Forklare Døden til en Ungdom

Forklare Døden til en Ungdom
Børn skal opfordres til at stille spørgsmål om døden og døende.

Forklare død og døende til en ungdom er ikke altid en nem ting at overveje mange voksne er ubehageligt med dette emne også. Da det er noget, der sker for os alle, er det vigtigt, at de unge er udsat for det - og forstå det - som de vokser op.

Døden som en del af livet

I nordamerikanske samfund i dag, mange mennesker har tendens til at undgå at tale om døden. I stedet for at kalde det, hvad det er, de bruger udtryk "gået bort", "videregivet" eller sige, at nogen "forlod os." Kæledyr er "lægge" eller "sætte til at sove." Efter en du holder af dør, mange mennesker føler, at de har brug for at komme videre med livet som sædvanligt så hurtigt som muligt, og at sorg er noget, der skal holdes skjult.

En bedre fremgangsmåde er at diskutere emnet med dine børn, når det kommer op. Forklar små børn, som alle levende ting en dag vil dø, og hvad der sker efter døden kan være påvirket af religiøse overbevisninger og opdragelse.

Dette er ikke den type emne, hvor diskussionen finder sted en gang og så er du færdig, da den unges forståelse af døden, vil vokse og ændre som de modnes. I stedet forklarer død og døende til en unge er noget, der skal tages op igen efterhånden som barnet vokser op.

Tips til at forklare Døden til en Ungdom

Spædbørn og småbørn

På dette stadium, børn ikke er i stand til at forstå døden. De bemærker ændringer i deres rutine og kan reagere på omvæltninger i husstanden ved at have problemer med at sove, eller ikke ønsker at spise. Hvis der er sket et dødsfald i familien, så prøv at holde de små på deres sædvanlige rutiner. Trække på hjælp fra venner eller andre familiemedlemmer til at hjælpe, hvis det er nødvendigt.

Børn i førskolealderen

I denne alder kan børn har svært ved at forstå, at døden er permanent. Må ikke fortælle dem, at den person, der er død sover eller hviler, da dette kan gøre barnet bange for at gå i seng om aftenen. De kan have mareridt efter død af en elsket en eller spørge, om den person, der for nylig blev begravet er cold.the barn kan også føle sig usikker og har brug for ekstra sikkerhed for, at forældrene er i nærheden. Hvis de spørger, om den forælder, vil dø en dag, være ærlig i dit svar. Det kan være nødvendigt at gentage denne samtale flere gange. Hvis barnet ønsker at tegne et billede eller handle ud en del af begivenhederne omkring begravelsen, så lad dem gøre det. Det hjælper dem til at komme overens med, hvad der er sket.

Skolebørn

Fra omkring en alder af seks, kan børnene gå igennem en hel spektret af følelser, når tænker eller beskæftiger sig med døden. De kan føle sig:

  • Frygt
  • Anger (mod den person, der er død)
  • Ansvarlig for døden
  • Sadness
  • Forvirret

Barnet kan undre sig, hvis han eller hun gjorde noget for at forårsage en persons død. Berolige dem, at døden ikke er en straf for "dårlige" tanker eller gerninger. De kan få brug for at høre disse oplysninger flere gange, før du accepterer den.

Kør til barn fra tid til anden og bede dem åbne spørgsmål om, hvordan de håndterer situationen. Keep it simple; noget lignende "Jeg ved, du må virkelig savne [navn på den person, der døde], og jeg gør også. Hvordan har du det?" Så vente på et svar. Hvis barnet siger, at han eller hun gør fint, fortælle dem, at hvis de føler, at de har en tid, hvor de ikke føler, de gør OK, at du er til rådighed til at lytte, hvis de ønsker at tale.

Teenagere

På det tidspunkt de teenage år kommer, kan de unge forstå, at døden er permanent. De oplever de samme tegn på sorg som voksne gør. De kan føle sig ansvarlige for død eller føler, at de har brug for at tage på voksne bekymringer, såsom finansielle ansvar for family.Teens brug for muligheder for at udtrykke deres følelser. Lad dem vide, at det er OK at sørge og at processen vil tage nogen tid. De vil have dage, hvor de føler, at de gør godt i at håndtere deres sorg og så noget kan ske at snap dem tilbage i sorg igen. Forsikre dem om, at den dag i sidste ende vil komme, hvor de kan tænke over deres elskede uden følelsesmæssig smerte.

Taler om døden kan være svært, men du skylder det til dine børn til at være ærlige om dette emne, da de bliver nødt til at beskæftige sig med det på forskellige tidspunkter i deres liv.