Forholdet: Hjemmeliv Tips

Hun er ikke du

Et af de vigtigste underliggende problemer i mange mor-datter forhold er, at moderen ser datteren som en "lille hendes" - som en, der hun kan hjælpe med at undgå visse fejl, og hvem der kan gøre hvad hun aldrig var i stand til at gøre.

Prøv at adskille dine egne følelser fra den for dit barn. Dit barn er et individ, og kan ikke ønsker at gøre de ting, du ønskede at gøre på hendes alder. Sure, hun kan gøre de samme fejl, men lige som du lært af dem, så skal hun.

Du er nødt til at lade din datter vokse op og leve og lære i sit eget tempo, i sin egen stil. Sætter pris på hende for hvad hun er, og ikke forsøge at gøre hende i, hvad du kunne have været.

Giv dig tid til ældre barn

Ældre børn er ofte forpligtet til at gøre mange ofre, når en ny baby kommer ind i huset - den opmærksomhed dem er langt mindre, den nye baby er i fokus for besøgende interesse, skal de spille stille og roligt på lur tid, de skal dele legetøj, og så videre. Dette er en enorm forandring for ethvert barn, og skal ses som sådan.

Sørg for, at de besøgende tror at rose både børn - i stedet for konstant at tale om, hvordan nuttet barnet er, for eksempel, kan de sige, hvor meget barnet ligner den ældre søskende.

Lad ældre søskende har sit eget rum, og hvis barnet er altid i sit område, så prøv at finde måder at holde barnet ellers underholdt. Hvert barn fortjener sit eget privatliv og tid, ligesom voksne gør.

Aldrig tage dem for givet

Selvom du ikke vælger familiemedlemmer, og nogle gange får man ikke med, disse mennesker er de eneste mennesker på Jorden, der ved, hvem du virkelig er, og stadig elsker dig alligevel. Denne ærlig form for kærlighed er den mest reelle, varige og værdifulde.

Husk, at det næste gang du får i en kamp, ​​og er ved at sige barske ting til hinanden. Stop og spørge dig selv, hvor meget at sige, hvad du er ved at sige, vil såre den anden person. Hvordan vil det skade dit forhold? Er det virkelig værd at sige?

Også altid huske vigtige datoer, såsom fødselsdage, ferier og dine forældres jubilæum. Fejring disse dage, vil hjælpe dig med at forny bånd mellem dig og din familie og holde det stærkt.

Venner kommer og går, men hvis du behandler dem godt, vil din familie være der altid.

Må ikke altid hoppe i

Det er fristende for forældre til altid hoppe ind på et argument, men det kan ofte forstærke de absolut frygt, der begyndte argumentet, og fratager børnene at arbejde spørgsmålet ud for sig selv.

Ofte forældre vil "beskytte den svageste«, styrke stærkere barnets synspunkt, at den svage barn er elsket mere, og give de svagere barn den tanke, at de kan slippe af sted med mere, fordi de vil blive reddet. Dette forhindrer også den svageste barn i at opbygge sine egne forsvarsværker og bliver stærkere.

Så længe børnene ikke er såre hinanden, og er virkelig generet med, hvad den anden har gjort (og ikke om nogle mere generelle situation, der foregår), så lad det argument køre sit løb. Hvis de blusser op på grund af noget større (flytte til et nyt hus, for eksempel), sætte sig ned og tale med dem om stress, og finde måder at gøre situationen mere overskuelig.

Spil Night

En nat hver uge, skal du slukke for tv'et og computeren, og hænge ud i stuen eller spisestue med et sjovt spil. Lad en anden vælger hver uges kamp, ​​og har sodavand, popcorn og andre snacks rundt. Spillet-vælgeren kan få til at vælge den musik også, eller du kan gøre disse særskilte poster. Det får familien at tale, og udøve dine sind.

