Fordelene ved Exergaming for Kids

Exergaming er en ny form for spil, der er blevet udviklet. Spillene kræver spillere til at udføre fysiske aktiviteter for at spille et spil, derfor kombinere spil og motion. Fysisk aktivitet omfatter alt fra vindue vask til dans, aerobic, kampsport og en række sports bevægelser. Børn kan spille en omgang tennis ret i deres stue. Til sikkerheden i deres hjem børnene kan gå virtuelle ski, flyvende ned snedækkede bjerge og dodging træer.

Exergaming Letter Motion

Tidligere har teknologien været en hindring for at udøve. Teknologi som tv og online gaming har forhindret mange børn fra at få øvelsen, de har brug for at forblive raske. Gaming er populær blandt børn, og mange børn bruger timer foran spil uden at udøve. Med exergaming er teknologien nu lettere motion, og det er stigende i popularitet. Der er forskellige exergaming kategorier såsom kamera exergaming, rytme exergaming, exergaming maskiner, workout exergaming og sensorisk exergaming. Exergaming kan nydes af alle, da der er spil, der passer til folk i alle køn, evner, fitness niveau eller alder. Spil består af forskellige niveauer, så selv nybegyndere kan nyde de spil. Disse spil er tilgængelige i mange former, såsom online, i arkader eller derhjemme.

Exergaming fremmer god sundhed

Exergaming kombinerer børnenes begejstring for gaming og motion. Spil er sjove og engagerende, derfor opmuntrende børn til at udøve mere. Exergaming fremmer motion blandt børn og motiverer dem til at udøve oftere. Den fysiske anstrengelse involveret i spillene har en positiv indvirkning på sundhed og fitness. Med bekymring fedme stiger, er det vigtigt at bemærke, at exergames kan hjælpe med kalorieindhold brænding og vægttab. Exergaming kan bidrage til at forbedre koordinering og kropsbevægelser. En anden fordel ved exergaming er, at det er med til at sænke stressniveauet, da det giver en måde at have det sjovt og lindre stress. Børn får en aerob træning, mens du spiller, og exergaming har kardiovaskulære fordele. Exergaming fremmer sensorisk motorisk læring og har en positiv indvirkning på kognitiv præstation for børn.

Exergaming Opretter Variety

For børn, der ikke dygtige til sport, det giver en måde for dem at få motion uden pres for at udføre på et sportshold. Børn, der føler self bevidst dyrker sport har nu et andet alternativ. Det er også en mulighed for børn, der finder andre former for konditionstræning kedeligt. Børn, der ikke ofte har venner rundt og hvis forældre har for travlt til at spille sport med dem kan spille mod virtuelle spillere.

Exergaming som en social aktivitet

Selvom exergaming kan spilles alene i privatlivets fred for din stue, kan det også være en social måde at holde sig i form. Online exergaming samfund tilbyder et sted, hvor exergamers kan mødes og konkurrere. Exergaming kan spilles når børnene har deres venner over. Det kan også være en familie aktivitet, lette familie bonding, fordi exergaming har muligheder for alle evne niveauer og aldre. At spille mod andre mennesker fremmer konkurrencen og tilbyder derfor mere af et incitament til at udøve. Virtuelle trænere er til rådighed, så spillerne kan gå gennem fitness-programmer, hvor deres fremskridt gemmes og anmeldt.