Forlagsvirksomhed: Bøger, blade og aviser Tips

Magazine Writers Bliv bemærket

Skrivning for magasiner er en fantastisk forfatterskab. Vælg et emne, der interesserer dig, en du kan have en vis baggrund i eller en strøm i-nyheder emne du tørster at udforske. Forskning markedet magasin; får at vide, hvad publikationer leje freelancere, og hvor stor en procentdel af deres offentliggørelse ikke-personale forfattere bidrager.

Indsend dine forespørgsler baseret på magasinets retningslinjer. Magazine bidragyder varierer afhængigt offentliggørelse, type artikel, essay, placering, distribution og så på. De fleste magasiner har også en hjemmeside, der vil acceptere sagen, også. Undersøg alle de mulige veje til at indsende et stykke til offentliggørelse.

Mens du skriver for magasiner, du bygger din portefølje og indsamling "klip", der vil støtte dig som forfatter og forfatter. Magasiner er en anden måde at komme ind i bogen-udgivelse arena. Mange redaktører finde deres næste forfattere ved perusing magasiner 'indhold baseret på deres produkt linje.

Som et magasin bidragyder, kan du have mulighed for at blive sendt på opgave. Det er, hvad der skete med Elizabeth Gilbert, forfatter til Spis, bed, elsk. Hun rejste gennem Italien, Indien og Indonesien. Hendes bog har været på The New York Times bestsellerliste for 94 uger!

Jeg vil anbefale, eller slutter: https://www.writersmarket.com/, http://www.right-writing.com/magazine.html, http://people.howstuffworks.com/magazine-writing.htm. Disse websteder kan tilbyde dig flere ideer, adgang og proces til at komme ind i magasinet forfatterens verden.