Forholdet: Fastholdelse et sundt forhold Tips

Komponenter i succesfulde relationer

Langsigtede relationer kræver pleje og arbejde for at bevare nærhed. Fælles komponenter findes i succesfulde relationer nævnes: kommunikation, respekt, tillid, deling, individualitet og egenomsorg. Desuden er det nyttigt at nærme de udfordringer og triumfer livets (og forholdet) som et team. Fighting retfærdigt, støtte hinanden og ikke bære nag alle hjælpe med dette mål.

Succesfulde relationer er baseret på følgende elementer:

· Kommunikation. Lyt til din partner. Undgå skylden og dom. Må ikke gøre antagelser. Lad ikke dine følelser diktere din adfærd.

· Tillid og respekt. En følelse af tillid er til stede, når hver person føler sikkert at være åben, ærlig og ægte. Respekt hjælper til at opbygge dette gennem ikke dømme eller kritisere den andens meninger, følelser og overbevisninger.

· Hold tilgang. Når hårde tider ramt, prøv at huske du er på samme hold. Du enten begge vinder eller begge taber. Støtte hinanden og arbejde sammen. Relationer er ikke ment som en slæbebåd af krig mod hinanden. Faktisk bør du både være på samme side trækker mod verden.

· Løse problemer, når de opstår. Konflikt er en naturlig del af ethvert forhold. Adressering forskelle en ad gangen hjælper med at undgå dårlige følelser ødelægge et godt forhold. Hold ikke nag; arbejde gennem sagen, og lad det gå.

· Del ansvar og beslutningstagning. Sunde relationer er et ligeværdigt partnerskab. Det gælder for den pågældende, samt el-dynamikken mellem parret arbejde.

· Kæmp fair. At dømme din partner underminerer et forhold. Adresse adfærd uden at kritisere den person. Vide, hvor din partners sårbare pletter er og aldrig bruge disse under konflikter.

· Pas på dig selv. Det er dit ansvar at vide, hvad du ønsker, og afgøre, hvordan man opnår det. Foretag eventuelle anmodninger din partner klar og direkte. Det er ikke i orden at bebrejde nogen for din manglende hævde dig.

Kommunikation i sunde forhold

God kommunikation er en vigtig del af sunde relationer. Det er almindeligt kendt, vi accepterer som faktum. Men anvendelse af begrebet ikke altid let - især i uenigheder. Udtrykke dig selv uden at virke bebrejde eller fordømmende ofte, hvor det går galt. Problemer opstår, når vi gøre antagelser om, hvad, hvordan eller hvorfor nogen gjorde hvad skete. For at undgå denne fælde, stille spørgsmål. Lad personen til at svare. Lyt mens du forsøger at forstå den anden persons synsvinkel. Succesfulde relationer er afhængige af god kommunikation for at holde dem stærke. Dette er især vigtigt under argumenter. Brug disse værktøjer til at trække dig igennem til den anden side:

· Undgå skylden og dom. Forklar, hvad du troede, og hvordan du følte uden at tildele ansvar til den anden person for dine reaktioner.

· Du må ikke gøre antagelser. Du sjældent virkelig vide, hvorfor nogen gjorde hvad skete. Konklusionerne du laver vil blive baseret på dine tidligere erfaringer vs den anden persons perspektiv.

· Lad ikke dine følelser diktere din adfærd. Følelser er vigtige og bør anerkendes. Du skal dog ikke reagere på det, der er udløst. I stedet lave en målrettet beslutning om, hvordan der skal reageres.

· Lyt! Vær opmærksom stedet for at planlægge din forsvarsstrategi, mens den anden person taler.

Forholdet Engagement

Når vores partnere gør noget vi ikke kan lide, er vi tilbøjelige til at fokusere på, hvad de gjorde "forkert." Vi kritisere. Vi gør opmærksom på, hvad vi anser for at være deres fejl. Når der træffes denne tilgang, vil din partner føler dømt, såret, vred. Hvad enten i et nyt forhold eller et langsigtet forhold, gør dette mønster ikke opbygge et solidt forhold engagement.

