Forpligtelse til en vellykket Fitness Training Program

Tilsagnet af enhver fitness uddannelsesprogram kræver, at individer har ikke blot et realistisk syn på deres egen personlige fitness mål, men at de også overveje de variabler, de kan være beklædt med med at udføre deres mål for bedre sundhed og wellness.

At vælge den rigtige fitness træningsprogram er ikke det eneste vigtige skridt for at komme i form - du skal også konstruere din plan realistisk, så du kan holde fuldt engageret. Alle kan begynde en fitnesstræning program efter at få clearance fra hans eller hendes læge, og der er tusindvis af forskellige programmer på markedet i dag; Men den virkelige trick kommer i at vide, hvordan man opnår de personlige fitness mål, du har, der fremsættes.

Fastlæggelse din egen personlige fitness mål

De fleste mennesker har en skæv idé om, hvad fitness er præcis. Spørg nogen, og de vil sandsynligvis forestiller en tynd model-lignende kvinde eller en enorm mand, der ser ud som han blot styrke ned fra scenen af ​​et organ-bygning konkurrence. Du også måske tror det, men personlig fysisk kondition er noget langt mere specialiserede og unikke. Det er her, engagement kommer i spil. Når de fleste mennesker tænker på begrebet "egnethed", den har en bred vifte af definitioner, at hver af os kan finde anvendelse på vores egne evner. Fitness har generelt intet at gøre med din generelle vægt eller kropsform. Hvis du spiser rigtigt og træne regelmæssigt, stikning til din individuelle fitness træningsprogram, odds er, at du er på rette vej.

Færdiggørelsen af ​​personlige træningsmål styres udelukkende af sindet. Du er nødt til at ønsker at komme i form. Hvis dit sind ikke virkelig forpligtet til det endelige resultat, vil dine mål aldrig blive opfyldt, selv under de bedste omstændigheder eller eventuelle hindringer, der kan hæmme processen. Du, og kun du kan styre dit engagement til fitness og sikre, at du opfylder dine personlige træningsmål.

Sådan Stay Committed

Den største udfordring i et fitnesscenter uddannelsesprogram eller planen er undervisning dig selv til at blive engageret - faktum er, at de fleste planer mislykkes, fordi der er en generel mangel på drev eller inspiration til at opfylde disse individualiserede personlige træningsmål. Heldigvis har du et par muligheder, hvis du finder det umuligt at holde fast i din kost og træning planen. De fleste mennesker taler om at finde eller ved hjælp af en øvelse kammerat, men faktisk aldrig søge en ud. Prøv at finde en person på din gym eller fitness center med en lignende tidsplan eller overbevise en ven eller kollega til at slutte sig til dig på din søgen efter fitness.

En anden god måde at holde fokus er at love dig selv en belønning, hvis du opfylder dine personlige træningsmål. Hvis du altid har ønsket en smuk smykke eller et nyt fjernsyn, spare op under dit engagement udfordring og spendere når du har mødt din planlagte mål. Lovende dig selv en belønning vil hjælpe dig med at holde dine øjne på noget, du ønsker.

Hvad hvis dine fitness mål ikke er opfyldt?

Når personlige træningsmål ikke er opfyldt, desillusion og fortvivlelse begynder at sætte ind, og hele venture synes værdiløs. Du skal i sidste ende vende Deres engagement i fitness træningsprogram og proces og tage en lang, hård se på alle de faktorer, der hæmmer dit program. Du vil måske opleve, at dit niveau af engagement manglede; for eksempel at vide, hvornår du skal have hvilet mere, spist bedre og oftere, eller måske endda skruet ned, at yderligere servering af alkohol eller dessert. Nogle mennesker kan afskedige viljestyrke som bare en personlighedstræk, men alle har evnen til at modstå.

Når du genbehandle fejlene i din fitness træningsprogram, vil du forstå, hvorfor du ikke nå de personlige træningsmål du har oprettet. Du skal dog huske at lave mål, der er opnåelige og realistiske, og det er her mange mennesker glide op i planlægningen af ​​en effektiv fitness træningsprogram. Forskning acceptabelt vægttab eller gevinst, find kogebøger betød for din kost, og indstille din tidsplan for træning tidspunkter, der er overskuelige.

The Bottom Line

Gør dit fitness træningsprogram fuldt opnåelige er den største del af at sikre engagement. Uden realistiske personlige træningsmål, er det yderst tvivlsomt, at du vil lykkes. Undersøg din rutine, som det er nu, og langsomt arbejde den nye ordning i din livsstil. Når du starter din fitness plan og vænne sig til bevægelserne, det snart bliver anden natur at leve en sund livsstil.

Den nederste linje er at afgøre, om du virkelig er indstillet på at denne fitness venture. Hvis du ser at komme i form som blot et andet element i en lang liste, som måske eller måske ikke være afsluttet, er det sandsynligvis ikke det rigtige tidspunkt at starte din fitness træningsprogram. Kig inde i dig selv og se om du har hvad det tager at gøre dette mål til virkelighed.

Author

Timothy Haynes er medejer af Fitness BY metaMorphixx Atlanta fitnesstræning
metamorphixx.com