Forebyggelse fedme blandt børn Interview

Forebyggelse fedme blandt børn Interview
Dr. Diana Lattimore, Ph.D.

LoveToKnow hilser sundhed og fitness ekspert Dr. Diana Lattimore, Ph.D., fra University of San Francisco for at diskutere strategier for at forebygge fedme blandt børn. Dr. Lattimore giver indsigt i, hvordan forældre kan hjælpe deres børn forblive aktive og opretholde en sund vægt. Hun forklarer også, hvordan forældre og børn kan deltage i den føderale Lad os Move kampagne for at bekæmpe fedme blandt børn.

Om Dr. Diana Lattimore, Ph.D.

Dr. Diana Lattimore, Ph.D. er adjunkt i Motion og Idræt Institut på universitetet i San Francisco (USF). Hun har specialiseret sig i at arbejde med børn for at fremme en sund fysisk aktivitet. Hun har gennemført omfattende forskning og samfundstjeneste projekter for at øge den fysiske aktivitet for underforsynede og udsatte børn. Hun underviser kurser, der beskæftiger sig med at fremme en sund livsstil, fremme fysisk aktivitet og motion psykologi. Dr. Lattimore er også bestyrelsesmedlem i Generationer Wellness og et udvalg medlem af Børne- og Unge studier udvalg på USF.

Forebyggelse fedme blandt børn Interview

Dr. Lattimore forklarer barndommen fedmeepidemi, og hvordan forældre kan hjælpe børn opnå en sund vægt.

Barndom fedmeepidemi

LoveToKnow (LTK): Hvorfor skal alle forældre være bekymret over fedme blandt børn?

Dr. Diana Lattimore (Lattimore): Fedme blandt børn er desværre stadig stigende. Ca. 15-20% af børn og unge er overvægtige. Også over 12,5 millioner af disse 2-19 årige er overvægtige.

Store fysiske og psykiske problemer er forbundet med fedme samt kroniske sygdomme hos børn, såsom type II diabetes og risikofaktorer for hjertesygdom.

LTK: Er det også et problem for familier med rimelighed aktiv livsstil?

Lattimore: At være regelmæssigt aktiv er afgjort en stor del af ligningen med 60 minutters daglig fysisk aktivitet anbefales til børn. Men motion er ikke det eneste element i om raske børn. Familier skal også sørge børn spiser en varieret kost med en betydelig del af frugt og grøntsager. Faldende eller fjerne soda forbrug er et andet vigtigt aspekt af at kontrollere fedme.

LTK: Den Lad os gå kampagne hedder det, at fedme blandt børn sats tredoblet i løbet af de seneste tre årtier. Hvad er nogle af grundene til, at fedme blandt børn sats fortsætter med at vokse?

Lattimore: Der er fire hovedårsager til den stigende fedme blandt børn: stigning i sodavand forbrug, nedsat frugt og grønt i kosten, fald i den samlede fysiske aktivitet, herunder PE i skolen, og en stigning i stillesiddende aktiviteter (TV, videospil, computerbrug ).

Kost og motion er nødvendige for sundhed

LTK: Den Lad os Move kampagne understreger betydningen af både kost og fysisk aktivitet for at hjælpe børn forebygge fedme og forblive raske. Kan du forklare betydningen af ​​både nærende kost og motion i kampen mod fedme blandt børn?

Lattimore: Bor på en sund vægt handler om energibalance; energi (eller kalorier) i, versus energi (kalorier) ud. Forbruget af 3500 kalorier svarer til en pundet. De fødevarer og drikkevarer, vi forbruger giver os energi, men vi har brug for at være smart om, hvad vi spiser, så vi får nok kulhydrater, proteiner og fedtstoffer uden at forbruge ekstra kalorier.

For eksempel kan en 20 ounce flaske sodavand indeholder 250 kalorier uden næringsværdi. Derfor, med hver 20 ounce sodavand indtages på en dag, der er 250 tomme kalorier (ingen næringsværdi) føjet til vores samlede kalorieindtag. For at opretholde nuværende vægt, skal en person forbruge så mange kalorier, som de bringer i løbet af dagen; derfor behov voksne og børn for at være fysisk aktiv hver dag for at opretholde vægt, meget mindre tabe. Børn desværre spiser mindre mælk (som indeholder næringsstoffer - protein, kulhydrater, minimal fedt hvis 1-2% samt nogle vitaminer og mineraler) og mere sodavand hele dagen. Hver 12 ounce dåse sodavand har vist sig at øge risikoen for fedme med 60%.

Hvor meget motion har børn brug for?

LTK: Ifølge lad os gå, et barn har brug for 60 minutters fysisk aktivitet om dagen for optimal sundhed. Er det korrekt, eller har børn brug for mere motion?

