Fordom tjekke op

Fordom tjekke op
Fordom lægeundersøgelser er vigtige for par

At have en fordom tjekke op er vigtigt for par, der ønsker at forsøge at blive gravide inden for de næste par måneder. Selv om det er velkendt, at kvinder bør kontakte en læge efter at have en positiv graviditetstest, få ved, at for at optimere deres chancer for at blive gravid og at have en sund graviditet, bør de faktisk gøre en fordom tjekke op en prioritet.

Planlægning et tjek

Ideelt set bør kvinder og deres partnere lave en aftale for at besøge med deres praktiserende læge eller OB-GYN tre måneder før de begynder at forsøge at blive gravide for at undgå undfangelse problemer. Begge parter bør planlægger at deltage, som familien sygehistorie af den mand er lige så vigtig som kvinden. Derudover bør genetisk rådgivning eller testning anbefales, er det vigtigt, at han skal testes, også.

Mens planlægning udnævnelsen, finde ud af, om nogen dokumenter er nødvendige. Bring alle relevante optegnelser, såsom vaccinationer og vacciner. Sommetider kvinder kan være forpligtet til at have et bækken undersøgelse eller celleprøve, afhængigt af hvornår deres sidste eksamen var. Spørg, hvis en fuld sundhed fysisk for begge parter vil være behov for, igen, så manden kan være sikker på at komme med.

American College of Obstetricians og Gynækologer anbefaler kvinder udvikler en plan for deres reproduktive sundhed, før de bliver gravide. I løbet af denne udnævnelse, de anbefaler, at kvinder tale med deres læger vedrørende antallet, afstanden, og tidspunktet for deres planlagte børn, planer for graviditeter / forebyggelse af graviditeter, nuværende helbred, og andre spørgsmål af relevans for reproduktiv sundhed.

Oplysninger dækket på undfangelse tjekke op

Efter ankommer til lægens kontor, vil fuld sundhed historier ofte skal træffes. Faktorer, der påvirker graviditet og fødsel vil blive talt om. Information og spørgsmål med hensyn til familiens sygehistorie, personlig sygehistorie, livsstilsvalg og undfangelse tips vil blive drøftet.

Family Health Historie

Begge parter bør have mulighed for at svare på spørgsmål om generel familiens sundhed. De fleste læger ønsker at vide om hjerte-, kræft, blodtryk, kolesterol, slagtilfælde og andre problemer inden for hver partners familie. Det omfatter normalt søskende, forældre, bedsteforældre, og nogle gange tanter / onkler.

Genetisk information vil blive indsamlet. Hvis der er nogen chance for en eller begge parter kan være bærer for en bestemt tilstand, kan genetisk rådgivning eller testning anbefales. Kvinder, der er over 35 eller 40 kan også gives oplysninger om genetisk rådgivning.

Personligt Medical History

Kvinder vil blive spurgt om deres fulde medicinske historie. Tidligere graviditeter, aborter, aborter, seksuelt overførte sygdomme, og nuværende præventionsmetoder vil blive dækket. Oplysninger om deres månedlige cyklus vil ofte blive taget hensyn, når deres menstruation startede, længde cykler og alle kendte problemer.

Begge forældre-til-være, bør være rede til at drøfte eventuelle aktuelle medicin, de tager. Over-the-counter medicin og recepter skal begge være opført. Immunisering og vaccination optegnelser vil blive gennemgået. Kendte allergier bør også fortalt til lægen. Eventuelle kendte psykiske problemer, såsom depression eller en psykisk lidelse, bør videregives til den sundhedsplejerske.

Det kan være nødvendigt Kvinder og mænd til at gøre en blod og urin test til kontrol af seksuelt overførte sygdomme og andre problemer, der kan påvirke deres evne til at blive gravide.

Livsstilsvalg

Livsstil valg er ofte den mest svært for folk at diskutere med deres læger. Det er dog vigtigt, at begge parter svarer ærligt, så de har den bedste chance for undfangelse når den tid kommer. Præcise oplysninger om alkohol, tobak / nikotin, og stofbrug / misbrug vil være nødvendig.

Fastholdelse af en sund vægt er vigtigt for kvinder og mænd, der forsøger at blive gravide. Spise sundt og afbalancerede måltider under træning vil blive understreget af lægen. Han / hun kan anbefale, at kvinden begynder at tage prænatal vitaminer og folinsyre nu.

Erhvervsmæssig og industrielle risici er andre ting, der vil blive drøftet, sammen med miljømæssige påvirkninger. På dette tidspunkt, bør patienterne opdrage eventuelle bekymringer, de måtte have om undfangelse.

Conception Tips

Den sidste ting læger vil drøfte med deres patient er, hvordan man optimerer undfangelse. De vil diskutere ægløsning, så begge parter forstår, hvordan der opstår graviditet. Baseret på resultater tidligere test, kan lægen anbefale nogle livsstilsændringer (såsom at tabe vægt eller holde op med at ryge), før parret begynder at forsøge at få et barn.

Centers for Disease Control fordom Anbefalinger

I 2006 Centers for Disease Control (CDC) udarbejdet en rapport anbefalinger til forbedring undfangelse Sundhed og Sundhedspleje --- USA. Rapporten konstaterer, at fordom pleje er yderst hjælpsomme i at tage sig af kvinders sundhed og optimere graviditetsudfald.

Rapporten identificerer en række områder, der betragtes risikofaktorer for uønskede graviditet situationer. Læger og kvinder, der ønsker at blive gravide, bør drøfte eventuelle relevante emner på deres check op, såsom:

 • Isotretinoin brug
 • Alkohol misbrug
 • Anti-epileptisk stofbrug
 • Diabetes (debut før graviditet)
 • Folinsyre mangler
 • Hepatitis B diagnose
 • HIV / AIDS diagnose
 • Hypothyroidisme
 • Maternal phenylketonurea (PKU)
 • Rubella seronegativ reaktion
 • Fedme
 • Oral antikoagulerende brug
 • Kønssygdomme
 • Rygning

Den March of Dimes har også en liste over betingelser og medicin, der anses for fordom risici og bør evalueres for at forhindre graviditet og / eller undfangelse problemer.

Derudover CDC undersøgelse foretaget ti henstillinger til læger, patienter og offentligheden til at optimere sundhed mødre og babyer gennem fordom helbredsundersøgelser. Disse ti anbefalinger er:

 1. Mænd og kvinder bør have en livslang reproduktiv plan.
 2. Øge kendskabet til offentligheden til at fordom sundhed.
 3. Kvinder i den fødedygtige alder bør risikovurdering og uddannelsesmæssige / sundhedsinformation under primære sundhedstjeneste læge besøg.
 4. Indgreb skal gøres, hvis risiko screening kommer tilbage negativ.
 5. Giv interconception pleje til kvinder mellem graviditeter, der havde en negativ udfald (abort eller for tidlig fødsel, for eksempel).
 6. Tilbyd en fordom besøg par eller kvinder, der overvejer graviditet.
 7. Forøg sygeforsikring til kvinder med lav indkomst.
 8. Tilføj fordom målsætninger på sundhedsområdet i de eksisterende folkesundhedsprogrammer.
 9. Øg forskning for at hjælpe med at forbedre fordom sundhed.
 10. Forbedre den offentlige sundhedsovervågning og forskning relateret til fordom.


En fordom tjekke op er vigtigt for kvinder, der planlægger at blive gravide. Ikke alene kan det tjekke op at forbedre moderens helbred før undfangelsen, men hjælpe med at holde graviditet komplikationer opstår.