Fordelene ved Ginger: hvordan det kan hjælpe slappe af dine muskler

Fitness-entusiaster og atleter er ved at blive bevidst om fordelene ved ingefær til beroligende stramme, ømme muskler. Værdsat for sine helbredende egenskaber i det gamle Kina, Indien og Mellemøsten, er ingefær længe været anerkendt for sin værdi som et anti-inflammatorisk middel. Roden, eller rhizome af ingefær plante (Zingiber officinale) indeholder stærke forbindelser kaldet gingeroler der hjælper reducere væv betændelse, der forårsager stive, ømme muskler og led. Nylige undersøgelser tyder på, at brug af ingefær som et dagligt tilskud eller aktuel smertestillende kunne slappe muskler og mindske smerter forårsaget af motion eller anstrengende aktivitet.

Forskning

En undersøgelse af voksne, der tog 2 gram ingefær som en daglig oral supplement, viste, at ingefær reduceret motion-relaterede muskelsmerter med 23-25%. Deltagerne tog ingefær over 11 dage som et supplement til at forhindre smerter og ikke som en akut smertestillende. Ingefær kan være en effektiv smertebehandling alternativ, hvis du ikke kan tåle anti-inflammatoriske medicin som ibuprofen eller acetylsalicylsyre. Antioxidanter i ingefær undertrykke cellulær produktion af nitrogenoxid, en forbindelse, der producerer toksiske frie radikaler, der fremmer vævsskade og inflammation. Forskning viser også, at ingefær reducerer produktionen af ​​pro-inflammatoriske forbindelser i leddene.

En anden nylig undersøgelse, der fokuserede på aktuelle anvendelser af ingefær viste, at ingefær pasta eller plastre kan trænge gennem huden og har en anti-inflammatorisk effekt på underliggende væv. Denne undersøgelse, som viste, at en ingefær grødomslag reduceret væv hævelse i mus, foreslog, at lignende varer ingefær kunne give den samme lindring til mennesker.

Anvendelser

Ginger er tilgængelig som en helhed rod eller et tørret pulver. Ginger anti-inflammatoriske forbindelser kan også tages i form af ingefær olie, ekstrakt eller te. Den anbefalede dosis af ingefær til muskelsmerter er 2-4 gram om dagen. Daglig indtagelse af ingefær bør ikke overstige 4 gram, herunder kilder i kosten som drikkevarer, salatdressinger eller desserter. For at undgå muskelsmerter, tage 2 gram om dagen i kapselform eller som juice. Frisk ingefær juice kan tilberedes i en blender med skrællet, hakket ingefær og vand. Ginger kan anvendes til ømme muskler efter træning som en olie, pasta eller komprimere.

For dem, der nyder smagen af ​​ingefær med måltider, kan root 's medicinske fordele nydes sammen med dens smag. Ginger tilføjer en eksotisk accent til fisk, kylling, oksekød eller tofu. Rå, revet ingefær kan drysses over morgenmad korn, simret med varmt vand og honning til en hjemmelavet te eller blandet med tidselolie for en sund salat dressing. I undersøgelsen af ​​motionister, der tog dagligt ingefær kosttilskud, var rå ingefær vist at være 2% mere effektiv til at reducere muskelømhed end varmebehandlet ingefær.

Forholdsregler

Selvom bivirkninger er sjældne, kan ingefær forårsage en dårlig mave, diarré, gas eller halsbrand, især hvis tages i doser, der overstiger de anbefalede mængder. Kontakt en læge, før du tilføjer ingefær supplementer til din kost, især hvis du tager aspirin eller andre blodfortyndende medicin regelmæssigt.