Foredrag for nye iværksættere

Foredrag for nye iværksættere

Leder du efter foredrag for nye iværksættere? Hvis du planlægger at starte en lille virksomhed, eller hvis du for nylig har åbnet din egen virksomhed, det er helt sikkert en god ide at tage tid til at lære de nødvendige færdigheder til at opbygge en succesfuld virksomhed.

Kilder til forelæsninger for nye iværksættere

Mange handelskamre, Kvinders business centre, Small Business Development Centers, og erhvervslivets virksomheder giver uddannelsesmuligheder designet til at hjælpe ejere af små virksomheder master-færdigheder er nødvendige for at starte og køre succesfulde virksomheder.

Chamber of Commerce

De fleste byer har Chamber of Commerce organisationer, små virksomhedsejere kan deltage. Disse organisationer fokuserer på den økonomiske udvikling for de samfund, hvor de opererer, samt yde støtte og tjenester, der hjælper medlemsvirksomhederne vokse. Chambers tilbyder typisk en række business udviklingsprogrammer, herunder netværksarrangementer, messearrangør udstillinger, overkommelige markedsføringsmuligheder og foredrag for nye iværksættere og erfarne fagfolk på en række emner.

Services som handelskamrene typisk som er tilgængelige eller leveres til medlemmerne til væsentligt nedsatte priser. Der er masser af fordele forbundet med en handelskammer-medlemskab. Hvis du planlægger at åbne en ny forretning, eller hvis du allerede har blive iværksætter, vil du sandsynligvis finde prisen på afgifter til at være værd at prisen på medlemskabet. For at finde handelskammeret i dit område, kan du besøge mødesalen Directory Search Page på USA Chamber of Commerce websites.

Kvinders forretningscenter

Kvinders Business Center (WBC) organisationer placeret overalt i USA overvåges af Kontoret for kvinders virksomhedsovertagelse (OWBO) i Small Business Administration (SBA). De giver en bred vifte af tekniske tjenester bistand til iværksættere, herunder kvinder og andre, der er interesseret i at lære, hvordan man bliver en vellykket entrepreneurs.Training muligheder, som WBCs ofte fokuserer på emner som business planlægning, ansøger om midler, små virksomheders markedsføring og drift, og mere. Du kan finde en på over WBC steder SBA hjemmeside. Kontakt organisationen i dit område for at finde ud af, hvilke typer af foredrag, rådgivning og andre former for bistand kan være til rådighed for dig.

Small Business Development Centers

SBA driver også regional Small Business Development Centers (SBDC) i hele USA typisk er forbundet med et universitet eller Community College campus, SBDCs giver uddannelsesmuligheder, individuel rådgivning og andre ydelser til ejere og enkeltpersoner interesseret i at blive entrepreneurs.Use den SBDC små virksomheder Locator side på SBA hjemmeside for at lokalisere center i dit område. Forelæsninger af nye iværksættere og andre ydelser varierer fra SBDC til en anden. Når du finder en konvention kontor i nærheden af ​​din placering, få kontakt med en repræsentant for at finde ud af, hvilke muligheder er til rådighed, som kan være til gavn for dig.

Forretning Training Selskaber

Separat fra handelskamre og små støtteorganisationer business oprettet af SBA, mange private virksomheder giver uddannelsesmuligheder for små virksomhedsejere. Lokale business uddannelse virksomheder, der opererer i eller i nærheden af ​​samfund, hvor du bor, kan tilbyde foredrag for nye iværksættere. Derudover er der mange nationale uddannelsesinstitutioner tilbyder seminarer i workshops i byer rundt om i landet. Det er også ofte muligt at finde lyd konference og webinar foredrag, der giver de oplysninger, du har brug for at få din nye virksomhed op fra jorden eller at betjene din virksomhed flere effectively.Resources til at finde business uddannelsesmuligheder i dit lokalområde eller via lyd konference eller webinar formater omfatter:

  • Lorman Education Services
  • SeminarInformation.com
  • Skillpath Seminarer
  • Industrien Kalender
  • Training-Classes.com

Professionel udvikling er nøglen til succes

Som en ny iværksætter, erkendelse af, at du skal fortsætte med at vokse og udvikle sig som professionel er nøglen til succes. Selv efter din virksomhed har været oppe og køre i en periode, kan du altid drage fordel af børstning op færdigheder, du har, og lære mere om de områder af virksomhedsdrift uden for dine ekspertiseområder.