Forfatterens Guide til Opbygning af en online platform: Interview med Stephanie Chandler

Forfatterens Guide til Opbygning af en online platform: Interview med Stephanie Chandler
Stephanie Chandler diskuterer forfatter selvpromovering.

Forfatterens guide til opbygning af en online platform af Stephanie Chandler tilbyder forfattere vejledning til at markedsføre sig selv på internettet. En platform kan virkelig hjælpe en forfatter til at lande en udgivelse kontrakt, har succes i udgivelse og udvikle deres egen succes, mens der opholder hjem og undgå en masse rejse. LoveToKnow Freelance Writing tog nogen tid at sætte sig ned med forfatter og taler Stephanie Chandler for at diskutere hendes bog, og hvordan en forfatters platform kan hjælpe dig.

Online platforme for Forfattere

LoveToKnow (LTK): Hvad er en forfatters online platform?

Stephanie Chandler (SC): En online platform er, hvordan du opbygger synlighed, troværdighed og et publikum på internettet. Jeg vil have forfattere til at tænke ud over en grundlæggende brochure hjemmeside. Du kan udnytte internettet til at fremme dig selv ved at deltage i podcasts og internet radioprogrammer, offentliggøre artikler på tværs af snesevis af hjemmesider, der giver ressourcer til din målgruppe på din hjemmeside, og udnytte de mange andre måder at få eksponering og demonstrere din ekspertise online.

LTK: Er en online platform den eneste måde at sælge bøger?

SC: Nej, men efter min mening er det den hurtigste og mest effektive måde at opbygge et publikum.

LTK: Hvordan kan en novice udvikle de færdigheder og kontakter, der er nødvendige for en online platform?

SC: Jeg er en stor tilhænger af selv-uddannelse. Tag dig tid til at lære om søgemaskineoptimering (SEO), så du kan forstå, hvordan at gøre dit websted arbejde for dig. Læs bøger og lære af andre med hjemmesider og podcasts om relaterede emner. Oplysningerne er derude, og det er ikke så svært som du måske tror. Hvis du ikke har tid til at gøre det selv, hyre nogen til at hjælpe dig. Der er virtuelle assistenter, der specialiserer sig i at arbejde med forfattere. Kontroller telefonbogen på International virtuelle assistenter Association.

LTK: Hvis en aspirerende forfatter ikke har en online platform, betyder det virkelig begrænse deres udgivelse muligheder?

SC: Udgivere ønsker forfattere, som har en indbygget publikum. En stærk online tilstedeværelse kan helt sikkert hjælpe dig med jord god bog kontrakter (det har fungeret for mig). Hvis du ikke har en online platform, er du nødt til at vise, at du har en mere traditionel platform. Ofte betyder det, at du skal være på vej, taler til titusinder af mennesker hvert år. En online platform kan helt sikkert forbedre dine chancer for landing en traditionel udgiver, og hvis du udgiver dig selv, er det en vigtig strategi for at øge bogsalg.

Forfatterens Guide til Opbygning af en online platform: Interview med Stephanie Chandler
Tjek Forfatterens Guide til Opbygning af en online platform.

Stephanie Chandler bog og Rådgivning

LTK: I din bog, forfatteren Guide til Opbygning af en online platform, du gå forfattere og forfattere gennem processen med at opbygge en online platform, hvordan er du blevet så fortrolige med processen?

SC: Da jeg først turdet i til udgivelse, et velkendt agent ringede til mig, fordi han kunne lide mit arbejde. Men han gav mig den "You got at have en platform" tale. Da jeg ikke ønskede at rejse hele tiden og bygge en platform den traditionelle måde, besluttede jeg at undersøge måder at gøre det online. Jeg vidste, at jeg ønskede at skrive business og markedsføring bøger, så jeg startede BusinessInfoGuide.com. Det er et bibliotek af ressourcer, som jeg bruger til at tiltrække min målgruppe. Besøgende kommer til fri information, tilmelde dig mit nyhedsbrev og i sidste ende køber mine bøger og informationsprodukter. Jeg har brugt de sidste fem år på at studere og afprøve online marketing strategier og opbygge min forfatter platform. I selv-udgivet min første bog og har siden landede tre bog kontrakter med traditionelle forlag takket være min online platform.

LTK: Hvis du kunne give håbefulde forfattere ét stykke af erhvervsrådgivning, lige fra få gå, hvad ville det være?

SC: Vær ikke bange for at sætte dig ud i offentlighedens øjne! Jeg ser en masse forfattere modstå tanken om selvpromovering, men virkelig, det er en færdighed. Hvis du ønsker at komme foran i corporate America, er du nødt til at demonstrere din værdi. De samme regler gælder, hvis du ønsker at være en succesfuld forfatter-du nødt til at være villig til at dytte dit eget horn, vise dit ansigt online med en professionel foto, og vise din unikke værdi til dine potentielle læsere. I stedet for at frygte det, have det sjovt med det! Udgive en bog skaber stærke muligheder for forfattere, der vil have dem. Du er nødt til at have dem.

- Interview af Heather Long