Fornemme Cat Gaver

Fornemme Cat Gaver

Leder du efter opskalere kat gaver? Takket være den stigende eksponering vedrørende berømthed kæledyr har denne sidste årti åbnet markedet for mange nye pet produkt designere, der appellerer til posh kæledyr og deres stolte forældre.

Hvad er Fornemme Cat Gaver?

Fornemme kat gaver er den luksus modposter almindelig PET poster. De er typisk solgt til kæledyr butikker enten i butikken eller online. Du vil ikke sandsynligvis finde opskalere pet poster til din gennemsnitlige dyrehandlere såsom Petco og Petsmart. Selv massive Pet-marts sælger dyre varer, men opskalere kat produkter er meget mere end blot pricier versioner af ordinære poster. De medfører en elite status. Luksus PET forsyninger prale både begrænset distribution og tilstrækkeligt høje priser for at matche deres kvalitet.

Hvad kan man forvente

Når du kæmning rundt omkring på nettet for luksus kæledyr produkter, vil det ikke tage tunge kontrol at lægge mærke til forskellen mellem ensformige kæledyrsgenstande og deres fornemme kolleger. For eksempel er den gennemsnitlige kat krave har en ikke-snag nylon band, der kommer i et par klassiske farvekombinationer. Det sælger typisk for mindre end ti dollars. Sommetider disse kraver kommer med specielle funktioner, der er næsten altid mere funktionel end de er attraktive. Men det er ikke så med luksus kæledyr kraver. Funktionelle stilarter vil ikke skære det i verden af ​​konkurrencedygtige og celebrity kæledyr. En fornemme kat krave kommer i blødt smidigt italiensk læder og er belagt i Swarovski krystaller. Farverne er levende, chokerende og udsøgte posh, og prisskilte afspejler disse funktioner. Den gennemsnitlige opskalere krave vil overstige tredive dollars og kan nemt komme til hundrede dollar-mærket.

En verden af ​​opskalere pet gaver kombinerer elementer af den funktionelle med den fabelagtige for at skabe elementer, der er fantastisk uforglemmelig.

Nogle katteejere nyde smide fødselsdage for deres dyrebare katte, og dette kræver lige så dyrebare gaver fra deltagere. Hvis du ikke har råd en alabast og juvel-laden kæledyr skål, der er mindre, billigere produkter, der kan betragtes både luksuriøse og overkommelig. Kitty neglelak er blot en af ​​mange nuttede gaver, der tilbyder mulighed for sjov overbærenhed. Cat støvletter og sweatshirts er en anden sød idé.

Crossover

Tidligere har luksusvarer været mere let tilgængelige for små hunde end katte. Dette skyldes små hunde oftere klædt end katte. Men er der ingen grund til, at din kat ikke kan bære kjoler, sweatshirts, kraver og støvletter, der ofte designet til petite pooches. En kat kan tage et stykke tid at vænne sig til sin nye garderobe, men der er ingen tvivl om, at katte ser lige så yndig som en terrier, når klædt i en sweater. Nogle katte faktisk ikke har nogen indvendinger blive klædt, og vil modstå optrevling og rive på kluden. Dette repræsenterer det ideelle tilfælde, og det sker oftere, end du kan mistænke.

Når shopping for kitty tøj som en gave til en ven, skal du ikke være bange for at shoppe de posh pooch linjer samt katten poster. Disse beklædningsgenstande er næsten altid udskiftelige mellem arterne.

Go Shopping

Når du søger online:

  • Tails ved søen er et godt sted at shoppe for specialkemikalier emner såsom skåle og foderautomater, kraver og kat senge. Priserne er rettet mere mod den moderat dyre snarere end ekstreme. Dette selskab også bærer kat gaver, der er mere for mennesker end katte, såsom den legendariske "Cat-opoly" version af Monopoly. I det mindste, det gør for en uforglemmelig dag.
  • Pampered Kæledyr repræsenterer de mere ekstreme aspekter af posh. Her kan du finde kitty liggestole at funktionen guddommelige håndværk i slags møbler værdig royalty. Cat kraver overskrides ved egentlig PET smykker, for ikke at nævne det enorme opbud af PET grooming forsyninger såsom pote polish og kæledyr cologne.
  • Posh Pet Glamour Boutique gearet til hjørnetænder, men det kan også være et godt sted at shoppe for kitty tøj. Igen, tøj er ofte udskiftelige, og hvad katte behøver ikke en badekåbe? Husk, luksus katte ikke bade sig selv. Faktisk bør de ikke gøre noget selv, og der er ingen tøj bedre egnet til en dag med at være forkælet og forgudet end en badekåbe. Heldigvis PoshPets har en hel butik kategori afsat til kæledyr badekåbe, og du vil endda finde parykker på dette site!

Hvis du ønsker at gøre i butikken køb, kan nogle kæledyrsgenstande fås fra fornemme selskaber som JuicyCouture.com og stormagasiner såsom Saks og Neiman Marcus. Du vil også ønsker at jage omkring din by for elegante pet butikker for at udvide din horisont.