Fordelene ved Static Sammentrækning Training

Statisk sammentrækning uddannelse betragtes som en del af isometriske øvelser. Det indebærer anstrengende øvelse rutiner, der er rettet mod at styrke musklerne og gøre kroppen pasform. Denne type træning er en form for styrketræning, og det er effektiv til at forbedre den fysiske udholdenhed. Selv om det har været praktiseret i mange år, er det kun blev populære i de senere tidspunkter, og det er i øjeblikket bruges af mange fitnessentusiaster såvel som professionelle atleter. Her er nogle af de kendte fordele ved statisk sammentrækning uddannelse.

1. hjælper med at opbygge og toning muskler

Statisk sammentrækning træning er effektiv i at hjælpe dig med at tone og opbygge muskler. Det er blevet bevist, at en person, der gennemgår statisk sammentrækning træning i 10 uger kan få op til 50% statisk styrke ni pounds af nye muskler, en tomme omkring brystet og ½ tomme i biceps. Hun kan også miste omkring fem pounds af fedt. Nogle af de fælles øvelser for statisk sammentrækning uddannelse omfatter bænkpres, benpres, vægtløftning og andre øvelser, der ikke involverer bevægelse af leddene. Forskellige øvelser kan praktiseres for at forbedre muskel gevinst i bestemte dele af kroppen.

2. Øger Endurance

Statisk sammentrækning uddannelse har vist nogle fantastiske resultater i udholdenhed bygning også. Uddannelsen kræver, at du løfte vægte, og hold dem i en længere periode, og det kan bidrage til at forbedre udholdenhed. I hver øvelse, du nødt til at holde vægten i 10 til 25 sekunder, og varigheden af ​​øvelsen og vægten kan øges efter at du har opnået bedre udholdenhed.

3. kræver mindre tid

Mens nogle traditionelle former for motion kræver timers tid, kan de fleste af øvelserne i statisk sammentrækning uddannelse være afsluttet i en meget kort periode. Ved at gøre bare 15 til 20 minutter af øvelser om dagen i omkring seks uger, kan du være sikker på at du vil se nogle gode resultater. Statisk sammentrækning uddannelse kan hjælpe dig med at få styrke og muskler på kortere tid sammenlignet med andre populære former for træning.

4. Ideel til både mænd og kvinder

Selvom bodybuilding meste er forbundet med mænd, er flere kvinder blive interesseret i at få muskler. Statisk sammentrækning uddannelse kan hjælpe både mænd og kvinder at forbedre fitness og udvikle flere muskler. I øjeblikket er der mange fitness-instruktører, der er kvalificerede til at yde specialiseret uddannelse til at målrette specifikke muskler hos kvinder. En bred vifte af statiske sammentrækning øvelser er tilgængelige til at hjælpe både mænd og kvinder at opbygge, styrke og tone forskellige muskler i kroppen.

Med statisk sammentrækning uddannelse, du ikke længere nødt til at gennemgå fysisk krævende og tidskrævende øvelser for at opnå din ideelle krop og fitness niveau. Denne type træning kan give dig bedre resultater med mindre arbejde og i kortere tid. Det er ikke kun for professionelle; Det er et ideelt valg for alle, der ønsker at vinde styrke, tabe sig eller bare have en fit krop. Alt du behøver, er en god træner og nogle udholdenhed, og du kan have en fit krop på bare en måned eller to.