Forholdet: Arbejde og Office Tips

Office Romance

Hvis du befinder dig i et forhold med en kollega, så prøv at holde det så lowkey som muligt. Lad ikke alle omkring du ved om det. Må ikke opfordre folk på kontoret for at tale med dig om det, og tillader ikke nogen åbne skærme af hengivenhed i dit kontor indstilling.
Dette er ikke at antyde, at du holder dit forhold en hemmelig {medmindre din arbejdsplads har regler imod det} men du bør holde optrædener af strengt venskab eller andre omkring dig vil være ubehageligt og fordømmende.

Et kontor romantik er en af ​​de ting, der komplicerer forholdet ikke kun med den person, du dating, men også med dine kolleger.

Dating en kollega: forbudt?

Fælles visdom er, at dating en kollega er dårligt ... meget dårlig. Når det er sagt, ved jeg for co-worker relationer, forvandlet til lykkelige ægteskaber. Der er en række tips på dette websted for at hjælpe med at gøre det til at fungere, men ved at gå på, at dette vil være svært, og vær sikker på at du er parat til at tage de udfordringer. Husk også, at kollega * kan synes * perfekt, fordi du interagerer i et miljø, der er moden til følelsesmæssige relationer. Vær sikker på at faktor, der ind i din beslutning - det er virkelig den person, og ikke kun de omstændigheder, der appellerer til dig.

Komme ud og om

Nogle gange, hvis du arbejder hjemmefra for længe, ​​kan du begynde at miste din 'folk færdigheder "- alt får rusten fra ude af brug! Sørg for at afsætte tid til at komme ud og mødes med venner, gå til seminarer, chatte med folk i dit område af interesse. Du finder det vil virkelig hjælpe dig med at holde forbindelsen med det, du gør.

Kan ikke finde en gruppe i dit område? Skriv tegn og måske gøre en webside på udkig efter folk til at starte en!

Separat Arbejde og Hjem

Jeg har arbejdet hjemmefra, og ved, hvor let det er at udviske linjerne i "arbejde" og 'hjem'. Lad ikke arbejde overtage din tid med din partner og familie! Vær sikker på at "forlade" dit kontor og virkelig være opmærksomme på dem, der er vigtige for dig. Du vil finde, når du går tilbage til arbejdet, at du er langt mere frisk og produktiv. Din familie, selvfølgelig, vil sætte pris på det, også!

Rettidighed

Folk bliver sent kan have en alvorlig indvirkning på tidsplaner, og på den opfattede følelse af respekt folk har for hinanden. Hvis nogen er for sent til et møde, kan de andre i møde tror, ​​det er fordi, at personen ikke respekterer dem nok til at dukke op til tiden.

Hvis mødet er i løbet af en arbejdsdag, så sørg for, at alle har værktøjer til at hjælpe minde dem om møder. Der er nok pc pakker derude, der bip og blinker, når møder er overhængende for at gøre dette nemt. Må ikke kritisere nogen for at være distræte ... give dem et værktøj til at hjælpe med at løse problemet.

Hvis disse er morgenmøder tidligt, revurdere, hvis de virkelig skal starte så tidligt. Nogle mennesker er simpelthen ikke morgen mennesker, og måske sove gennem alarmer uden betydning. Overvej disse spørgsmål og undersøge planlægge mødet en time senere, eller om eftermiddagen. Den lille besværet med at omarrangere mødetider vil være mere end gjort op i mere sammenhængende diskussion og bedre moral.

Hvorfor arbejdsforhold starte?

Det er næsten uundgåeligt, at folk på arbejde er tiltrukket af hinanden - de ser hinanden hver dag, de arbejder sammen om projekter, de får en følelse af realisering af. De tilbringer langt mere tid med hinanden end reelle ægtefæller eller partnere gør. Ofte kan "givende tid" - spise en frokost sammen eller efterbehandling af et forslag - i stedet for akkord tid og tid til familien.

