Formålet med en rebound første date efter en skilsmisse

Formålet med en rebound første date efter en skilsmisse


Du skal være forsigtig, men der kan være et godt formål med en "rebound" første date efter en skilsmisse. Faktisk kan der være flere gode formål, så længe alle er bekendt med dem.

Dating Vanskeligheder efter skilsmisse

"Når hesten kaster dig, få tilbage op på det!" Selvom der kan være gode råd til ridning, anliggender af hjertet er lidt mere delikat. Faktum er, at hoppe tilbage i dating efter alle forhold kan være en risikabel forretning; når det er en skilsmisse, ophør af en engageret ægteskab, kan det være endnu mere risikabelt. Der kan være resterende bitterhed, skyld, længsel, depression og vrede.

Mange mennesker søger rådgivning, når sørgende et tidligere forhold, og det kan være en meget god ide at vide, når du er virkelig klar til at komme tilbage derude. Men uanset hvor længe du venter, er der altid må være, at første date - og det er den, hvor den uundgåelige ordet "rebound" vil komme op.

Ideen om en "rebound" er, at du ikke går på en dato, fordi du rent faktisk kan lide den person, du dating. I stedet er du bare ønsker at bruge den, til at hjælpe med at glemme alt om dit ægteskab (eller skilsmisse) - og da det er en reaktion, ikke en handling, det farver hele dato. Dating formodes at være en proces med at komme til at kende hinanden, frisk opdagelse, og hvis skyggen af ​​en tidligere forpligtelse hænger over hovedet på en eller begge folk, der kan skær alt med en bitter, hul følelse.

Mange mennesker er gået tilbage til dating for hurtigt efter en skilsmisse og opdagede, at det var en katastrofe. Dette kan medføre, at de føler sig mere afvist, som om de ikke kan vinde, og kan sætte tilbage nyttiggørelse fra separationen endnu mere.

Men, hvad nu hvis du kunne ændre formålet med en rebound første date efter en skilsmisse til at hjælpe dig videre?

At finde et nyttigt formål af en rebound første date efter en skilsmisse

Hvad du skal finde er nogen, der er frem for alt din ven. Du kan blive tiltrukket af den person, også, men det gør ikke noget - det afgørende er, at du har et solidt forhold baseret på tillid og venskab med ham / hende. Ikke nødvendigvis i alt, men absolut i spørgsmål af hjertet - med andre ord, når du føler dig deprimeret, det er sikkert at fortælle din ven, og hvis du føler dig vred, kan du fortælle ham / hende, at også. Du indstiller et sikkert miljø for dig at prøve en dato, selv at vide, at det er en rebound dato.

Bare sørg for at det er en faktiske dato. Gør de ting, du normalt ville gøre på et tidspunkt; dette kan være forskellige fra person til person, men behandle det som om det var den første dato. Taler, som om du aldrig har mødt før; pick sikker men kloge fag (taler ikke om din tidligere ægteskab). Nyd hinandens selskab; gør dit bedste for at imponere hinanden, som om du prøvede at oprette en anden dato.

Se dig selv (og har din ven se dig) for tegn på "rebound". Der kan være emner, som du mener er sikre, men minde dig om fortiden; din ven / dato vil sikkert se dette, og kan enten styre samtalen i en ny retning eller måske bare erkende fortiden og det faktum, at du bevæger dig på.

Ved at skabe denne dato "rebound", og vel vidende, at det er det samme som en rigtig dato, men uden risiko for afvisning, giver du dig selv chancen for at sikkert udøve disse dating muskler. Du får en chance for at huske, hvordan at være den charmerende, smuk person, der tiltrækker den eneste ene. Du får en chance for at sikkert huske, at dating er sjovt, ikke fuld af hjertesorg og følelsesmæssig fare.

Mest af alt, husk dette: i basketball, når du får den rebound, den næste ting, der normalt sker, er, at nogen scoringer.