Forest Tema Soveværelse Design Idéer

Forest Tema Soveværelse Design Idéer

En skov tema soveværelse kan være en af ​​de mest afslappende og givende soveværelse design til en sand oase og fristed. Det kan være sofistikeret og elegant, moderne, eller mere rustik i design ved hjælp af de nyeste tekstiler, behandlinger og tilbehør. Den bevidste lagdeling af teksturer og farver vil give dit soveværelse designe den slags dybden ofte fundet i en skov af mos, fyrretræ, træer, vandløb og blå himmel kiggede gennem skoven baldakin. Dette tema egner sig til alle aldersgrupper og køn.

Forest Walls

Det bedste sted at starte med ethvert rum design er den største overflade. For de fleste værelser dette område er væggene. Du kan bruge maling, baggrunde, stencils, overføringsbilleder, eller et vægmaleri til dit soveværelse vægge. Hvert valg vil skabe en særlig udseende, så beslutte på den stil du vil hjælpe indsnævre dine valg.

Forest farvevalg

Forest Tema Soveværelse Design Idéer

Beslut dig for hvilken skov farve du ønsker for den vigtigste farve af dit soveværelse. Den mest oplagte farve valg er grønt at simulere de rige nuancer af en skov baldakin. Hvis du foretrækker en mere subtil farvepalet derefter vælge fra lys til mørke nuancer af brunt.

Mens grøn og brun er typiske skov farver, birk eller asp træ skove er en masse af hvid og mørk udtværet bark. Afhængig af tidspunktet på året, birkeblade er enten grøn eller en strålende guld. Andre farvemuligheder omfatter årstidens farver, såsom de rige farver falder løv eller dystre grå og hvid vinter.

Accenter

Hvis fire vægge af samme farve er for meget farve til din personlige smag, så vælger en accent væg farve. Brug om muligt den væg, hvor din seng er, eller en anden væg med et brændpunkt, såsom en pejs. Fremragende accent farver kan nævnes:

 • Rød
 • Guld
 • Gul
 • Gray
 • Russet
 • Himmelblå

Enhver af disse farver vil tilføje kontrast og dybde til din skov farvepalet.

Maleri Teknikker

Må ikke bare male væggene i dit soveværelse. I stedet vælger en klassisk maling behandling, sådan en venetiansk gips eller en Olde verden effekt opnås ved en af ​​flere maleteknikker, såsom en dobbelt-malerrulle eller en blank færdigbehandling.

Baggrunde og mærkater

Du må ikke afskedige tapet som en mulighed. Wallpapers tilbyder tusindvis af mønstre og farver for at skabe en virkelig lækker soveværelse design. Du vil måske foretrække en accent væg tapet til at blande med malede vægge. Gå med en bregne, blad, eller fyr nål mønster.

Wallpapers

En af disse wallpapers ville fungere godt for en voksen soveværelse:

 • Brewster vægbeklædning tilbyder flere valg i blad mønstre i forskellige farver.
 • Steves Blinds og Wallpaper har en pine kegle tapet og en fyr motiv tapet.

Børns skov tema tapet prints er en sjov måde at inddrage dit barn i designprocessen. Mange mønstre er designet til unge børn, især vægoverføringsbilleder. Hvis du er dygtig, kan du ønsker at male en skov scene. Tilføj feer at gøre det magiske eller gå futuristisk med en kuppel by beliggende i skoven.

Vægoverføringsbilleder

Forest Tema Soveværelse Design Idéer

Birch Tree Forest Mural

Disse mærkater fra Amazon er gode til børneværelset:

 • Birch Tree Forest med hjorte og flyvende fugle er ideel til en drengs eller piges planteskole eller unge børneværelse.
 • Forest Animals er en væg decal sæt velegnet til drenge og piger.

Accent vægmalerier

En af de mest visuelt tiltrækkende skov tema soveværelse design er et foto eller malet væg vægmaleri. Behandl denne mur, som du ville et stort vindue, når det kommer til at placere andre møbler omkring det.

Du må ikke dække det op ved at placere en seng eller andre massive møbler imod det. Hvis din væg er for stort til en hel væg vægmaleri, så indramme en sektion til at ligne et stort vindue. Tilføj et forhæng stang og forhæng at fuldføre illusion.

Hvis du ønsker at fordybe dig fuldstændigt i en skov, så brug en skov vægmaleri på alle vægge. Denne effekt er bedre egnet til et minimalistisk værelse design, så fokus er alt om skoven vægge. Dette design kan være sjovt for et barns soveværelse, da det stadig vil være et cool design, når dit barn bliver en teenager.

Opkøb Options

Vægmaleriet Store tilbyder flere valg.

 • Nordisk Forest Vægmaleri byder hvide birketræer beliggende i en grøn skov seng tilbage faldet med en gylden dam.
 • Den Misty Forest Indsæt Vægmaleri har mørke silhuet træstammer badet i gyldne strømme af sollys.
 • Den Woodland Forest Peel & Stick Canvas Vægmaleri er frodig i grønne og grå.

Alternativt tjek efterår skov vægmalerier af PIXERS.

 • Foresta i Autunno funktioner falde farver, frodig skov med mos dækket store grå kampesten.
 • Foggy mystiske skov i løbet af efteråret er en levende og farverig skov vægmaleri.
 • Farverige mystiske efterår træer er en dramatisk kontrast skovbunden lastet med farverige blade sæt mod den tågede slør af tåge.