Lær deres interesser

Ældre mennesker har normalt interesser, at de har afsat, fordi de ikke har tid eller mulighed for at forfølge dem. Hjælp dem genoplive disse interesser, tage dem til shows, købe dem udstyr, eller hjælpe dem tilmelde sig klasser. Ved at dele i deres interesse, hjælper dig validere, at de stadig kan lære og vokse, og være interessant for andre.

Tandfeen

Når børnene tænker tilbage på deres barndom, er det ofte ikke de store ting, der skiller sig ud. Det er de små ting, som venter på tandfeen, eller har du på tribunerne under sin seneste spil. Vær der i løbet af de små begivenheder i hans liv - de kan ende med at blive hans stærkeste minder.

Behandl børnene som individer

Du kan ubevidst være med søskende rivalisering, hvis du nogensinde sige ting som, "Hvordan kommer du ikke vågne op til tiden? Din bror aldrig har problemer med det." Må ikke sammenligne børn med hinanden - hver enkelt er et unikt individ med sine egne styrker og svagheder. Hvis du sammenligner dem, så børnene vil styrke deres egne sammenligninger, og kan ikke lide, hvad synes at være urimelige i disse sammenligninger. Ros et barn baseret på hans egne aktiviteter og handlinger - ikke, hvordan han skal sammenlignes med en søskende.

Making tid til hver

Mange forældre forsøger at gøre alt sammen med deres børn - at tage dem i zoologisk have, besøge en science museum, læse en bog på sengen med alle samledes omkring. Mens dette familie-bygning er vigtigt, er det også * meget * vigtigt for forældre at lade et barn ved, at de respekterer og elsker at barnet for den enkelte, at han eller hun er.

Giv dig tid til at tage et barn et særligt sted. Hvis barnet elsker dinosaurer, tage ham eller hende til en dinosaur museum. Hvis barnet elsker ballet, gå se Nøddeknækkeren. Hvis hvert barn føler sig elsket og værdsat som en individuel, så jaloux følelser om "hvorfor gjorde hun komme til at gøre det?" vil blive minimeret betydeligt. Hvert barn vil se, at de er vigtige, på deres egen måde.

Byg Trust

Du kan ikke tænde en person fra et barn til en voksen, der giver dem ikke tillid til den 18. (eller 21) og derefter give dem total tillid til at leve på egen hånd. Brug teenageårene som en »vejledende« periode, hjælpe din unge voksne tage mere ansvar og give mulighed for at tjene tillid. Når der er tilbageslag, da der næsten altid er i en lærerig oplevelse, starte igen og arbejde igen. Det endelige mål er indsatsen værd.

Hold regler fair, men ikke nødvendigvis lige

Der er ofte en tendens med step-husholdninger til at forsøge helt at udligne regler mellem de to familier. Det kan ofte være umuligt - forældrene er meget forskellige individer, og selv de samme regler kan fortolkes meget forskelligt.

Børn er meget fleksibel og har allerede lært, at der findes forskellige regler for skolen, til hjemmet, for at besøge osv Så længe hver familie er consistant med dens regler, og forstår reglerne i den anden familie, er der ingen grund til at gøre hver og enhver regel match præcis begge steder.

Byg Trust

Relationships stole på tillid, og med en trin-familie, du nødt til at bygge denne tillid fra bunden. Være der for din trin-familien - få tid til at gøre ting, og til at deltage i arrangementer, selv små. Gør hvad du siger, du vil gøre, og holde løfter, selv de ligegyldige dem. Det er de små klodser, der opbygge en solid struktur.

At blive en mand

Med alle de blandede budskaber i samfundet i dag, er det svært for en ung mand til at vide præcis, hvad der forventes af ham. Skulle han slutte sig til hæren? Bliv dag erhvervsdrivende? Fej sin kæreste fra hendes fødder? Forvent hende til at åbne døren for sig selv?

Giv din søn noget plads til at regne ud, hvor han passer ind, og hvad han ønsker at være. Sure, hvis han ønsker at gå på en flåde sub til at se verden, dette kan være forskellige fra dig til at ønske ham til at være en læge. Der er altid tid for ham at tage medicin senere, og beslutningsprocessen og sjæl søger han arbejder igennem vil tjene ham godt, uanset hvad hans endelige kursus i livet sagen.