Realisere disse ting, før du overveje et arbejdsforhold - at hele miljø, hvor du driver er meget anderledes end et normalt forhold, og kan gøre en person "synes" at være en bedre match end han eller hun faktisk er.

Kolleger taler bag din ryg

Den findes i næsten enhver virksomhed - den plageånd, der elsker at tale om folks personlige liv. Disse mennesker ønsker at være opmærksom på, og ønsker at føle sig bedre om sig selv. De gør det ved at have saftig sladder om andre mennesker og ved at skælde og selvglad dem.

Spørge personen til at stoppe virker sjældent. Disse mennesker trives på opmærksomhed. Du er sandsynligvis ikke vil ændre deres selvværd enten overbevise dem til at holde op med at sætte andre ned. Hvis personen er at have en effekt på dit arbejdsmiljø, så tal med din chef eller til personale og forklare, hvad der foregår. De bør være i stand til at bringe en generel klage over babbler, fortæller hende, at hendes holdning påvirker arbejdspladsen moral. Vær forberedt, selv om, at hun kunne bebrejde dig for dette og bruge sine energier at gøre tingene sværere for dig.

Den mest effektive måde at få disse mennesker til at holde op, er at fjerne sit publikum. Tal med de mennesker, hun pludrer på, og diskutere hendes adfærd. Hvis hun finder en uimodtagelig øre for hendes badmouthing, vil hun søge opmærksomhed på en anden, og forhåbentlig mere konstruktiv, måde.

En far At Home

Selvom det er mere og mere acceptabelt for en kvinde at arbejde hjemme, er det stadig ofte groft for en mand at være "househusband«, selv om han gør arbejde fra hjemmet. Erkend, at dette stadig er en usædvanlig ting for mange, og de kommer til at være nysgerrig og snakkesalig om det. Din egen lykke er, hvad der betyder noget - hvis det er en god beslutning for dig, så lad de spørgere vide!

Dating på kontoret: lav nøgle

Hvis du er dating en kollega, en nøgle ting at gøre, er at holde det afdæmpet og rolig. Må ikke fortælle folk du er dating. Der er altid en chance for du kan bryde op, og du ikke ønsker at gå gennem eftervirkningerne, der vil bringe, hvis alle er at se og tale om det og tage parti. Det er bedst ikke at fortælle nogen, du er dating, indtil du er virkelig seriøs omkring hinanden, og træffe beslutning om at tage tingene offentligheden.

Når du gør det, vil folk begynde at anden gætte den måde, du arbejder sammen professionelt. Det er en del af, hvorfor det er vigtigt, at du arbejder i separate afdelinger, med langt adskilte indflydelsessfærer.

Må ikke dato inden for din egen afdeling

Mens dating inden for samme selskab er iffy i bedste, der går i samme afdeling er næsten aldrig en god idé. Afdelinger skal arbejde sammen på en fordomsfri måde, prioritering og træffe beslutninger. Hvis to mennesker inden for en afdeling dato, så alle beslutninger, de gør - hvilket opgave at arbejde på først, hvor meget tid til at tilbringe arbejde på X - vil være anden gættede af resten af ​​afdelingen, og faktisk virksomheden.

Min chef er for ung!

Nogle mennesker har problemer, hvis deres chef er yngre - de føler deres chef har ikke nok erfaring eller viden til effektivt at håndtere dem.

Husk, at din chef 'job er at kommunikere med dig, arbejde med dig og hjælpe dig med at gøre dit arbejde godt. Hvis du føler, at han håndterer noget forkert, eller ikke tager noget hensyn, så prøv at sætte dig selv i rollen som en "nyttig medarbejder". Må ikke fortælle ham, hvad han gør forkert, men bede om at diskutere med ham situationen generelt. Præsenter dine indsigt i sagen i en proaktiv og hjælpsomme måde. Du vil sikkert opleve, at han vil sætte pris på din indsigt, og begynde at se på dig som en ressource. Hans job, trods alt, er ikke at gøre dit job. Du bør gøre dit job, og hans job er at hjælpe dig.

