Forholdet Collapse Harder på mænd end på kvinder

Når relationer gå galt, hvordan forskelligt køn reagerer? Hvem er i for lidelse, der rydder pladen og går videre? Er du klar til at sympatisere med kvinder mere som de mere følsomme sex? Forskerholdet af sociologer fra Wake Forest University og Florida State University hævder, at den mandlige af de arter står i mere behov for sympati.

Forholdet Collapse Harder på mænd end på kvinder

Deres forskning, der dukkede op i Journal of sundhed og social adfærd og fremlagt af Telegraph analyserer en meningsmåling involverer 1.000 enlige af begge køn inden for aldersgruppen 18-23. Resultaterne viser, at en opløsning af forholdet påvirker mænd i en langt mere alvorlig måde.

Kvinder, efter svigt af en kærlighedsaffære, køre til deres nære venner, der søger komfort og støtte, mens mænd har tendens til at falde i ensomhed og fremmedgørelse, som forværrer deres lidelser.

The Telegraph citerer en sociolog ved University College London, Melanie Bartley, som blev bedt om at kommentere resultaterne af forskningen.

"Unge kvinder har en tendens til at have bredere relationer med venner og familie ved denne tid til at stole på," siger hun. "Unge mænd ikke har tendens til at betro sig hinanden, og som kan få dem til at føle sig isolerede. Deres venskab grupper er mere konkurrencedygtige end pleje. De er lige så følsomme som kvinder, men det er et spørgsmål om, hvorvidt de føler sig værdsat. "

Undersøgelsen lægger vægt på forskellen af coping strategier, som mænd og kvinder. Kvinder handle mere sociably, åbner deres hjerter til venner og slægtninge, der hjælper dem hele sårene. Mænd er vant til at holde deres sorg til sig selv, at finde trøst i narkotika og alkohol at komme over undergang deres inderste følelser af selvværd.