Forretning Risiko for Kunder Brug betalingskort

Forretning Risiko for Kunder Brug betalingskort


Det er vigtigt at tage hensyn til den forretningsmæssige risiko for kunder, der bruger betalingskort. Med 36200000000 betalingskort transaktioner forekommer i USA gennem Visa og MasterCard alene i 2009, alle virksomheder har brug for at afgøre, om de risici opvejer fordelene.

Om virksomheden Risiko for Kunder Brug betalingskort

Mellem Visa og MasterCard transaktioner, amerikanerne brugt nogle $ 1630000000000 hjælp betalingskort i 2009. Selvom kreditkort stadig spille en stor rolle i de indkøb hvert år, er mange forbrugere bevæger sig væk fra dem og bruge betalingskort til at finansiere indkøb i stedet. Et betalingskort fungerer som en check i, at forbrugeren gør betaling ved hjælp af midler i en kontrol eller opsparingskonto. Der er ingen linje af kredit. Betalingskort er nemme at bruge og er blevet praktisk nok til at være nyttige i stort set alle markeder. Som ejer af en virksomhed, er du nødt til at overveje de største risikofaktorer for at tillade kunder at betale med betalingskort.

Transaktionsgebyr Omkostninger

En af de største risici for virksomhedsejeren er at være ude af stand til at betale gebyrer transaktionsomkostninger. Begge betalingsnetværk, MasterCard og Visa, såvel som de fleste andre, opkræve en procentdel til erhvervslivet til at behandle hver betalingskort transaktion. Gebyret er var 1,63 procent i gennemsnit i 2009. gebyr ændringer baseret på betaling netværket og andre faktorer. Det gør ondt virksomhedens bundlinje, da virksomheden skal enten øge priserne for at imødekomme det gebyr eller blot tage tabet. Nogle virksomheder overvinde denne risiko ved at gennemføre en transaktion minimumskrav at bruge et betalingskort. Denne begrænsning er dog en overtrædelse af MasterCard og Visa politikker.

Chargeback Risici

Tilbageførsler er en anden risiko for at gøre forretninger med betalingskort. En forbruger har seks måneder til at indlede en tilbageførsel på et køb. Hvis dette sker, bevisbyrden for transaktionen på det kommercielle. En af de største problemområder er med onlinekøb, hvor virksomheden ikke er i stand til at opnå en signatur. Forretningen kan bekæmpe tilbageførsler ved at sende en hentning anmodning og et lille gebyr til købmand konto udbyder. Ikke desto mindre er mange af disse udbydere side med forbrugeren, der forlader virksomheden i stand til at få dækket et tab.

Hævekort Terminal Omkostninger

For at tage betalingskort personligt, skal virksomheden købe et betalingskort terminal. Det koster flere hundrede dollars, men det er et krav til at behandle disse transaktioner. Virksomheden skal også få en købmand konto til at behandle transaktioner. Hvis en virksomhed repræsentant ikke er i stand til at bevise at selskabet er en forretning og kan ikke modtage en købmand konto, kan tredjeparts betaling virksomheder være en anden mulighed. Disse selskaber opkræve gebyrer på op til 15 procent, selv om.

Hold Risici

Et hold er en anden risikofaktor til at overveje. Merchant konti sted holder på midler på grund usædvanlig forretningsaktiviteter. Hvis købmand konto har mærkelig aktivitet ud over, hvad der er normalt for din virksomhed, kan du ende op med et hold på alle transaktioner for at afgøre, om betalingskort oplysninger er blevet kompromitteret. Dette sker ofte, når salget stige drastisk, eller når du ikke beskrive dit daglige transaktion volumen korrekt handelsskibe tjenester, når du indleder din konto.

Træffer en beslutning

Forretningen Risikoen for kunder, der bruger betalingskort er meget reel, men det kan være en nødvendig risiko for de fleste virksomhedsejere. Kreditkort grænser er lavere end tidligere, og mange mennesker sig til likviditetsbudgetter i stedet for at stole på kreditkort. Hvis en virksomhed beslutter ikke at acceptere betalingskort, kan dette påvirke virksomhedens bundlinje. Diskuter omkostninger og gebyrer med detailhandelsgebyr konto udbydere inden han træffer sin beslutning om, hvorvidt eller ikke at investere i betalingskort transaktioner.