Forkæl din Beskæftigelse Søg som et job: Tre tips

Forkæl din Beskæftigelse Søg som et job: Tre tips

Når du er på udkig efter beskæftigelse, er det vigtigt at være omhyggelig, systematisk og organiseret i dine bestræbelser. Den bedste måde at komme i den rigtige tankegang til at søge arbejde, er at indse, at du har brug for at behandle din søgen efter beskæftigelse som et job. Dette vil hjælpe med at sikre, at du bruger en tilstrækkelig mængde af fokuseret tid og energi at finde en ny position. Her er et par tips til at følge for at sikre, at du nærmer din jobsøgning på den rigtige måde.

Tre Tips til at behandle din søgen efter beskæftigelse som et job

1. planlægge tid at søge arbejde

Afsæt en vis mængde tid hver dag til at afsætte til at søge arbejde og bestille den på din tidsplan. Under time (r), som du afsat til at søge arbejde, fokusere din indsats udelukkende på at lede efter åbninger, du er kvalificeret til. Eksempler på aktiviteter, du bør indlede omfatte:

  • Leder du efter åbninger på jobsøgning websites
  • Gennemgang beskæftigelse annonceringer på relevante faglige organisation websites
  • Ser man på åbne positioner på hjemmesiderne for arbejdsgiverne, du målretter
  • Gennemgang hjælp ville annoncer i de områder, hvor du ønsker at arbejde

2. Brug tid Afslutning Jobansøgninger

Ud over at afsætte en daglig blok af tid at søge efter beskæftigelsesmuligheder, bør din tidsplan også indeholde tid, der anvendes til at sende CV'er og udfylde jobansøgninger. Denne blok af tid bør følge den tid, du tilbringer identificere åbninger, så du kan søge om de holdninger, du identificerer som levedygtig samme. Efter alt, at finde job fører er kun nyttigt, hvis du følger op på dem. Da arbejdsgiverne får ofte flere hundrede - eller endda tusindvis - af ansøgninger om ledige stillinger, det er i din bedste interesse at sende din anmodning til overvejelse, så snart du finder jobåbninger.

3. Afsæt tid til at arbejde dit netværk

Etablere passende tidspunkter i din tidsplan for at nå ud til dit professionelle netværk at forhøre sig om mulige jobåbninger der måske endnu ikke annonceret. Sæt tid af hver uge til at engagere sig i beskæftigelse netværksmuligheder. Dette kan omfatte at deltage ugentlige eller månedlige netværksmøder og aktiviteter, hvilket gør personlig kontakt med folk, der har udtrykt interesse for at yde bistand til dig, eller som kan have oplysninger om ledige stillinger, følge op med placeringen repræsentant tildelt dig på vikarbureauer, du har registreret, og mere.

Drage fordel af en systematisk Jobsøgning Effort

Ved at etablere en systematisk tidsplan, du følger, når de søger beskæftigelse, vil du øge dine chancer for at finde og ansøge om den rigtige position på det rigtige tidspunkt. Du vil også udvikle god jobsøgning vaner og finpudse dine organisatoriske og følge op færdigheder - evner, der kan tjene dig godt i hele din karriere.