå dig. Eliminer alle muligheder for forvirring.

Mens lukning af en virksomhed brev formidler en oversigt over årsagen brevet er skrevet, den komplementære lukning binder det op med en antydning af formalitet blandet med et personligt præg. Dette er præcis, hvorfor nogle forretningsfolk føler sig "fast", når det gælder om at finde de rigtige ord til at lukke deres brev. Når det kommer til at vælge den rigtige supplerende lukning, det afhænger af, om det brev du skriver anses uformel, formel eller meget formelle. Det vil også afhænge af emnet. Hvis brevet omhandler en disciplinær spørgsmål ville du ikke ønsker at underskrive det Bedste ønsker.

Populære Supplerende Lukninger

Den supplerende lukning følger lukning og er normalt en eller to ord, der bruges til at underskrive i bunden af ​​Deres brev. Følgende supplerende forretningsbrev lukninger accepteres som korrekt:

 • Med venlig hilsen (formel)
 • Med venlig hilsen (formel)
 • Tak (formel)
 • Bedste ønsker (uformelt)
 • Med venlig hilsen (uformelt)
 • Hilsen (uformelt)
 • Med venlig hilsen (uformelt)
 • Hjerteligt (uformelt)
 • Med venlig hilsen (meget formelle)
 • Med højagtelse (meget formelle)
 • Ærbødigst (meget formelle)

Supplerende Lukning Format

Hvor du placerer den komplementære lukning på siden vil blive bestemt af bogstavet stil format, der bruges til at konstruere brevet. Hvis brevet er skrevet i en blok format med alle linjer, der starter ved venstre margen, vil den gratis lukning også linje op flugter med venstre margen. I tilfælde af en semi-blok business brev, er lukningen skrives til højre for midten, og vil i linje med datoen øverst i brevet.

Afstand til lukningen er som følger:

Supplerende Lukning

Spring 4 linier

Dit navn

Supplerende forretningsbrev Lukninger skal undgås

Mens ovenstående liste højdepunkter almindeligt accepteret supplerende lukninger, er det også værd at bemærke dem, bør ikke anvendes. Nogle af disse kan synes at være no-brainers, men andre måske ikke være helt så klar.

Lukninger skal undgås i forretningsbreve inkluderer:

 • Altid
 • Skål
 • Kærlighed
 • Varmt

Grunden disse lukninger ikke anvendes, er, at de er åbne for en række fortolkninger. Et andet punkt at tage til efterretning, er enhver lukning der indeholder ordet sandhed. Dette ord er nu betragtes kliché og bør undgås.

E-mail-Business Letters

På et tidspunkt blev det anset forkert at sende et forretningsbrev via e-mail, men det er ikke længere tilfældet. For virksomheder drevet af elektronisk kommunikation, en e-mail business brev er en naturlig forlængelse af dag-til-dag praksis. Hvis du beslutter at sende din virksomhed brev via e-mail, formatering ændringer smule. Må ikke springe linjer for en signatur. I stedet medbringe dit indtastet navn op direkte under lukning.

Kontakt Information

Uanset hvilken værneting du vælger at sende din virksomhed korrespondance, skal du sørge for at inkludere dine kontaktoplysninger. Hvis du sender en trykt brev, ofte forekommer disse oplysninger på business brevpapir, men hvis ikke det er vigtigt at medtage et telefonnummer, adresse og e-mail-adresse, hvis du har en.

Kontaktoplysninger i en e-mail ofte vises i e-mail signatur. En e-mail signatur tilføjes automatisk til alle e-mails sendt.



Uanset årsagen til at skrive din virksomhed brev, er det vigtigt altid at lukke brevet respektfuldt. Selv om brevet omhandler en situation, hvor du var forurettet, bør det bevare en professionel og respektfuld tone. Lukningen er ikke stedet at gøre vred kommentarer. Faktisk er det vigtigt at holde tonen i hele brevet professionel og positiv. Hvis du føler at du har brug for mere vejledning til at skrive en effektiv brev brug prøve forretningsbreve som skabeloner til at få dig i gang.