Forholdet: Online Relationships Tips

Internet dating Sikkerhed - Det første møde

Internet dating sikkerhed kan opretholdes med lidt planlægning. Når du har chattet online og talt i temmelig lang tid på telefonen, møde personligt er det næste skridt. Hvis du har bestemt du er klar til at møde nogen, udøve disse enkle online sikkerhedstip:

· Kør separat til et offentligt mødested.

· Tip en ven, hvor du skal hen, og hvornår du forventer at være hjemme. Opfølgning ved at tjekke ind med din ven på et forudbestemt tidspunkt og / eller når du vender hjem.

· Lad aldrig offentligt sted, gå hjem med den person eller invitere din date til dit hjem.

· Slutter Umiddelbart datoen, hvis du føler dig presset på nogen måde.

· Undgå at få drukket eller bedugget. Drinking svækker dom fører til valg kan du normalt ikke gør.

Online Sikkerhedstips

Internet dating sikkerhed maksimeres ved at udøve sund fornuft og stole på dine instinkter. Ligesom du ikke ville give personlige eller identificerende oplysninger når møde en fremmed på gaden, det samme gælder her. Selv om anonymitet en online forhold kan friste dig til at dele mere hurtigere, huske dette er stadig en fremmed.

Online sikkerhed afhænger af dig bevogtning din identitet, går langsomt og ophørende kontakt med nogen, der gør dig utryg. Det er også vigtigt at aldrig give efter for pres for at videregive oplysninger, du er utryg give eller fortsætte til et trin, du ikke er klar til. Holde disse ting i tankerne:

--Guard Din identitet.
--Remain Anonym indtil du føler dig sikker og klar til at udforske andre muligheder.
--Don't Inkluderer dit rigtige navn eller by bopæl i din e-mail-adresse, dating profil eller dit brugernavn.
--Go Langsom. Tag din tid at få komfortabel taler online.
--Don't Bruge en sexet navn. Det vil få opmærksomhed, men ikke den type, du ønsker.

Når du er klar, skal du flytte til telefonsamtaler leverer kun dit fornavn og mobiltelefonnummer. Lad ikke nogen haste du i møde eller give mere information, end du vil dele.

Internet dating Sikkerhed - Advarselstegn

Internet dating sikkerhed kan opretholdes gennem opmærksomhed på generelle online sikkerhedsretningslinjer, såvel som dem, navnlig for at chatte værelse sikkerhed. Desuden beskytter dig selv gennem bevidsthed om rødt flag adfærd og situationer. Hvis noget af det følgende skulle opstå, skal du behandle det som en advarsel og afbryde kontakt med den enkelte:

· Chikanerende eller stødende e-mails

· Bliver bedt om økonomisk hjælp eller hjælp af nogen art

· Følelse presset til at dele oplysninger eller flytte dit forhold fremad

· Hvis den anden person gentagne gange undgår en ligelig deling af information

Online Forholdet rådgivning - Øge disse svar!

Online Forholdet rådgivning - Øge disse svar!

· Indlæg mindst et foto. Dating billeder er en af ​​de første ting folk kigge efter, når du browser dating profiler.

· Gør det enkelt. Undgå vidtløftige i din dating-profil. Kom til det punkt, og holde tingene let.

· Brug humor, hvis det kommer naturligt til dig. Tving ikke det, eller det vil blive vist akavet. Også m ake sikker humoren oversætter godt ind skriftlig form. Husk dit publikum ikke kender dig og kan ikke læse dit kropssprog.

· Være selvsikker. Hvis du lyder som om du ikke kan lide dig selv, andre vil tage dit ord for det.