Giv dem respekt

Dine forældre og ældre slægtninge har eksisteret i flere år end du har - og har et synspunkt krydret med årene. Selvom du måske ikke er enig i deres udtalelser, respekt, at de har ret til deres synspunkt. Mange uenigheder i generation-gap situationer er baseret på den grundlæggende respekt en person føler er berettiget dem.

Tag masser af fotos

Mange familier har masser af billeder, når familien begynder, og de aftage som livet forstyrrer. Grab en billig digital kamera og tage billeder hver uge, der viser de ting du gør, og de steder, du gå. Du vil opdage, at kigge tilbage gennem disse billeder senere vil bringe tilbage gode minder - og pårørende vil elske at have opdateringerne sendt til dem!

Lære deres egne Lessons

Ofte en forælder ønsker at beskytte barnet mod alle livets gør ondt. Men hvis dit barn kommer til at blive til en funktionel voksen, vil han / hun have at vide, hvordan man skal håndtere den virkelige verden. De teenage år er, når det skal ske. Hjælp din teenager lære mestringsstrategier med ting, der sker. Forsøg ikke at ordne alt, og ikke forsøge at "standse enhver og alle fejl«. Enhver person lærer bedst fra førstehåndserfaring. Hvis konsekvenserne er ikke alvorlige denne gang, og lektien er lært, kan det forhindre noget langt mere alvorligt sker senere.

Finde en delt Hobby

Med alle de problemer, der kan gå på i en familie, er det svært at huske, undertiden, at du er mennesker, der bekymrer sig for hinanden. Find noget * sjov * at gøre sammen. Måske er det en tidlig morgen gåtur. Måske er det en gang om måneden tur til Mall. Det behøver ikke at involvere masser af selvransagelse taler. Bare * bliver * der ofte det, der er vigtigt.

Hold dem involveret

Som mennesker alder, kan de begynde at føle sig holdt udenfor af de normale aktiviteter, deres venner og familie. Vær sikker på at inkludere dem i partier og sammenkomster, selv om de er nødt til at forlade tidligt eller kun stoppe ved for en time eller deromkring. Den korte tid kan være præcis, hvad de har brug for at føle sig vigtig.

Virkelig Lyt

En af de mest almindelige klager i familier er, at "ingen lytter til mig". Dette er ikke bare at spørge "Hvordan var skole" eller "Hvordan var arbejde". Lær hvem de andre arbejder med, undersøgelser med, hvad navnene på chefer og lærere. Find ud af, hvilke projekter der foregår. Jo mere involveret du kan være, og støttende du kan være, jo tættere vil du blive.

Få at vide dem

Du kan have vidst dette relative eller forælder hele din liv, men det er utroligt, hvad du kan lære, hvis du virkelig sætte sig ned og tale med dem. Der kan være ting, de aldrig har haft tid til at fortælle dig om, eller ting, de følte, at du var for ung til før. Spørg om deres første kærlighed, deres mest uhyggelige barndom situation eller hvordan de havde det, da visse verdensbegivenheder skete. Du vil måske blive overrasket over, hvad du vil lære.

Udbudte valg

Ingen voksne kan lide at blive tvunget til at gøre noget, især ikke en ældste slægtning. Altid tilbyde valg til en person, for at lade denne person at udøve deres frie vilje. Det kan synes som en lille ting til dig, men til din ældre familiemedlem, kan det være en kæmpe moral booster.

Grow en Garden

Der er noget for enhver smag i en have - nogle som blomsterne, andre græskar til Halloween, andre gulerødder og kartofler, og atter andre af urter og krydderier. Find noget hver person nyder og der er afsat små blokke for hver enkelt. Vælg nem at dyrke poster samt udvalgte favoritter - på den måde, selv om de mere vanskelige ting ikke spire, er der stadig grønne voksende ting i hver blok.

