Forfatter Tracy Stern Aktier Ideer til en Tea Party

Forfatter Tracy Stern Aktier Ideer til en Tea Party


Leder du efter gode ideer til en teselskab? Tracy Stern bringer moderne elegance, ideer og stil til en klassisk tradition. Hendes nye bog, Tea Party: 20 Tema Tea Parties med opskrifter til enhver lejlighed, fra Fabulous Showers til intime sammenkomster deler temaer, opskrifter og bringer historien om te til livet for en ny generation. Hun tog tid ud af sin travle kalender til at dele nogle af hendes viden om te, der giver tips og forslag om at skabe din egen teselskab.

Ideer til en Tea Party

LoveToKnow (LTK): Din kreativitet med te og produkter har ført til nogle interessante te fest ideer. Hvad inspirerede dig til at være så lidenskabeligt om te?

Tracy Stern (TS): Jeg blev fascineret af ritual eftermiddagste på rejser i Europa som en ung pige med min familie. Det virkede så elegant og smuk, og jeg elskede den fine tekopper, fine sukker skåle og slik, der ledsagede te. Nogle børn indsamle dukker eller modeltog, men efter at være blevet udsat for de vidundere te, jeg begyndte at samle tekopper. Under mit junior år i udlandet i college, ville jeg behandle mig til te i Frankrigs fabelagtige te saloner. Jeg lærte mere om ritualer og traditioner forbundet med te, og om de intellektuelle og kunstnere, der bruges til at mødes over en kop te til at tale i timevis. Selvfølgelig, jeg elskede også opmærksomhed på detaljer, det smukke Kina og sengetøj, de omhyggelige borddækning, blomsterne, og de velsmagende og smukke godbidder.

LTK: Hvor kommer traditionen med te parter kommer fra?

TS: Te har været en del af kulturer verden over i hundreder, og i nogle tilfælde tusinder af år. Te har en lang tradition for at blive associeret med de finere ting. I mange kulturer, var det en skattet (og dyre) behandler kun tilgængelige for den øverste trin på rangstigen af ​​samfundet, som ville nyde hver tår og serverer den i deres bedste kopper. Disse dage, det er meget mere overkommelige, men rester af ekstravagante foreninger tilbage.

LTK: Hvad er nogle grundlæggende ting, du skal vide for at være vært for din egen te parti?

TS: Her er et par stykker.

 1. Calm værten med en organiseret plan (menu, farve / tema / indretning, invitationer, musik, gæsteliste, goody bags / gaver, indstilling).
 2. Invitationer: Uanset om det er en hat part eller alle hvide part, skal du sørge for at medtage temaet på invitationer, så gæsterne har en idé.
 3. Mad: Vælg fødevarer, der er enkel og kan pre-made.
 4. Indretning: Tema er alt, selv om det er en farve.
 5. Indstilling af tabellen: Gør det farverige og sjove, noget usædvanligt og kreative.
 6. Musik: Udnyt cd'er, iPod, en high school cello spiller, klaver, harpe, eller DJ.
 7. Drikkevarer: Opret en signatur drink for gæster. (Altid har champagne med festlige accenter på hånden, såsom granatæble eller fersken juice - farvet sukker, og hakket op teblade at dekorere fælgen.) For en ekstra touch, du kan flyde rosenblade i drikken.
 8. Party favoriserer: Disse giver en fantastisk måde for gæsterne til at huske det sjove, de havde.
 9. Gæst liste: Inviter en eklektisk og sjov blanding af mennesker; gæsterne vil møde nye mennesker.
 10. Underholdning: Overvej en te blad læser, spåkone, palme læser, tarot-kort læser, eller blomsterhandler.
 11. Billeder: har på hånden et Polaroid kamera, engangs kamera eller foto booth leje for en over-the-top tilføjelse. Lad dine gæster være paparazzi! De klædt, og nu kan du sende fotos med deres tak noter.
 12. Takkekort: Send dem til hver gæst efter festen sammen med foto.

Forfatter Tracy Stern Aktier Ideer til en Tea Party

Party Food

LTK: Hvilke typer af fødevarer og snacks er gode til at tjene med te?

TS: Læs følgende opskrifter fra min bog:

Agurk-Mint Tea Sandwiches

Gør 16 te sandwich

Dette er måske den mest klassiske af te sandwich. Selv om det er simpelt, det er overraskende lækre. Varier denne grundlæggende opskrift ved at erstatte mynte med dild, i tynde skiver radise, brøndkarse, eller revet gulerod. I stedet for smør, kan du sprede et tyndt lag mayonnaise, flødeost, eller gedeost.