Skovbunden

For din skovbunden, gå med en hårdttræ gulv. Vælg en lys plet eller gå mørke. Område tæpper er en fantastisk måde at tilføje dybde, farve og tekstur til dit overordnede design. Valgte en frodig grøn shag tæppe, der ligner en skov fyrretræ gulv eller tilføj din personlige stil med en mønstret persisk tæppe. Hold din farveskema i tankerne, når de handler. Hvis trægulve med tæpper ikke er i dit budget, så gå med en to-tone (lys og mørke) tæpper til at give ekstra interesse for dit gulv design.

Møbler Styles

Forest Tema Soveværelse Design Idéer

Tonola Rustic Skuffer

Træ møbler farves kirsebær, valnød, eg eller mahogni er blot nogle få af de pulserende træoverflader rådighed. Hvis du ønsker at tilføje subliminale messaging af træer, og vælg derefter møbler med lodrette linjer, såsom en himmelseng. En mere åbenlys stil ville være at hente en seng med faktiske træer som søjlerne. Vælg en himmelseng at du har yderligere kan dekorere til din stil.

Du vil måske foretrække en mere woodsy rustik indretning ved hjælp af rå-hugget log stil møbler og inventar. Både amerikanske Furniture Warehouse og San Carlos Importen har rustikke møbler samlinger. Hvis du bare har brug for en seng, kan du tjekke de traditionelle Cedar Lodge seng AGTStores.com.

Yderligere Design elementer

Glarmestre, stoffer og belysning alle faktor i den samlede rum design.

Vindue Behandlinger

Vindue behandlinger kan variere fra træ plantage skodder til en lagdeling af tynde og tungere gardiner. Draperier stænger med dekorative knopper tilføje subtile nuancer. Roman nuancer eller bambus roll-up nuancer meget effektive minimalistisk design, der tilføjer et træ føler og tillader de andre elementer i dit soveværelse til at tage centrum.

Stoffer

Forest Tema Soveværelse Design Idéer

Stoffer kan give dit værelse design med dybde, varme og tekstur. Vælg mellem hør, bomuld, uld, fløjl og læder til tekstur lagdeling. Brug puder, dyner, lagner, plaider, polstring og gardiner for denne tekstur effekt.

Du kan også bruge tekstiler til at indføre eller gentage en accent farve, såsom guld, blå, rød eller gul. Plaider, blomster, og geometriske former er gode mønstre kontrast til ensfarvede stoffer, tilføjer endnu et lag af teksturer.

Belysning

Belysning er et vigtigt element til din skov tema soveværelse design. Ligesom tekstiler, farver og teksturer kan lagdelt, så kan belysning. Brug mindst to eller tre forskellige former for belysning.

 • Forsænket belysning - Installer et par Indbygning lys og plads på en lysdæmper til bedre kontrol med atmosfære. Sørg for at placere et par over en accent væg eller vægmaleri væg for en dramatisk effekt.
 • Lamper - natbord bordlamper, vil et par gulv lamper, og en unik overliggende lysarmatur hjælpe med at bringe dit design sammen.

Den type materiale, der anvendes til standerlamper kan trække øjet dybere ind i rummet design. Bruneret messing eller antikke tin finish giver dimension og stil til dit soveværelse design. Tilføj et par lysestager og rav farvet lys og du er næsten færdig.

Tilbehør Komplet Din Woodland Design

Hvis du vælger malede vægge i stedet for tapet eller et vægmaleri, kan du stadig kopiere fornemmelsen af ​​en skov gennem malerier og fotografier af frodige skove og skovens dyr. Denne form for væg kunst vil bære skov tema dybere ind i dit soveværelse.

Skulpturer og kunstgenstande lave et sammenhængende design. Brug skov motiver, såsom kogler, fyrrenåle, agern, bær og skov væsner. Keramik, træ, keramik, metal, antik messing eller tin genstande og kunst vil give din design, der havde brug for sidste touch.

Forest Tema Soveværelse Design Idéer

Dobbelt Lysestage

Shopping valg få tilbehør til din design omfatter disse muligheder:

 • Pier1 Import bringer skoven til din væg med denne malet elfenben gran og skulpturelle metal panel væg kunst.
 • Distinctive-Decor tilføjer et strejf af naturen til enhver indretning med Sadek fugl figurer.
 • Amazon tilbyder en meget anderledes form for lysestage med en dobbelt lysestage med tekstureret bark og fyr i Cooper eller guld højdepunkter.
 • Touch of Class deler lys med Bradbury Wall Sconce har et glas cylinder til et lys søjle.

Du kan gå alle ud til at fuldføre skoven stemning til dit soveværelse med lyd ved at investere i en cd eller downloade en karakter soundtrack til at spille, mens du hviler eller sover.

Opmærksomme på detaljer

Det betyder ikke noget, hvis du foretrækker en mere rustik, åbenlyst skov tema værelse eller et værelse med subtile temaer. Hvis du betaler meget opmærksom på de forskellige nuancer du kombinere og kontrasten i tekstiler med striber, mønstre og faste stoffer, vil du ende op med et soveværelse design, du simpelthen ikke nogensinde ønsker at forlade.