Fordelene ved Isotonisk Motion

Du har måske hørt om isotonisk motion i forbifarten, men når det kommer til de konkrete fordele ved denne form for magt træning, kunne mange af os blive forvirrede. Ser man på, hvordan motion isotonisk hjælper atleter er en del af en samlet undersøgelse af de bedste og mest nyttige fitness praksis, der er almindelige i fitnesscentre og sundhed klubber.

Hvad er isotonisk motion?

Mange atleter, der arbejder regelmæssigt ikke er bekendt med det tekniske udtryk, men de fleste af dem er bekendt med de faktiske praksis med isotonisk motion. Isotonisk øvelse er, når musklen bærer en statisk vægtgrænse over en bestemt vifte af bevægelse. I almindelige udtryk, betyder det, at flytte en fri vægt eller fast vægt som led i almindelig vægttræning. En bicep curl er et klassisk eksempel på isotonisk motion, hvor musklen skal arbejde mod et sæt modstand gennem hele krølle, som er den vifte af bevægelse.

Fordele ved Isotonisk Motion

Isotonisk øvelse er meget nyttig, ikke kun i at hjælpe deltagerne bulk op, men i at give specifikke muskel reaktioner, der vil være nyttige i en række sportslige og fritidsaktiviteter.

En af de vigtigste fordele ved isotonisk øvelse er, at det ikke kræver omfattende udstyr. Bærbare genstande som håndvægte, kettlebells, medicin bolde og andre lignende værktøjer er alle måder at passe isotonisk motion ind i ethvert rum eller miljø.

Hvordan Resistance Hjælper i uddannelse

Mere af fordelene ved isotonisk motion er relateret til anvendelsen af ​​resistens. Vægten af ​​de ovennævnte fitness redskaber giver modstand, at kroppen har til at arbejde imod. Dette bidrager til at styrke musklerne i flere måder.

De, der har adgang til en række gratis vægte eller faste vægte kan forfølge progressiv modstand. Dette kan yde bistand med en række fitness mål. Arbejde ud med lettere vægte gennem flere isotoniske gentagelser vil gøre musklerne stærkere og bedre i stand til at håndtere udfordringerne på tværs af hele deres sortiment af bevægelse (såsom en arm eller ben udvidelse). Når brugere træne med langt tungere vægte, det forårsager en bestemt stigning i muskel størrelse, fordi den høje vægt belastning fører til bittesmå tårer i muskelvæv. Dette bevirker en udvidelse af musklen, når de er repareret af kroppen.

Mere om Videnskab Isotonisk Motion

Fitness eksperter påpeger, at isotonisk motion ofte indeholder to specifikke former for træning. I videnskabelige termer, er disse kaldet koncentriske og excentriske muskelsammentrækning. Koncentrisk sammentrækning er, når musklen bevæger vægte opad og aktivt manipulere modstand. Excentrisk sammentrækning er, når musklerne arbejder passivt, for eksempel når sænke vægten sammen med tyngdekraften, eller blot at holde på en modstand belastning og styre det, snarere end at skubbe det eller trække det gennem en række af bevægelse.

Forskere har fundet, at en kombination af koncentriske og excentriske sammentrækninger, findes i de fleste populære former for isotonisk motion som vægtløftning, trapper klatring og elliptiske uddannelse, er i stand til at levere forskellige positive resultater for kroppen. God isotonisk øvelse vil forberede musklerne til forskellige former for aktiviteter, som de kan støde på en normal dag.

Tænk alt det ovenstående, når crafting din perfekte magt workout rutine, som vil være tilbøjelige til at indeholde nogle isotoniske motionsaktiviteter.