Fordelene ved vitamin B6

Der er mange fordele ved at få mere vitamin B6 i din kost. Også almindeligvis omtales som pyridoxin, vitamin B6 er en ret almindelig vitamin, der er tilgængelig i mange fødevarer. Men du har brug for at sikre, at du spiser nok af disse fødevarer hver dag at tage i nok vitamin B6. Ved at gøre dette, får du adgang til nogle af de disse fordele:

1. Det vil give dig mere energi

Vitamin B6 har evnen til at forbedre dit stofskifte. Det hjælper din krop nedbryde proteiner. Som et resultat af dette, kan din krop producere energi hurtigere. Dette kan især være en fordel, hvis du fører en aktiv livsstil og motion ofte.

2. Det kan hjælpe Brain Function

Tager nok vitamin B6 kan hjælpe din hjerne til at fungere bedre. Vitamin B6 lader din hjerne kommunikere med resten af ​​kroppen hurtigere.

3. Det kan forhindre hjertesygdomme

Selvom undersøgelser stadig er ved at blive gjort, har nogle tests vist, at vitamin B6 kan arbejde med vitamin B12 gang inde i din krop til at hjælpe dig til at fjerne høje niveauer af homocystein. Homocystein kan forårsage hjertesygdomme i nogle mennesker og kan øge din chance hjerteanfald. Tager vitamin B6 kan faktisk hjælpe dig med at holde dit hjerte sundt.

Påfyldning din krop med vitamin B6

Vitamin B6 er let tilgængelig i en række forskellige fødevarer. Den dårlige er, at vitamin B6 er et vandopløseligt type vitamin. Det betyder, at din krop kan ikke gemme det. Tværtimod vil det blive sat i din blodbanen, og vil senere forlade kroppen gennem urinen. Som et resultat, skal du sørge for, at du tager i fødevarer, der indeholder vitamin B6 regelmæssigt, for at undgå en vitamin B6-mangel. Vitamin B6-mangel er sjælden, men det kan forekomme for dig, hvis du ikke hele tiden tage i fødevarer, og / eller kosttilskud, der indeholder vitamin B6.

Gode ​​kilder til vitamin B6

Heldigvis er der mange fødevarer, som du kan spise for at sikre, at din krop får nok vitamin B6. Hvis du er en mand, du ønsker at få et sted i intervallet to milligram vitamin B6 hver dag. Hunnerne bør sigte mod at få omkring 1,6 milligram hver dag. Du kan få vitamin B6 fra fødevarer såsom fjerkræ, svinekød, fuldkorn, nødder og visse typer bønner.

Vitamin B6 kan gøre en række gode ting for din krop. Mens det er en forholdsvis nem vitamin til at tage, så sørg for at du får nok af det hver dag for at hjælpe din krop forblive raske. Hvis du arbejder regelmæssigt, er det især vigtigt at få nok vitamin B6 i din kost. Det vil hjælpe dig med at udføre den bedste evne og give dig bedre resultater over tid.