· Du må ikke skrive voksen-orienteret indhold (f.eks nøgenhed, seksuelt sprog). Dette vil sandsynligvis gøre andre ubehagelige a

Chat Room Sikkerhed

Chat rooms fjerne knækkede kommunikation skyldes tidsforsinkelsen iboende med e-mail. En strøm af "samtale" forekommer mellem to eller flere personer, som udvekslingen foregår i realtid. Dette er ofte sjovere og nærer en følelse af forbindelse ikke mulig via e-mail alene. Men anonymitet fremmer også en grad af deling og intimitet ualmindelige i begyndelsen relationer. Derfor opmærksom på chat sikkerhed bliver vigtig. Det behøver dog ikke være bekymrende,. Du skal blot gennemgå de tilpassede online sikkerhedstip særlige chatrooms lagt ud på dating site. Og glem ikke at have det sjovt!

Online Dating Tips - Hvad man ikke skal gøre

Der er visse ting du bør aldrig nogensinde gøre under online relationer. Hvis du ignorerer alle andre online forholdet rådgivning, skal du notere disse top 10 garanteret fejl:

1. Diskussion ægteskab før møde din online interesse

2. Opsamling udseende er uden betydning, og derefter afvise den person, når du ser et foto

3. Brug din dating profil som kreativ skrivning projekt, hvor du opretter en fiktiv karakter

4. Forventer at opfylde dine perfekte match i første forsøg (eller det første flere)

5. At fortælle dit liv tragedier til en, du lige har "mødt"

6. Klager over de sidste fem personer, du havde online relationer med

7. Placering al skylden på din ex for hvad der gik galt i dit tidligere forhold

8. Rambling på om mennesker eller aktiviteter den anden person ikke har nogen interesse i

Siger Nej

Anytime du kommunikerer online, du kan løbe ind i folk, der er interesseret i dig, men som bare ikke ringer din klokke, uanset grunden.
Den høflige ting er at lade den person vide så hurtigt som muligt, at du ikke er interesseret. Forsøg ikke alt for hårdt at være "god" eller lade døren stå åben for fremtidig kommunikation, hvis du ikke ønsker det. På den anden side, skal du ikke være unødigt uhøfligt, eller du kan fremprovokere en potentiel stalker. Et simpelt "Tak for din interesse, men jeg tror ikke, vi er egnet til hinanden" er alt hvad du behøver at sige.

Staying Safe Online

Når du poste information på internettet eller tilsvarende med en, du bare "mødt" glem ikke, at nogle mennesker online er ikke hvem de hævder at være.
Vær forsigtig med, hvornår og hvordan du afslører dit rigtige telefonnummer, adresse, arbejdsplads eller andre identificerende oplysninger - men også være forsigtig med, hvordan mange detaljer du afsløre om, hvor du bor og arbejder. En klog skurk eller stalker kan sammensætte din identitet fra afslappet hints du lade falde.

Andre måder at møde folk online

Måske du har tilmeldt dating sites og efter dating nogle mennesker, som ikke arbejder ud, har du lige fået nok. Sandheden er, at møde dejlige mennesker online er lidt ligesom at møde store folk offline - de bedste af dem kan ikke hængende i singler bar, fordi de er ude at gøre tingene og gøre tingene ske.
Prøv at bruge nogle af din online tid i online grupper relateret til dine interesser og hobbyer. Især fokus på lokale grupper - det er ikke svært at finde en e-mail-liste eller forum for New Jersey Republikanerne, Atlanta forfattere eller Oregon veganere. På den måde, er du mere tilbøjelige til at være i stand til at mødes i det virkelige liv i en ikke-date sammenhæng, måske en gruppe komsammen i en pub eller boghandel.

Online Dating Billeder

Mange mennesker, der besøger dating sites vil kun se på profiler med billeder. Samtidig, tænke grundigt over, der kunne genkende dig fra det billede - din ex? din chef? dine børn? Hvis du ikke skrive et foto, angiver i din profil, at du er villig til at udveksle billeder via e-mail.
Den rigtige foto kan gøre en stor forskel i svar på din e-mail. De fleste steder lader dig skrive mere end én. Brug dit foto til at formidle noget om dig selv - hvis du bruger et foto af dig selv at gøre de ting, du bedst kan lide, er du mere tilbøjelige til at komme på tværs som glad og selvsikker.
Vær ærlig. Brug et foto, der er up to date og ikke doctored. Ja, du kan indsætte dit hoved på kroppen af ​​Brad Pitt eller Angelina Jolie, men til sidst du vil ønsker at møde denne person lever, og din date sandsynligvis vil ikke købe den "Jeg bulking op til min næste film rolle "undskyldning.

