Fordelene ved Stretching til smertelindring

Øget fleksibilitet er blot en af ​​fordelene ved at strække. Strækker er også nøglen til smertelindring og helbredelse fra skade. Denne artikel vil diskutere de mange måder strækker hjælper du føler dig bedre og bevæge sig lettere.

Øget blodgennemstrømning

Skade og smerte ofte skyldes stagnation i kroppen, som sker, når blodet ikke strømmer til området. Vævet hærder når blodet ikke strømmer til området og dette gør det sværere for blodet at komme til området. Strækker hjælper øge blodgennemstrømningen og åbner fascia, så blodet kan komme til den knyttede væv lettere. Dette vil hjælpe med at lindre smerte og begynde helingsprocessen.

Øget Range of Motion

Strækker hjælper lindre smerter ved at øge kroppens evne til at bevæge sig. Kroppen reagerer på skade eller overforbrug ved at forsøge at kompensere ved at gå ind i stilheden. Derefter stilheden stopper kroppens naturlige helbredende svar. Bevægelse hjælper modvirke kroppens fryse reaktion på traume skade. Jo mere fleksibelt legeme er, jo mere kan det til at bevæge sig i en fuld måde, så det kan helbrede.

Øget ilt flow

Ilt er en af ​​kroppens naturlige healere. Under stress, vil øge ilt flow i hele kroppen hjælpe med healing og vil også bidrage til at afhjælpe smerter. Hvis du kombinerer dybe og forsætlige indåndinger med din stretching, du maksimere den helbredende potentiale aktivitet. Hvis du også visualisere ilt går endnu mere helt ind i området, der er såre, du udnytte styrken af ​​dit sind til at fremme en øget følelse af velvære.

Afslapning

Smerte forværres af stress i kroppen, og stress i kroppen kan blive forværret af psykisk stress. Strækker hjælper sindet at slappe af og hjælper kroppen komme ud af traumer mode. Dette tilskynder mere velvære og mere healing, som igen udløser mere afslapning.

Strækker hele kroppen

Stretching hele kroppen vil hjælpe med at helbrede smerte selv om smerte er lokaliseret til et område. Dette er sandt, fordi alle områder af kroppen er forbundet via fascia, som er en kappe, der dækker og omgiver hele muskulaturen i hele kroppen. Så er det vigtigt at strække hele kroppen.

Neck Strækker

Tæthed i nakken kan forværre smerter i hoved, nakke, skuldre, arme og øvre ryg. Komme ind i en position med en lige ryg og langsomt dreje halsen i fuld kredse. Derefter gør en meget langsom og fuld "ja" bevægelse, nikke, og en meget langsom og fuld "nej" bevægelse går fra at se over den ene skulder til at kigge over den anden. Derefter strække scalene muskler ved at kigge op og vippe hovedet til siden.

Tilbage Strækker

Strækker ryggen kan lindre smerter i dette område, samt arme og ben. Lig på ryggen og løft benene til brystet. Derefter sætter et ben ad gangen til brystet, hugging ben ved knæet.

Arm Strækker

Strækker underarmene og håndled gør en kæmpe forskel i smerte og spændinger. Bøj håndleddene i begge retninger, med håndfladerne vendt mod dig og palmer vender væk fra dig.