Han ramte mig!

Opkald til en timeout for barnet, der ramte er blot det første skridt - den vrede og jalousi, der forårsagede hittet er det, der virkelig skal løses. Børn kappes om tid og opmærksomhed (og ofte legetøj) - og der er måske ikke nok af disse ting til at gå rundt. Indrøm det til barnet, og bede om at finde måder sammen om at arbejde med det, * er * rådighed til at opfylde deres behov.

Små børn kan ikke altid forventes at dele - før en vis alder konceptet simpelthen ingen mening for dem. Arbejde med hvad barnet er i stand til, og finde måder at opfylde det enkelte barns behov inden for rammerne af tid og penge.

Vigtigst er det, lad hvert barn ved, at du elsker dem individuelt. Når et barn er sikker i denne viden, andre smålige jalousi tendens til at falme.

En-på-En gang

Find særlige en-til-en tid med hver person i stepfamily, gør noget særligt. Det er under disse private tider, der virkelig kan dannes obligationer, og varige minder forfalsket. Det behøver ikke at være noget dyrt eller ekstravagant - det kan bare være at gå i zoologisk have eller kørsel til stranden.

Udgangspunktet

Stepfamilies begynder ikke som traditionelle ægteskaber gør - for at få en stepfamily, børn var allerede født til et andet "par". Det betyder, at en stepfamily tendens til at have indbyggede følelser af jalousi og tab, som ikke findes i den traditionelle første gang-for-hver ægteskab. Indse, at der findes disse følelser, og at de er normale, og arbejde for at acceptere og gå forbi disse følelser.

Få at vide af venner / familie

Tænk på det som en eksamen for at studere for. Hvis du nødt til at stoppe og spørge "Hvem?" når dine trin-familien taler til dig, vil det tilføje afstand til dit forhold. Hvis du i stedet kender de pårørende og deres venner og lærere og medarbejdere, vil det gøre en enorm forskel, når du taler. Du vil allerede være "i cirklen", og accept vil være meget, meget lettere.

Hold en liste et eller andet sted, og tilføje til det hver gang du hører om en ny person. Det vil gøre at huske dem meget lettere.

Udbudte valg

Når en beslutning skal foretages, om tøj valg eller is eller andre sådanne poster, tilbyder hvert barn et valg af et par muligheder. Hvis du opholder dig væk fra åbne spørgsmål ("hvor skal vi hen i dag?"), Og i stedet begrænse den til to eller tre emner, du kender, er acceptable for alle børn, er chancen for aftalen er langt højere.

Kog Morgenmad sammen

Fødevarer er en integreret del af en familie - folk samles omkring et bord, ikke kun for nourisment, men også for de følelsesmæssige og sociale bånd. Udnyt det og få din familie er interesseret i en sjov morgenmad. Lad børnene dekorere pandekager med chokolade, chips, eller tegne designs i ahornsirup på vafler. Lad dem farvestof dejen blå eller pink. De vil føle sig en del af skabelsesprocessen, og du vil alle have nogle sjove.

Behandl alle medlemmer ret

Det kan være svært nogle gange, men virkelig forsøge at behandle både naturlige og trin familiemedlemmer retfærdigt. Dette kan ikke altid være lige, men respekterer, hvad hvert familiemedlem har at tilbyde. Give besøger familiemedlemmer flere rettigheder, fordi de besøger sjældnere ville gøre de »lokale familiemedlemmer jaloux, for eksempel.

Byg Traditioner Sammen

Medlemmer af en stepfamily starte ud fra forskellige "liv", og har forskellige måder at gøre tingene på, forskellige traditioner og teknikker. Tag dig tid til at lære om hinandens måder at gøre tingene, og vedtage nogle som et tegn på sammenhold. Også tænke op nogle sjove og nye traditioner for din nye familie gruppe - ting og måder, som ingen har gjort før. Dette vil hjælpe med at bygge et nyt sæt "minder" for dig.