Introduktion til Nogen i e-mail

Når du har identificeret en person, hvis online dating profil tiltrækker dig, er næste skridt er at se, om de kunne det på samme måde om dig.
Hvis der er flere mennesker, der interesserer dig, kan det være fristende at sende ud den samme hurtige reaktion på dem alle. Den e-mail, får opmærksomhed, er den, der viser, at du har læst den anden persons profil, deler nogle fælles interesser, og matche de kvaliteter, han eller hun ønsker.
Hvis du strejke op en korrespondance, så prøv at bevæge sig mod et personligt dato forholdsvis hurtigt. Det er nemt at projicere dine egne ønsker på en anonym person i din in-box. De fleste mennesker finder de ikke ved med sikkerhed, om de er tiltrukket indtil de ser hinanden i person, så prøv ikke at få alt for følelsesmæssigt investeret indtil du kommer til dette trin.

Valg af online dating site

Når du går online for at finde en person, uanset om du leder efter en hurtig slynge eller en livslang forpligtelse, kan du finde mange websteder ivrige for at tilmelde dig.
Før du beslutter, hvor at sætte dine medlemskab gebyrer, er det en god ide at vide, hvad slags forhold, du ønsker. eHarmony.com eksempelvis har specialiseret sig i langsigtede relationer og svarer ikke til par af samme køn.
Også overveje, om der er særlige kriterier, du har brug for en potentiel partner at mødes. Hvis du kun ønsker at date jødiske folk eller republikanerne eller ejere af kæledyr, der er steder, der vil hjælpe dig med smalle ting ned.

Sociale netværkssider

Ved nu du har sikkert hørt om MySpace.com. På dette og andre sociale netværkssider, kan brugerne oprette deres egne sider med musik, video, fotos og oplysninger om sig selv. Disse steder kan anvendes til at finde nye venner, men mange mennesker også bruge dem til at forbinde med potentielle datoer.
Især hvis du er ung, er det meget vigtigt at holde dig sikker. Social networking sites er desværre også lusker grund til rovdyr. Lær webstedets Privacy Tools og bruge dem til at beskytte dig selv, men også bruge sin sunde fornuft i, hvilke oplysninger du sender, og hvem du reagerer på.

Too Much Deling

I de tidlige stadier af en online forhold, er det fristende at udøse dit hjerte i e-mail. Hold fokus på de to af jer i starten - du vil have den anden person til at være interesseret i dig, ikke dine børn eller andre fyre på din rugby team. Det er OK at nævne disse ting, men de fleste mennesker vil hellere have du spørger om deres liv og dage først.
E-mail-svar bør være moderat i længde, med fokus på hvem du er, og hvad der gør dig speciel, på ting du har til fælles med den anden person, og om at opdage mere om ham eller hende. Gem dine inderste tanker, indtil du har mødt denne person og udviklet en ærlig, tillidsbaseret forhold.

Profil Yourself

Den første måde, folk får at vide, at du på et online dating site er gennem din personlige profil. Nogle steder tager dig gennem quizzer eller bede en masse spørgsmål for at forsøge at give flere oplysninger. Det vil gøre tilmeldingsprocessen længere, men kan hjælpe dig med at frasortere uegnede partnere og kommunikere med dem, der er rigtige for dig.
Skrivefærdigheder er vigtige i online-profiler, især hvis du leder efter en uddannet eller intelligent partner. Hvis du ikke er en naturlig forfatter, kan du ønsker at hverve en ven, der skriver godt for at hjælpe dig med denne del af processen. Dit mål er at formidle de ting, der gør dig speciel og interessant.