Forholdet: Interracial Relationships Tips

Interracial Statistikker om Dating

Ifølge Census Bureau, at antallet af interracial ægteskaber steg fra 300.000 i 1970 til 1,2 millioner i 1990. Andelen af ​​African American ægteskaber involverer en hvid ægtefælle mere end tredoblet mellem 1960 og 1990. Desuden 65 procent af japanske amerikanere gifte sig uden for deres race og 75 procent af indianerne gifte sig med en af ​​anden etnisk baggrund. Forekomsten af ​​Interracial dating blandt amerikanske unge er steget endnu mere dramatisk. Ifølge nogle nylige undersøgelser, har så mange som 57 procent af teenagere dateret nogen uden for deres race. En yderligere 30 procent har tilkendegivet, at de ville overveje dating uden for deres race. Måske alt dette interracial romance er et skridt i retning af at fjerne racehad. I betragtning af at en resultatet af disse fagforeninger er interracial børn, løb i stigende blanding. Efterhånden som det bliver sværere at holde folk i kategorier, at dømme folk efter etiketter og stereotyper bliver vanskeligere. Måske en dag vil komme, hvor det er åbenlyst klart for enhver, at racisme ikke giver nogen mening.

Interracial Romance

Interracial dating er en fantastisk mulighed for at lære om en anden kultur og få nye oplevelser. Opmuntre din partner til at dele hans / hendes kultur med dig og omvendt. Resterende åben for nye erfaringer vil forbedre dine chancer for succes.

Det er meget vigtigt at forblive respekterer på alle tidspunkter. Mange mennesker er følsomme over deres kulturer, fordi det er en vigtig del af, hvem de er. Tving ikke din partner til at prøve noget eller være kritiske, når han eller hun vil have dig til at prøve noget nyt.

Husk også, at alle kulturer er forskellige. Du må ikke altid forstår noget din partner siger eller gør. I stedet for at reagere med dommen sætte pris på denne entydighed. Husk, en af ​​fordelene ved interracial relationer er denne udsættelse for nye perspektiver.

Interracial Online Dating

Interracial dating er populær og succesfuld. På grund af sin meget personlige karakter, Internet dating (om en interracial romance eller ej) nødvendiggør specifikke online sikkerhedstips. For at sikre at du har en fornøjelig og sikker oplevelse:

· Beskyt din identitet. Forblive anonym, indtil du føler dig sikker og klar til at udforske andre muligheder. Medtag ikke dit rigtige navn eller by bopæl i din e-mail-adresse, brugernavn eller interracial kontaktannoncer profil.

· Gå langsomt. Tag din tid at få komfortabel taler online. Når du er klar, skal du flytte til telefonsamtaler leverer kun dit fornavn og mobiltelefonnummer. Lad ikke nogen haste du i møde eller give mere information, end du vil dele.

· Brug ikke en sexet navn. Det vil få opmærksomhed, men ikke den type, du ønsker.

· Stol på dine instinkter. Hvis noget ikke føles rigtigt, eller du føler dig truet, straks afslutte al kontakt med den person.

· Bloker et medlem, der opfører sig på en chikanerende eller stødende måde og rapportere adfærd til dating site.

· Spørg efter et fotografi.

· Brug separat e-mail og IM-konti til online dating.

Interracial Børn

Uanset de etniske grupper, der er involveret i interracial ægteskaber, et resultat af disse fagforeninger er børn. Almindeligt citeret problemer interracial børn beskæftige sig med centreret omkring racisme og identitet forvirring (Rosenblatt, Karis & Powell, 1995).

Racisme er en frygtelig ting for ethvert barn til ansigt. Niveauet af had interracial børn støder kan overgå, hvad farvede mennesker er allerede udsat for. Forældre kan hjælpe deres børn ved at være åbent med hensyn til denne virkelighed. I alder passende vilkår, kan børnene blive undervist om uvidenhed, der eksisterer i vores verden. Dette præparat kan hjælpe med at minimere skader forårsaget af sårende ord og adfærd.

Identitet forvirring opstår også oftere for disse børn. Dette sker, når der er svært at blande to forskellige kulturer. Desværre kan biracial børn føler, at de ikke passer eller tilhører enten etnisk gruppe. Som med racisme, kan forældre hjælpe ved at have åbenhjertige og løbende diskussioner særlige til dette spørgsmål. Desuden oplysning, eksponering og fest især begge baggrunde er fremmes.

Latin Dating

Latin dating sites omfatter en række funktioner, der hjælper latinske singler at kende hinanden. Du kan forvente:

  • Online profiler og fotografier af latinske singler
  • Online chatrum og en instant messenger for at muliggøre kommunikation i realtid
  • En online privat e-mail til at sende og modtage personlige beskeder
  • Et online forum, der giver deltagerne mulighed for at skrive indlæg
  • En FAQ sektion give svar på almindelige spørgsmål.

Interracial Dating

Trods fremskridt, race og etnicitet fortsat splittende spørgsmål i amerikansk kultur. Mens dette ikke bør afskrække interracial romantik, det er realistisk at forvente, at fordomme, stereotyper og udfordringer vil blive stødt. Det er nyttigt for interracial par at forberede talte og uudtalte fordomme de vil møde. Bekymringer, angst og frygt skal løses forholdsvis tidligt i interracial relationer. Igangværende, åbne diskussioner skal fortsætte som problemer opstår.