Hvis han er usikker på dig tilbyder forslag, det er en anden tip;)

Arbejde i hjemmet - holde fokus

Arbejde i hjemmet er ikke for alle. Folk, der kræver daglig kontakt med kolleger eller andre til at give motivation og disciplin bør tænke to gange, før at oprette et hjemmekontor. På den anden side, behøver du ikke at pendle, dine timer er mere fleksible og eje en virksomhed i hjemmet giver skattelettelser. Hvis du har taget beslutningen om at blive iværksætter er for dig, her er nogle tips til at hjælpe din succes.

1. Bliv ultra-organiseret. Dette vil øge produktiviteten og holde dig fokuseret og på sporet.
2. Opsæt en streng struktur, når du går til dit kontor ", og når du forlader kontoret '. Behandl denne gang som hvis du rent faktisk forlader huset for et job.
3. Netværk med andre mennesker, der arbejder i hjemmet. Du vil føle sig mindre isolerede og afhente gode ideer til at holde struktureret fokus på jobbet.
4. Opret en professionel hjemmeside for virksomheden. Dette er ikke en hobby.
5. Brug online fællesskaber i dit forretningsområde. Et væld af ideer er tilgængelig online.
6. har de bedste ressourcer, du har råd til. Det er svært at opretholde et højt forretningsniveau, hvis du bruger gammelt kontorudstyr eller ringe til internettet.
7. Må alle dine personlige og professionelle kontakter i Takt. Email dem regelmæssigt og kalde dem, når det er hensigtsmæssigt. Du ved aldrig, hvordan disse kontakter kan hjælpe dig med at få succes i din nye virksomhed.

Office Romancer og opretholdelse Boundaries

Romancer og relationer er hårdt nok uden at kombinere spørgsmål af hjertet med arbejdsmiljøet. Der er mange variabler, når det kommer til at arbejde og romancing samtidig. Hvis dette sker for dig, være smart og følge nogle retningslinjer for at holde kontoret romantik i skak og inden faggrænser.

1. Prøv at modstå kontoret romance mellem en vejleder og underordnet. Ubalancen af ​​magt kan blive et problem efter en breakup. Men hvis forholdet foreligger, bør hver enkelt partner underskrive en erklæring om, at forholdet er konsensus. Aftalen stopper ubehagelige diskrimination eller chikane problemer nede ad vejen.
2. Undgå selv et skin af seksuelle ydelser i situationen. Andre medarbejdere kan bemærke og det kunne være grund til retssager forskelsbehandling.
3. Det betyder, hvad dine kunder og forretningsforbindelser tror. Hvis nogen af ​​dem blive ubehageligt med forholdet, kan der være potentielle problemer, når det kommer til omdømme virksomheden.
4. Hvis en opløsning sker - som statistisk vil det, så prøv ikke at sladre med dine kolleger om, hvem der var rigtigt eller forkert. Dette er spildt mælk og forårsager friktion blandt personalet.
5. Sex og forholdet spørgsmål forårsager spændinger i et kontor indstilling som ingen anden problem. Tænk fremad, og det kan ikke være værd at starte dette forhold.

Din chef vil ikke lytte

Nogle chefer er usikre. De føler sig truet af en underordnet, der har bedre ideer, end de gør - de har lyst til denne "viser dem op." Hvis du har en chef som dette, kan du prøve at vise ham, at du ikke er en trussel - at du virkelig ønsker at hjælpe afdelingen som helhed gøre det bedre. Dette er en lang, vanskelig opgave, men det er muligt med tålmodighed og udholdenhed.

Kend før du begiver dig ud på denne opgave, at det ikke bliver let, selv om, og dommer, hvis din kærlighed til dit job er værd at denne indsats. I sidste ende, på trods af din bedste indsats, han stadig kan være en usikker, truet person. Du kan enten forstå dette og arbejde med denne viden, eller finde et andet sted, hvor en chef ville respektere, hvad du har at tilbyde.