Formel kjole Suit Indstillinger for kvinder

Formel kjole Suit Indstillinger for kvinder


Hvis du deltager i et bryllup eller en anden elegant begivenhed, en formel jakkesæt er et godt alternativ til en kjole. Der er en masse af formelle kjole jakkesæt muligheder på markedet, så du har ingen problemer med at finde en, der passer til din krop type, personlige stil, og budget.

Kvinders formel kjole Suit Styles

Uanset hvor du bære det, en formel jakkesæt ser poleret og hensigtsmæssigt. Disse dragter kommer i en bred vifte af stilarter.

Pjusket Suits

Ruffles tage enhver kulør fra realm af erhvervslivet påklædning til niveauet for formelle slid, og de også tilføje feminine charme. De bløde stof flagrer gør denne stil passer passende for en formel begivenhed.

Du vil elske disse smukke muligheder:

  • Formel kjole Suit Indstillinger for kvinder

    Le Suit Dame flæse Front Skirt Suit Set

    Le Suit Dame flæse Front Skirt Suit Set (billedet) - Denne dybe pink tekstureret polyester dragt fra Amazon er en flatterende og feminin mulighed. En stor flæse forsigtigt kaskader fra revers i langærmede jakke, perfekt til at styrke en mindre buste linje. Den slanke pencil nederdel rammer lige over knæet. Det kommer i størrelser fire til 16 og retails for omkring $ 120.

  • Tawana Ruffle Skirt Suit - En lang, pjusket nederdel tilføjer drama og gennemslagskraft til en formel kjole jakkesæt, som i denne smukke indstilling fra Ashro. Asymmetrisk flæser giver den mønstrede nederdel ekstra flair og også skjule figur fejl du måtte ønske at skjule. Den smigrende, monteret wrap jakke er lavet af skinnende taft. Denne dragt ville være perfekt til et aftenarrangement. Det kommer i størrelser seks til 16 og retails for omkring $ 180.

Kortærmet Suits

Formel kjole Suit Indstillinger for kvinder

TopWedding Kvinders Satin Kolonne Kjole med jakke

Hvis du deltager en udendørs sommer bryllup, havefest eller andre vigtige varme vejr begivenhed, vil en kortærmet dragt holder dig kølig, mens også ser elegant. Disse dragter kan være lige så formel som deres langærmede modstykker når stylet med strukturerede silhuetter og fremstillet af selskabstøj stoffer.

TopWedding Kvinders Satin Kolonne Kjole med Jacket (billedet) - Selv om dette fantastiske jakkesæt fra Amazon.com er designet til bryllup slid, ville det være smukt på ethvert formel begivenhed. Den smukt plisseret kappe kjole er flatterende for enhver figur, og den matchende jakke har en smuk plisseret krave. Denne dragt kommer i syv farver og størrelser to gennem 26 plus. Det retails for omkring $ 120.

Suits i satin eller formelle Stoffer

Formelle stoffer slå enhver kulør til en elegant ensemble, og der er mange dejlige muligheder at vælge imellem.

Prøv en af ​​disse muligheder:

  • Albert Nipon Jacket & Dress Satin Suit - Findes på Neiman Marcus, denne smukke lyserød satin Dragten har en rolig glimt, der vil se dejlige ved bryllupper, aftenarrangementer, og andre formelle anliggender. Den enkle kappe kjole er klassisk og flatterende på alle former, og den lange jakke tilføjer en sofistikeret, formel touch. Det kommer i størrelser fire til 18 og retails for lige under 400 dollar.

Put-Together og Confident

Med så mange formelle kjole jakkesæt muligheder for kvinder, har du ingen problemer med at finde en dragt, der vil se smukke for enhver vigtig begivenhed. Iført den perfekte kulør vil hjælpe dig med at se put sammen og gøre du føler dig sikker deltager enhver lejlighed.