Forkæl din jobsøgning Ligesom en faktiske job

Forkæl din jobsøgning Ligesom en faktiske job

Leder du efter et nyt job? Uanset om du er i øjeblikket arbejdsløs, eller du er bare på udkig efter en mulighed, der vil forbedre din nuværende beskæftigelsessituation, er det vigtigt at gøre en indsats for at gå "all in" med dine bestræbelser på at finde arbejde.

Søger arbejde er arbejde

De mest effektive jobsøgning er dem, der er meget struktureret og fokuseret. Det er derfor, den bedste måde at få mest ud af din tid, når du søger efter en ny position er at behandle søgningen selv ligesom det er dit job.

Dette gælder uanset om du i øjeblikket arbejder eller ej:

  • Hvis du er arbejdsløs, behandle din jobsøgning som et fuldtidsjob.
  • Hvis du i øjeblikket arbejder, så vil din tilgang mod planlægge din ansættelse søgning bør være den samme, som hvis du var sort arbejde på et andet job.

Planlæg dit arbejde og arbejde din plan

Arbejd din tidsplan

Afsætte en bestemt mængde tid i din tidsplan til at lede efter åbninger og søge stillinger hver dag, på nøjagtig samme måde, som du ville nærme arbejde en tildelt tidsplan på et tjenestested. Må ikke tillader dig selv at trække tiden ud eller udskyde din søgning. Opret en tidsplan og holde sig til det.

Hold dine aftaler

Behandl muligheder for at deltage i netværksarrangementer som vigtige aftaler, der ikke kan brydes. Tal ikke dig selv ud for at gå til Handelskammeret møde bare fordi ingen tvinger dig til at gå. Gør dig selv gå - fordi du bare kan møde din næste chef eller kollega ved arrangementet.

Forbedre resultater gennem Effort

Når du udvikler en "dette er mit job" tankegang i retning af arbejdssøgende, vil du være meget mere omhyggelig og fokuseret i din søgning - hvilket betyder, at du sandsynligvis se bedre resultater end hvis din indsats var mere tilfældige. Må ikke tillader dig selv at blive forsinket ved ikke at være så struktureret som du bør være hele din jobsøgning.