Et godt forhold kan dannes imidlertid ved at vise empati og medfølelse til din partner.

Medfølelse deler ligheder med kærlighed, men går ud over den. Medfølelse fjerner dommen vi lægger på individuelle forskelle og præferencer. Det betyder, at vi nærmer spektrum af menneskelige egenskaber med tolerance. Dette viser støtte, fremmer en følelse af sikkerhed og tillid, og åbner ærlig kommunikation.

Hvorfor Relationships Fail

Over halvdelen af ​​alle ægteskaber i USA ender i skilsmisse. Almindelige årsager relationer mislykkes kan klassificeres i en af ​​følgende:

· Kommunikationsproblemer

· Finansiel stress

· Utroskab

· Forskelle i prioritering

· Følelsesmæssig uforenelighed

· Seksuel uforenelighed

· Fysisk, seksuel eller følelsesmæssig misbrug.

Uanset om kommunikationsproblemer eller uforenelighed synes at være, hvorfor relationer mislykkes for dig, forbedre hvordan du behandler konflikt er en hjælpsom forhold strategi. Beskæftiger sig med problemer, som de opstår, respekterer din partners følelser og perspektiv, og undgå dommen og skylden øge chancen for at finde en gensidigt acceptabel løsning. Samarbejde i stedet for mod hinanden, skaber nye ideer og vækst, der hjælper overvinde de problemer, du står over for.

Undgå Blame: Forholdet rådgivning

Undgå skylden og dom er vigtig forholdet rådgivning. Åbent aktieemissioner, følelser og bekymringer, uden at bebrejde nogen for deres eksistens. Selv når du er ked af noget din partner har gjort, udfordre dig selv til ikke at se din partners adfærd som "forkert." Mens adfærd kan være ubehageligt for dig, betyder det ikke gøre dig "rigtigt." Dine følelser er gyldige og vigtige, der er anderledes så din reaktion er en standard for sandhed at måle hinanden mod. Forklar, hvad du troede, og hvordan du følte uden at tildele ansvar til den anden person for dine reaktioner. Svaret du har, er baseret på dine oplevelser, overbevisninger og antagelser versus den anden persons hensigt eller handlinger.

Humor som Relationship-strategi

Mange gange argumenter synes fjollet, når følelserne er døde ned. Nogle gange kan vi ikke engang huske hvad der startede kampen eller hvorfor vi fik så forstyrret. I varmen i det øjeblik, men vi har en tendens til at tage situationen meget alvorligt. Succesfulde relationer udvikle evnen til at tage en let tilgang til konflikter. I erkendelse af, at argumenterne er uundgåelige og normal versus katastrofale er nyttigt. En måde at gøre dette på er at øve at tage et skridt tilbage, når der er involveret i en tvist. Se om du kan se dit bidrag til situationen med en sans for humor. Måske kan du endda grine ad dig selv. Dette kan afbryde at sidde fast i en defensiv holdning. Dette vil til gengæld giver mulighed for logik for at genoptage. Du vil også være mere åbne og lydhøre over for din partners følelser. Denne tilgang kan hjælpe par, der kæmper såvel som at styrke sunde relationer.

Distance og rummet

To mennesker har brug for at blive fortrolig med, hvem de er, før de kan være en fuldgyldig partner til en anden. Et partnerskab fungerer bedst, når både enkeltpersoner er solid og stærk på egen hånd, og ser at lave en "bedre" situationen ved at gå sammen. Hvis partnerne er kun sammen at løbe fra noget andet, eller forsømmelse hvad de har brug personligt, så tingene simpelthen ikke kommer til at fungere godt.

Selvfølgelig ethvert individ har brug for en anden mængde plads til at være tilfreds. Det kunne være, at det beløb, du har brug for, er at din partner ikke "plads" men "separation". Og ja, nogle gange, når folk ser for plads, de virkelig ønsker at komme væk fra deres partner i stedet for bare i retning af sig selv. Virkelig tænke over, hvorfor du ønsker afstand, og derefter tale med din partner om hans / hendes bekymringer og hele situationen. Forhåbentlig vil du finde et kompromis!