Forebygge muskel Ømhed med Disse 10 Strækker

Hvis du lige begyndt at arbejde ud, er der en ganske god chance du oplever muskelømhed til timer og endda dage efter din træning. Din krop er ikke vant til at arbejde ud, så ihærdigt og som et resultat, du lider af muskelømhed. Men bare rolig: Det vil ikke vare evigt. Når du arbejder ud oftere, og din krop bliver vant til at træne, vil du ikke behøver at bekymre sig om muskelømhed helt så ofte. Stadig, uanset hvor ofte du arbejder ud, er der en ganske god chance for, at du kommer til at opleve muskelømhed og næ. For at forhindre dette, er der nogle enkle strækninger, som du kan prøve for at undgå ømhed.

Overkroppen Strækker

Uanset om du løfter på gym eller kører gennem nogle cardio øvelser, overkroppen strækninger er en fantastisk måde at forebygge muskelømhed. For fuldt ud at strække din overkrop, er du nødt til at køre gennem en række strækninger, der fokuserer på alt fra dine arme og skuldre til brystet og ryggen. Må ikke haste gennem overkroppen strækninger, som de kan være nyttige i at få dig forberedt til din træning. Her er 5 gode overkroppen strækker sig til prøve før og efter din næste træning:

  • Neck stretch
  • Triceps stretch
  • Bryst-kompleks
  • Tilbage par
  • Wrist stræk

Underkrop Strækker

Hvis du er en runner, er det vigtigt, at du fokuserer på underkrop strækninger. Muskel ømhed i benene kan gøre det vanskeligt at gøre selv de mest grundlæggende opgaver som at gå. For at undgå problemer efter en træning, der er nogle underkroppen strækker du kan gøre for at løsne op dine muskler og forhindre muskelømhed fra popping op senere. Her er 5 gode underkrop strækker sig til prøve før og efter din næste træning:

  • Hamstring stretch
  • Quadriceps stretch
  • Stående lunge stretch
  • Knee-til-bryst stretch
  • Calf stretch

Varme op og køle ned

Uanset hvor ofte du træner, bør du altid bruge en varme op og køle ned periode for at hjælpe din krop få forberedt til det, du er ved at sætte det igennem. Muskel ømhed forekommer i mange mennesker, fordi de simpelthen ikke strække eller varme op eller køle ned på alle. Dette efterlader din krop en alvorlig ulempe og forhindrer den i nogensinde virkelig får løst. Som et resultat, vil musklerne i hele din krop får stramt, og du vil opleve muskelømhed den følgende dag.

Forebygge muskel Ømhed på andre måder

Bortset fra blot at udføre nogle af de strækninger, der er anført ovenfor (du kan tjekke ud Fitday for endnu flere strækker teknikker og ideer), er der nogle andre måder, du kan forhindre muskelømhed. For eksempel giver din krop den rette mængde hvile er en fantastisk måde at forebygge muskelømhed. Du kan bruge et varmt brusebad eller en varmepude på dine muskler til at hjælpe med at få dem løs. Muskelømhed er naturligt, selv om, og det betyder, at dine muskler er blevet skubbet. Så du skal ikke bekymre dig for meget, hvis du oplever nogle muskelømhed efter træning. Forudsat du strække ordentligt før og efter, det betyder bare, at du presser din krop til at blive stærkere.