Forretning Retention Consulting

Forretning Retention Consulting


Forretning fastholdelse consulting tilbyder uddannelse og værktøjer til et samfund til at udvikle og implementere en business tilbageholdelse program designet til at opfylde deres særlige behov.

Specifikke af virksomheden Retention Consulting

En business fastholdelse konsulent vil hjælpe et fællesskab eller individuelt forretning i at udvikle resultatorienterede strategier på følgende områder:

 • Økonomisk Udvikling
 • Workforce Development
 • Forretning Retention Teknikker

Et økonomisk sundt erhvervsliv til gavn for alle involverede-enkelte virksomheder samt samfundet som helhed. At lære at arbejde sammen udvider disse fordele som virksomheder lære at holde deres kunder kommer tilbage samt drive nye forretninger i den samlede økonomiske sundhed i samfundet.

Økonomisk Udvikling

Forretning fastholdelse Consulting hjælper virksomheder med at sætte mål for at stimulere den økonomiske udvikling samfund. Konsulentfirmaet derefter måler resultaterne over tid at maksimere virkningen og forbedre Fællesskabets finansielle sundhed og økonomisk status. De rigtige programmer er designet til at hjælpe virksomhedsejere og ledere til at forstå community ændringer og hvordan disse forandringer kræver forandring for at holde din virksomhed i live. Forretning fastholdelse rådgivning hjælper virksomhedsejere til at erkende mulighederne for økonomisk udvikling.

Workforce Development

Workforce Development øger business tilbageholdelse ved at bidrage til økonomisk vækst gennem overlegen, kundedrevne ydelser. Sådanne skridt understøtter produktiviteten og fremmer vækst for en blomstrende erhvervsliv. Udvikling af arbejdsstyrken kan synkroniseres med indsats fra statslige og lokale indsats.

Udvikling af en arbejdsstyrke i dagens erhvervsklima indebærer uddannelse af medarbejdere til at klare stadigt skiftende teknologi. Realiseringen kloge leje beslutninger i første omgang dyrker en pulje af dygtige medarbejdere. Veluddannede dygtige medarbejdere i dag er en vigtig faktor i erhvervslivet tilbageholdelse af i morgen. Overvej følgende nøgler i at udvikle en arbejdsstyrke for fremtiden:

 • Gør læringsmuligheder til rådighed for de ansatte
 • Udvikle medarbejdernes kompetencer til at klare skiftende teknologi
 • Belønne medarbejdere, der tager initiativ til at lære nye færdigheder

Forretning Retention Teknikker

Afhængig af den aktuelle økonomiske sundhed i din virksomhed i forhold til samfundet, hvis virksomhed er nede, kan du nødt til at starte med indsatsen, som stimulerer kunde opsving før de fokuserer på business fastholdelse teknikker. Husk, at kunderne kan foretrække et mærke eller en virksomhed, men de er loyale over for mennesker. Hvis de behandles rigtigt, vil de være tilbage.

Når noget går galt

Holde kunder tilfredse er nøglen til at få dem til at komme tilbage. Hvis noget går galt:

 • Hurtigt undskylder
 • Accepter det fulde ansvar
 • Lad dem vide, hvordan du vil gøre det rigtige

Effektiv Marketing

Dagens teknologi tilbyder overkommelige markedsføring teknikker til små og mellemstore virksomheder til at opbygge et forhold til deres kunder. Disse omfatter:

 • E-mail-kampagner
 • Tilpasset teknologi, der tilbyder kunderne personlig service
 • Customer Experience Management (CEM)

Finansiering Hjælp

For små virksomheder, der søger om økonomisk hjælp til at finansiere en virksomhed fastholdelse konsulent, Fællesskabsfonden for økonomisk udvikling er til rådighed til at yde finansiel støtte og fremme kollektivt baserede økonomiske udvikling. Programmet byder også på business rådgivning til små virksomheder og yder lån på $ 35,000 og under.Funding strategier om Fællesskabets virksomhed fastholdelse rådgivning varierer. Hvis du leder efter penge til at finansiere en business tilbageholdelse projektet her er et par andre ressourcer til at efterforske:

 • Føderale statslige fonde
 • Egenkapital finansiering fra private kilder
 • Sponsorer

Udfordringen

Forskning er et vigtigt element for at definere specifikke for hvert samfund og erhvervsliv og de udviklingsmæssige ændringer fra den ene by til den næste. Trække sammen den rigtige opbevaring program til dine specifikke behov kan være en udfordring. Det er derfor, det betaler sig at opfordre en professionel, der praktiserer business fastholdelse rådgivning og har en dokumenteret track record. Penge brugt til at have nogen samle alle de nødvendige elementer og til at føre tilsyn med projektet er penge velanbragt. Og i sidste ende, vil du se en højere business tilbageholdelse med tilfredse kunder vender tilbage for at gøre forretninger.