 • 1 stor agurk, skrællet og skåret i tynde skiver
 • Salt og hvid peber
 • 16 tynde skiver af hvidt brød
 • 1 stick (1/2 kop) usaltet smør, blødgjort
 • 16 friske mynteblade

Drys de agurkeskiver med salt og peber og der er afsat i et dørslag i 10 minutter, så eventuel overskydende væske kan løbe. Pat tør med køkkenrulle. Ved hjælp af en cookie cutter, skære to 2-tommer runder fra hver skive hvidt brød. Coat hver cirkel på den ene side med et meget tyndt lag af smør. Layer agurkeskiver oven på smurte side af 16 brød runder. Tilføj en lille DAB af smør og top med en mynte blade. Placer en anden brød runde på toppen, smør nedad, og tryk sandwich sammen forsigtigt. Serveres straks eller opbevares i køleskab, pakket ind i plastik, indtil den er klar til at tjene eller i op til 3 timer.

Forfatter Tracy Stern Aktier Ideer til en Tea Party

Tea Party af Tracy Stern

Chai Tea Pandekager

Serverer 8

Du kunne simpelthen smag pandekager med kanel, men chai te giver en mere kompleks og særlig smag.

 • 2 kopper alle formål mel
 • 3 spsk sukker
 • 1 spiseskefuld bagepulver
 • 1/2 tsk salt
 • 2 kopper kærnemælk
 • 3 store æg, adskilt
 • 1 1/2 tsk vanille ekstrakt
 • 2 spsk jorden chai te
 • Ahornsirup, til servering
 • Yoghurt, til servering (valgfrit)
 • Granola, til servering (valgfrit)
 • Chai Kandiserede Mandler

Pisk sammen mel, 2 spsk sukker, bagepulver og salt i en stor skål. Tilsæt kærnemælk, æggeblommer og vanille og pisk indtil glat. Dejen skal være rart og tyk.

Brug en elektrisk mixer til at slå æggehviderne indtil de er bløde toppe form. Tilsæt resterende 1 spsk sukker til æggehvider og slå indtil stiv, men ikke tør. Fold æggehviderne i dejen og derefter fold i jorden te.

Spray en bageplade eller en stor tung stegepande med madlavning spray (holde spray på hånden, når din overflade begynder at holde). Varme over medium-lav varme. Arbejde i partier, hæld dejen, ca. 3 spsk ad gangen, på din bageplade eller stegepande. Kog indtil pandekagerne er gyldne brune, 2 til 3 minutter pr side. Overførsel til opvarmede plader. Serveres, toppet med sirup, yoghurt og granola, hvis du bruger, og Chai Kandiserede mandler.

Sesame-Green Tea vinaigrette

Gør omkring 1/2 kop

Denne enkle og lækker asiatisk-flavored dressing kan fremstilles i forvejen og opbevares i køleskabet i op til en uge.

 • 2 tsk lime saft
 • 2 tsk sesamolie
 • 2 tsk sesamfrø
 • Et par dråber af sojasovs
 • 1/2 tsk revet frisk ingefær
 • 1/2 tsk hakket grøn te blade
 • 1/3 kop olivenolie

Kombiner limesaft, sesamolie, sesamfrø, sojasauce, ingefær, og teblade i en lille skål. Pisk olien i blandingen, indtil det er godt blandet.

Underholdning

LTK: Musik kan sætte stemningen og stemning af en fest. Hvilken type musik er hensigtsmæssigt at spille på et teselskab?

TS: Alt, hvad der går med temaet er bedst. For en Mad Hatter Tea Party, jeg anbefale soundtracket fra Walt Disney¹s Fantasia, da det sætter den rette stemning til denne fest. For Summer Picnic, anbefaler jeg en bærbar cd-afspiller spille kompilering af japansk musik eller soundtracket fra Lost in Translation.

LTK: Et teselskab er generelt mere populær blandt kvinder. Er der et tema eller nogle ideer til en teselskab der er mere passende for en skare af mænd?

TS: I Tea Party, jeg oprettet en Gentleman¹s Tea. Te parter er ikke kun for damerne! Du kan være vært for en te for din far, bror, mand, kæreste eller god ven. Indstillingen skal være klassisk, indretning skal være minder om en old-school herreklub (måske med plaid accenter eller billeder fra britiske jagt scener), og maden skal appellere til en mandig men raffineret ganen. Dette kunne være en sen frokost (komplet med martinier og scotch) eller en tidlig cocktailparty.

LTK: Urterne bruges i te giver en masse gode sundhedsmæssige fordele. Fortæl os om nogle af dine fantastiske te-infused produkter.

TS: Jeg har oprettet en skønhed linje kaldet BEAUTEA, som kombinerer de sundhedsmæssige fordele af te for huden. Te er en potent kilde til antioxidanter, som har vist sig at bekæmpe en række cellulære skader, fra den aldrende hudceller til forringelse af hjerneceller, ved at neutralisere de frie radikaler, der forårsager så megen skade på vores kroppe.

Mere te med Tracy Stern

For mere information om Tracy Stern og hendes fantastiske te produkter, så tjek hendes hjemmesider Tracy Stern SALONTEA og Tracy Stern Tea Couture.