Rivalisering Basics

Sibling Rivalisering er i det væsentlige, når to eller flere børn begge kappes for den tid og opmærksomhed fra deres forældre. Jo flere børn involveret, jo mindre individuel tid forældrene er i stand til at give til hvert barn. Det er vigtigt for hvert barn til at føle sig vigtig og elsket af forældrene - både som gruppe, men også som et individ.

Accepter, at nogle klager er gyldige

Som forælder er det nemt at afvise klager fra børn i en søskende rivalisering. Tag dig tid til at erkende, at deres klager kan være sandt. Når der er mere end ét barn, der * er * mindre individuel tid til hvert barn, så den ældre barn kan være ret i, de bliver betalt mindre opmærksomhed. Den yngre barn * er * en kilde, der trækker opmærksomhed af forældrene, og så kan begge være at få plukket på af ældre søskende, eller også kan plage ældre søskende for at få mere opmærksomhed til sig selv.

Sæt dig ned med familien og, forsøger dit bedste ud fra de involverede aldre, erkender, at der er mindre af forældrenes tid til at gå rundt med flere børn. Diskuter denne som udgangspunkt, og finde måder at opfylde dine børns behov givet dette grundlag. I den tid, * er * tilgængelig, hvad ville de gerne gøre? Hvilke individuelle aktiviteter ville de nyde? Vær sikker på at ikke kun gøre tingene, som en gruppe, men at tilbringe tid med hvert barn en-til-en. Det er vigtigt for dem at føle værdifulde som individer, ikke blot som et medlem af familien.

Holde Family Harmony

Børn ofte indføre en ny verden for argumenter i et forhold. Par, der får langs perfekt ofte begynder at kæmpe, når opdrage børn er involveret. Hvis du kommer ind i et argument, sætte sig ned og diskutere hvad der er involveret. Er det faktisk, hvad barnet gjorde? Eller er du utilfreds med, hvordan din partner håndteret situationen? Når du indser, hvad roden af ​​problemet er, kan du løse det, så det ikke blusser op igen.

Få dubletter

Hvis du bringe hjem en video et barn nyder, grab en anden du kender, der vil appellere til den anden. For små ting, der ikke koster en masse penge, vil det vise, at du tænker på dem begge, og give dem begge noget, de vil nyde. De behøver ikke at være præcis den samme, og det er faktisk med til at understrege deres individualitet, hvis du får hver enkelt noget, de ville nyde i særdeleshed.

Kig gennem Gamle Billeder

Jeg husker stadig den første gang, jeg kiggede gennem billeder af min mor, da hun var teenager. Hun så meget som mig! Hun syntes ligesom hun kunne have haft de samme slags tanker og bekymringer, som jeg gjorde! Den mor skal bruge tid på at diskutere reelle spørgsmål fra fortiden - ikke overtrukket med sukker moral lektioner, men den virkelige op- og nedture. Jo mere du kan "relatere", vil bedre din kommunikation være.

Realiseringen af ​​et Family Quiz

Vil du have en sjov begivenhed for en familie sammenkomster? Har dine børn spørge hvert familiemedlem et spørgsmål, og samle svarene. Sammensæt en quiz og se, hvem der kan gætte, hvad alle svarene er.

Undgå Sammenligninger

Det er uundgåeligt, at medlemmer af stepfamily vil sammenligne hinanden mod andre medlemmer af den eksterne familie - mor vs stepmom og så videre. Lad disse sammenligninger fejet til side. Hvis nogen siger "mor er en bedre kok, at du er", så enig og siger, at de bør være stolte af deres mor. Forsøg ikke at konkurrere - i stedet, hjælp viser, hvordan hver person har deres egne styrker og svagheder, og hver person skal respekteres for at være en person.

Birding er nemt og sjovt

En let familie aktivitet er Fugleopdræt - en simpel feeder i baghaven vil introducere familien til naturen, undervise om relationer, undervise form anerkendelse, fugl opkald, og meget mere.

