Fordelene ved Echinacea

Echinacea, en indfødt nordamerikansk plante, er noget, gartneri eksperter er ofte meget fortrolige med. Dens farvestrålende og attraktive blomster dot landskaber af store dele af kontinentet. De viser også op i masser af hjem haver og kommercielle landskabspleje installationer samt nogle autentiske gartneri restaureringsprojekter.

Fordele ved Echinacea

Echinacea har været kendt for at have nogle genoprettende egenskaber og medicinske anvendelser. I dag er effektiviteten af ​​echinacea noget debatteret, men moderne forskning har vist potentialet for echinacea som et redskab til at bekæmpe virus og holde immunsystemet sunde.

Echinacea er mest almindeligt anvendt til at afværge en almindelig forkølelse. Det kan bruges til at behandle en række sygdomme, såsom feber, forkølelse, influenza eller virale sygdomme, samt nogle former for infektioner. Forskere siger, at echinacea kan bidrage til at øge immunforsvaret ved at kæmpe off virus mikrober. Det siges også at have anti-inflammatoriske egenskaber. Nogle herbalists og andre kalder echinacea en "blod renser" og henviser til fagocytter, naturlige elementer, som kroppen udvikler at bekæmpe virale mikrober. Eksperter hævder, at echinacea kan hjælpe kroppen producere disse fagocytter.

Selv om nogle undersøgelser ikke har fundet, at echinacea er effektivt til behandling forkølelser og vira, har andre undersøgelser vist, at tager echinacea kosttilskud kan skære ned risikoen for at pådrage sig en kold med næsten 50% i nogle individer. Det gør echinacea en populær urtemedicin, selvom det er svært at sige, hvor effektivt det er i en given sag. Forsøg på universiteter og andre forskningscentre fortsætte med at se på, hvordan urt kan hjælpe kroppen i dens naturlige evne til at skubbe nogle af de fælles sæsonbetonede vira, der i øjeblikket truer det globale samfund.

Echinacea og Goldenseal

Echinacea er ofte sammen med goldenseal. Denne urtemedicin kan hjælpe med at bekæmpe de inflammatoriske og kongestiv elementer i den fælles kolde ved beroligende forhold i de indre membraner i næse og svælg. Det har også nogle anti-inflammatoriske og immune øge evner, ifølge forskerne. Masser af urtemedicin udbydere pakke echinacea sammen med goldenseal for en dobbelt slag mod forkølelse og influenza virus.

Potentielle risiko for Echinacea

Potentielle bivirkninger for echinacea spænder fra mindre problemer som svimmelhed til større problemer. Echinacea kan udløse astmaanfald hos personer med luftvejssygdomme. Læger ofte advarer mod at bruge naturlægemidler kosttilskud som echinacea for dem, der allerede er på en masse medicin, som nogle former for lægemiddelinteraktioner kan ansøge. Inden du begynder på et regime af echinacea eller nogle andre plantestoffer hjem afhjælpe, er det en god idé at have en grundig drøftelse med din lokale læge om de risici og fordele ved echinacea eller andet urtekosttilskud produkt. Med den rette pleje og opmærksomhed på detaljer, kan echinacea være værd at se på som en hjælper til at bekæmpe off former for virus, der skaber epidemier i dagens befolkning i hver influenzasæson.