Lattimore: Nuværende fysisk aktivitet anbefalinger til børn er 60 minutter men vi skal passe på, at det er 60 minutters faktiske aktivitet og ikke 30 minutter med 30 minutters pause tid. Men yngre børn (førskolealderen) gøre kortere anfald af aktivitet og så hvile, før du spiller igen. Det er en naturlig del af udviklingen. Det er fint, så længe børn ender med mindst 60 minutters aktivitet tid i løbet af dagen.

LTK: Har overvægtige børn har brug for mere motion dagligt, end sund vægt børn? Hvis ja, hvad er dine anbefalinger til børn forsøger at tabe sig?

Lattimore: Alle børn har brug for mindst 60 minutter af moderat kraftig daglig fysisk aktivitet. For overvægtige børn vil deltage i mere fysisk aktivitet hjælpe lavere vægt.

Hvordan Forældre kan opmuntre Motion

LTK: Hvordan kan forældre opmuntre børn til at få nok motion dagligt? Kan spille aktiviteter tæller daglig motion? Hvis ja, bedes du give eksempler.

Lattimore: For børn, have det sjovt er den største nøglen! Stop tænker på det som "øvelse", og gå tilbage til at tænke på at spille. Expending energi er det, vi er ude efter. Børn kan deltage i organiserede sportsgrene som fodbold, baseball eller gymnastik, men sport er ikke den eneste måde børnene kan være aktive. Hoppe reb, springe, relay racer, ridning cykler, svimmel bat løb, forhindringsbaner mv betragtes alle som fysisk aktivitet. Forældre skal gøre det til en prioritet at begynde at engagere sig i nogle af disse aktiviteter med deres barn (REN).

LTK: Er der bestemte typer af motion, at forældre bør tilskynde? Hvorfor er disse øvelser mere effektive for vægtkontrol eller sund vægt vedligeholdelse?

Lattimore: Forældre bør tilskynde kardiovaskulære typer af aktiviteter samt styrke bygning øvelser da begge er af afgørende betydning for den generelle sundhed. De fleste af de 60 minutter bør imidlertid være kardiovaskulære, især for dem, der forsøger at kontrollere vægten. Styrke øvelser som push-ups eller lunges sikre sunde knogler og muskler; Men vigtigst for hjertesundheden og opretholde en sund vægt kardiovaskulære aktiviteter.

Effektiv Motion for børn

LTK: Hvilke typer af øvelser er mest effektive for børn, der er overvægtige og forsøger at tabe sig?

Lattimore: Øvelserne skal være kardiovaskulære og bør være aktiviteter, de nyder, såsom fodbold, løb, hoppe reb, og svømning omgange. Igen, det skal være sjovt, eller vil de ikke ønsker at gøre det. Vær kreativ og lave spil ud af aktiviteterne. Ofte overvægtige børn ikke ønsker at spille sport eller deltage i spil, fordi de er bange for at de vil blive latterliggjort af andre børn. Derfor er det vigtigt at gøre ting for at gøre overvægtige børn mere tilbøjelige til at deltage i spil eller sport. En række ting kan gøres for at hjælpe overvægtige børn opbygge tillid og have det sjovt.

En ting, der kan gøres, er at ændre reglerne i typiske spil, så alle starter ud på samme vilkår. For eksempel, når du spiller baseball, gøre alle bat med deres svageste hånd og derefter køre baglæns til baserne. Dette gør spillet sjovere og mindre om hvem der er den mest talentfulde. En anden idé i første omgang at engagere børn og gøre dem til at føle succes er at have dem spille nogle af de aktive spil på Wii, såsom boksning eller Wii Fit.

LTK: Regeringen kampagne anbefaler også, at familier som helhed få mere daglig fysisk aktivitet. Hvad er dine anbefalinger til familieaktiviteter, der fremmer fysisk aktivitet og sund kost?

Lattimore: Ridning cykler i parken eller gennem kvarteret, tage ture eller vandreture sammen, gå på trapper i stedet for at bruge en elevator, svømning, spille eller øve sport sammen er alle sjove og sunde måder at være aktive sammen som en familie. Desuden kan forældrene gøre sunde snacks, såsom myrer på en log (selleri med jordnøddesmør og rosiner), med deres børn til at tage med dem på en familie eventyr.

For mere information om at forebygge fedme blandt børn, besøge lad os gå kampagne officielle hjemmeside. Sitet indeholder mange nyttige værktøjer og råd til at hjælpe forældre og børn indarbejde daglig fysisk aktivitet i deres liv, såsom fremskridt tracking, opskrifter og præsidentens aktive livsstil udfordring. Dr. Lattimore har også en nyttig publikation om fedme blandt børn - et øjebliksbillede af Sandhed: Kids, PE, sodavand !, ved Lattimore, D., Liljenquest, K., Meek, R. (2010), CAHPERD 72 (3) 44 -45.

LoveToKnow tak Dr. Lattimore for indsigtsfulde samtale og nyttige anbefalinger.