Forlystelsesparker i Hongkong

Forlystelsesparker i Hongkong
Hong Kong er stadig en populær destination

Forlystelsesparker i Hongkong er en af ​​de mange fordele denne kinesiske destination har at tilbyde. Uanset om du rejser til Hong Kong for forretning eller fornøjelse, tage lidt tid til at nyde al den spænding, underholdning og sjov til rådighed for dig.

Western-påvirket Parks

Hong Kong-modeller mange af sine underholdning ventures efter begreber, der allerede er etableret i Vesten. Så det burde ikke komme som nogen overraskelse, at det er hjem til Mickey Mouse og andre velkendte ikoner og forlystelser.

Hong Kong Disneyland

Som den mindste af alle Disney parkerne, Hong Kong Disneyland var stadig et hit, når det åbnes. Som forlystelsesparker går, Hong Kong Disneyland er lille nok til at nyde på én dag. Det svarer til de amerikanske parker med Fantasyland, Tomorrowland, Main Street og Adventureland. Den Hong Kong resort omfatter en forlystelsespark og to hoteller på sin ejendom. Hong Kong Disneyland har en imponerende fyrværkeri hver nat, rivaler deres amerikanske kolleger. Køkkenet i parken er primært asiatiske fødevarer, herunder dim sum, sushi, kylling tærter, noodle retter, ris og fisk bolde. Autentiske regionale varianter tage en cue fra Kina afsnittet Disney World Epcot Center i Florida. Hjemve Disneyland fans kan også nyde en amerikansk grill menu på Hong Kong Disneyland Royal Banquet Hall.

Ocean Park

Tænk Sea World, hvis du planlægger at besøge Ocean Park. Mere end 30 år, og en af ​​de mest etablerede forlystelsesparker i Hongkong, det er hjemsted for både gys forlystelser og en akvatisk zoo. Visitors Board en svævebane og rejse over en bjergtop for at nå parken. Denne tur er inkluderet i billetprisen, og du bør planer om at tage en tidlig bil, hvis du ønsker at være der i tide til at få pladser til deres shows. Ocean Park er et fantastisk valg for familier med små børn, ældre voksne eller begge, da der er noget for alle, og masser af muligheder for at lære om verdens marine liv sammen.

Unikt for Hongkong

Hong Kong er også hjemsted for en duo af forlystelsesparker kendt som Ecoventure Valley og Tea Stream Resort Valley. De er en del af OCT East - en eksperimentel økologisk fællesskab, som du kan besøge, udforske og tour at opleve alt det har at tilbyde. Mens andre har kopieret ideen, ejendommen ligger i Shenzhen lige nord for Hong Kong er det originale i innovation og underholdning.

Ecoventure Valley

Self-beskrives som en blanding af "forstæder bjergskråning og urban forlystelsespark", er Ecoventure Valley opdelt i fem sektioner - Breakers Lagoon, Rapids Forest, Seafield Village, Adventure Canyon, og Peak Highland. Nogle af de nye erfaringer, der findes i Ecoventure omfatter en 4D teater, der simulerer kaste sig havets dybder, et vandfald flume tur overskygget af den største kysten vandfald i hele Kina, og en Sky Bridge, der giver dig mulighed for at se bjerget og havet ved 360 grader visualisering.

Tea Stream Resort Valley

The Tea Stream Resort Valley er hjemsted for Wetland haven, hvor du kan udforske flere forskellige typer dyreliv og vandre gennem lunde af blomster. På stedet finder du også en forlystelsespark med fuldskala rides at alle fremme miljøbeskyttelse og en fire-sæson Botanisk Museum, hvor du kan slappe af efter en dag med spænding. Du kan også vælge at sightsee på en varm luft ballon, eller rejse over til Ancient Tea Town, hvor du kan lære om te gør, butik, og nyd flere forlystelser og underholdning.

Før besøger Forlystelsesparker i Hongkong

Hvis du rejser fra udlandet, det hjælper at vide nogle kinesiske sætninger. Imidlertid vil mange borgere taler engelsk, da det blev betragtet som en national sprog for regionen indtil 1974, ud over de kinesiske dialekter. De hjemmesider af forlystelsesparker i regionen vil også listen priserne i Hongkong dollars, så du bliver nødt til at beregne, hvad den omregningskurs vil være, før du køber billetter. Vide, hvor meget dine penge er værd, efter den er udvekslet vil hjælpe dig ikke overforbrug på ferien. Endelig kan det være meget fugtigt i Kina i det varme vejr, så det er bedst at læse op af vejret før du rejser, så du er tilstrækkeligt forberedt.

Hong Kong er lille og meget overfyldt, så offentlig transport er den bedste måde at rejse til din destination. På grund af overbefolkning, busser, færger og tog er meget overkommelige og praktisk at bruge. Der er ingen rejserestriktioner til pas-bedrift udlændinge, og amerikanerne er i stand til at bo i Hongkong i mindst 90 dage uden visum.

Hvis du vil vide mere om kinesisk kultur og hvordan du gør din vej gennem denne berømte by, overveje at besøge en Hongkong turisme hjemmeside inden afrejse.