Den onde stedmoder billede

Desværre litteratur er propfyldt med den onde stedmor billedet. Børn påvirkes af dette, og ofte nærmer en stedmor med frygt og bæven. Accepter, at dette startbilledet er normal, og arbejde for at vise, at du er en person, og har intet at gøre med nogen stereotyp. Være retfærdig, og være dig selv.

Giv det tid

Stepfamilies normalt ikke med det samme "gel" overnight - en periode har brug for at passere som de forskellige medlemmer vænne sig til hinanden, lære om hinanden, og komme til at elske hinanden. Det vil ikke ske i en måned eller seks måneder, eller endda i et år. Lad hvert familiemedlem til at udvikle deres relationer i deres egen tid. Jo mindre pres på hver person, desto lettere vil de slappe af og opbygge relationer.

Tilføj nogle sjove

Alle familier har det sjovt sammen, men med en trin-familie er det ofte svært at komme forbi den ubehagelige følelse. Sørg for at planlægge begivenheder, der bare lader dig slappe af sammen, så du kan grine og nyde jer selv. Gå til en baseball spil, se en film, ride i radiobiler, se Nøddeknækkeren. Jo mere tid du bruger smilende og bare nyde hinandens selskab, jo lettere de andre gange vil være.

Plant et træ

Et træ er noget, der varer i flere hundrede år, og at du kan se vokse fra en lille frøplante i en kæmpe treefort-bedrift eg. Find et sted, der vil håndtere væksten i træet, og gøre plantning en familie begivenhed. Du kan endda fotografere dig selv ved træet hvert år. For sjov, plante to træer og sejlgarn dem som de vokser.

Udforsk en ny hobby

Kig gennem den brede vifte af aktiviteter ude i verden, og finde en du alle ville være interesseret i. Giv camping en prøve, eller fiskeri, eller vandreture, eller cykling. Uanset hvad det er, vil du alle være læring sammen, så ingen vil være potentielt "bedre" end nogen anden. Du vil være i stand til at dele glæden ved opdagelsen.

Give børnene plads

Har du bruge al din tid med dine venner? Sandsynligvis ikke - du sætter pris på din tid væk fra dem lige så meget. Da børnene ikke vælger deres søskende, og de er normalt af forskellige aldre, kan det være sandsynligt, at de ikke deler fælles interesser.

Hvis dine børn kæmper, ikke forsøger at tvinge dem til at tilbringe tid sammen. Ofte at kunne tilbringe tid alene gør dem værdsætter deres tid sammen mere, og gøre det mindre turbulent. Giv hvert barn deres eget rum og tid til at gøre deres egne ting unbothered af andre. Tilbring tid med hvert barn en-til-en, give dem din fulde opmærksomhed. Dette skulle lette mængden af ​​kampe, der foregår, når de er sammen.

Søg hjælp med omhu

Hvis du er ansvarlig for pleje af ældre slægtninge, søge hjælp med det. Det er naturligt at ønske at gøre alting selv, men hvis du brænder dig ud, vil det skade både dig og dem, du holder af. Lad andre hjælpe, selv om det betyder, at betale et mindre gebyr for nogen til at hjælpe tjekke hver dag eller levere dagligvarer. Det vil betale for sig selv i sidste ende.

Jobskift kan være sundt

Nogen der har været i arbejdsstyrken i 20 år eller mere kan ønske at fortsætte med at arbejde, men deres temperament og behov kan betyde, at de nu er bedre egnet til et andet job, eller endda en anden profession. Kig ind i disse muligheder. Der er ingen grund til en 50 år gammel for at være "fast" gør, hvad han eller hun valgte at gøre, når kun 20!

Giv hinanden plads

Ingen forhold fungerer godt lige fra starten, og hver person har brug for plads til at føle sig godt tilpas. Forsøg ikke at bruge hvert minut af tiden med den anden person. Selv bare at læse i samme rum, eller ser et show sammen kan bidrage til at skabe obligationerne. At være i stand til at slappe af i stilhed kan få dig til det punkt, hvor taler sammen, er også afslappende.