Formel kjole kode Indstillinger til mænd

Formel kjole kode Indstillinger til mænd
Formel kjole til et bryllup betyder den klassiske morgen trop.

Selvom det helt sikkert har udviklet sig (nogle måske sige muteret) i årenes løb, mænds formelle dresscode stadig fastholder klare standarder. Når du forstår karakteren af ​​invitationen, vil du være i stand til at sammensætte et sæt tøj, der passer til begivenheden.

Basic Formel Dress Code

Hvis invitationen siger "sort slips valgfri," betyder det "formelle". Formel kjole vil variere efter tid på dagen, men det vil altid være i overensstemmelse med en bestemt stilart. En traditionel dagtimerne formelt look, også kaldet jaket, kræver en sort eller grå frakke eller gå frakke med bukser, der enten passer nøjagtigt eller har nålestriber. Dette look, stadig set til bryllupper og formelle diplomatiske receptioner, især i Europa, indeholder også en dobbelt-breasted vest, lang slips, handsker, en boutonniere, høj hat og smarte manchetknapper.

Aften formel betyder stadig den grundlæggende smoking, men enhver mørkt jakkesæt kan arbejde. Traditionelt er dragten ledsaget af en hvid skjorte, mørk slips, mørke strømper og sko. Dette kan variere afhængigt af begivenheden. Mange mænd foretrækker et slips med en lys farve eller mønster, bæres med en matchende lommetørklæde. Ikke alene er en dragt og lang slips ofte mere flatterende end en smoking, især hvis der tux ikke er skræddersyet til at passe præcist, men det kan være mere komfortabel og tillade en mand at udtrykke mere af sin individualitet. Det er imidlertid vigtigt, at slips være af usædvanlig høj kvalitet. Kun en silke slips, fortrinsvis bundet med en klassisk knude, er acceptabelt, når du vælger dette look til en formel aften lejlighed.

Variationer i Formel Dress Code

I den moderne æra, hvor sorte slips begivenheder som Oscars tillader endda afslappet kjole, hvad der er formel er ikke altid strengt definerede eller overholdes. En mand kan bære semi-formel eller cocktail påklædning, for eksempel, og ikke føler ud af sted, mens der i 1940'erne, han måske ikke have været tilladt i funktionen.

Formelle slid for en udendørs sommer bryllup i disse dage kan betyde en god linned eller silke jakkesæt. Dog skal disse bæres med en uafgjort. Selskabstøj simpelthen ikke giver mulighed for selv de dyreste T-shirt eller åben krave kjole skjorte.

For et aftenarrangement, standard formel dresscode er stadig et mørkt jakkesæt, selvom igen, hvis du vil være udendørs om sommeren, kan du velkommen til at tilføje nogle variationer, afhængigt af arten af ​​begivenheden. Det vil sige, skal du stadig bære et jakkesæt og slips og elegant sko, men du kan bære en let kjole skjorte i en kontrastfarve og et mønstret silke slips.

Andre måder at lege med dit look omfatter at have det sjovt med tilbehør. I stedet for almindelig manchetknapper, vælge noget vintage eller kunstnerisk. En udendørs sommer begivenhed kunne give mulighed for en trendy bælte, snarere end noget klassisk, så længe det ikke kolliderer med din påklædning. Bytte en kjole hat for et strå flad stråhat eller Panama for en 1920'erne look.

Vurdere begivenhed

Hvis du vil bøje den formelle dress code, du behøver at vide arten af ​​begivenheden og de mennesker hosting. Hvis anledningen er en kunstnerisk karakter, så kan du føle dig meget komfortabel at gå vild, så længe du stadig se respektabel. En meget traditionelle bryllup eller reception, men vil kræve, at du overholder strengere normer. Og noget officielt betyder, at du nødt til at klæde den del fejlfrit. Hvis du ikke er sikker på, om din kulør vil passe regningen, kan du gå til en high-end herretøj butik og spørge rådgivning - sælgere vil være glade for at hjælpe dig. Med en god, velsiddende jakkesæt og skjorte, der matcher slips og kjole sko, kan du være sikker på at se passende.