Fordelene ved Spirulina

Spirulina er en blå-grønne alger, der vokser i og omkring vand over hele verden. Normalt høstes fra ferskvandssøer, er det mest almindeligt solgt i pulverform fra helsekost butikker. Det er blevet indvarslet i mange år som en â € ~superfoodâ € ™, og det ser ud med god grund.

Der er mange ernæringsmæssige fordele for alger, og det har den ekstra bonus for at blive koncentreret i kapselform, der kan sluges så let som en multivitamin. Alger er den mest basale form for liv og er på det laveste trin på den marine fødevare stige, hvilket er hvorfor det er pakket fuld af ernæring.

Great proteinkilde

Spirulina består af 60% vegetabilsk protein, som er fantastisk nyhed for vegetarer og veganere, som nogle gange har brug for at tage protein kosttilskud i stedet for det kød, de spiser ikke. Spirulina er meget let at fordøje så godt, hvilket gør den ideel til ældre mennesker, der har en mere delikat forfatning. Det er også fantastisk til unge børn, der kræver mere næring som de vokser.

Letter PMS

Spirulina indeholder en høj mængde af Gamma-linolensyre, undertiden benævnt GLA. GLA har været kendt for at være til særlig fordel for kvinder, og findes i andre mere almindeligt kendte elementer såsom kæmpenatlysolie og solbær. GLA er også til stede i motherâ € ™ s mælk, og kan lette symptomerne på PMS, samt forbedre kvaliteten af ​​huden.

Anti-Cancer Nutrient

Algerne er en af ​​de rigeste kendte kilder til beta-caroten, som er en potent antioxidant, kan hjælpe med at beskytte mod indtræden af ​​cancer og andre sygdomme. Det er også omdannes i kroppen til vitamin A, som er afgørende for sunde øjne. Den mest kendte kilde til beta-caroten er nok den gulerod, men spirulina indeholder op til 10 gange itamin En koncentration af gulerødder.

Immunsystemet Forarbejdningsvirksomheden

Brugere af spirulina har i årevis været fortræffeligheder algerne og dets evne til at styrke immunforsvaret. Det fremmer aktivt regenerering af nye blodlegemer i kroppen, hvilket betyder, at sår heler hurtigere og sygdomme udvindes fra hurtigere. Det er en tonic til systemet og giver en følelse af energi, vitalitet og velvære til dem, der tager det regelmæssigt, og de donâ € ™ t synes at blive offer for de mere kroniske symptomer på forkølelse, flus og nogle sygdomme.

Forbedrer fordøjelsen

Det er videnskabeligt bevist, at spirulina forbedrer hele fordøjelsesprocessen, lette passagen af ​​affald gennem systemet. Det er fremragende at fremme heathy bakterier i tarmen og kan drastisk øge bodyâ € ™ s evne til at optage næringsstoffer fra maden. Det er blevet testet i alvorligt underernærede børn i nogle dele af Afrika, og de har vist bemærkelsesværdig forbedring i sundhed og vægtøgning.

Spirulina er en komplet mad, der er en koncentreret kraftcenter af næringsstoffer, der kan gavne kroppen og fremme sundhed. Det indeholder vitamin, mineraler og aminosyrer i en helt naturlig form.