Fordelene ved Dynamic Tension

For nogle fitness begyndere, kan vide om dynamisk spænding være en måde at få et bedre sæt øvelser i deres fitness tidsplan.

Dynamisk spænding er simpelthen den idé, at musklerne kan arbejdes på egen hånd, uden udstyr eller uden kraft. I modsætning til konventionelle uddannelse modstand, med dynamiske spænding øvelser, muskler bruge en krop magt mod en anden for at give spændinger. Et klassisk eksempel på dette er at pådrage sig en muskel og derefter langsomt at bevæge det gennem vifte af bevægelse. Klart, at der ikke er behov for udstyr, og disse former for øvelser kan gøres overalt.

History of Dynamic Tension

De fleste eksperter tilskriver denne form for fitness idé til den berømte Charles Atlas, inspiration af en lang række annoncer og fortællinger om, hvordan muskeltræning kan forbedre kroppen. Ifølge en række kilder, blev Atlas faktisk inspireret af Brooklyns Prospect Park Zoo, hvor han observerede dyr og tænkte op en naturlig øvelse proces, der kunne gøres uden værktøj eller fitness gear.

Senere Charles Atlas virksomheden ekspanderet voldsomt, og de reklamer blev ved med i flere år. Selv i dag, kan læserne få meget mere information om dynamisk spænding online, fra Charles Atlas hjemmeside.

Fordele ved Dynamic Tension

En af de vigtigste fordele ved dynamisk spænding er, at det virkelig kan lade sig gøre hvor som helst. Det kræver ikke meget plads, enten. Fitness deltagere, der ønsker at tage deres uddannelse tilbage til basics kan udnytte en dynamisk spænding træningsprogram at få reel muskel arbejde uden frie vægte eller faste vægte.

En anden vigtig fordel ved dynamisk spænding er, at det beskytter deltagere fra en slags skade. Da de vigtigste kræfter er kroppens muskler, der arbejder mod hinanden, da musklen dæk, er den kraft arbejder imod det også opbrugt. Det betyder, at i modsætning til vægttræning, er chancerne for skader fra overdreven vægtbelastning er meget slank.

Dynamisk spænding er også meget nyttig i forbindelse med mange former for kampsport. De, der praktiserer disse som holistisk træningsmuligheder ofte tror, ​​at de tilbyder unikke fordele i form af et sind-krop-forbindelse, såvel som konventionel muskeltonus og styrke. Nogle vil hævde, at dette er en del af det, der gør dynamisk spænding overlegen til nogle andre former for træning. Dynamisk spænding er også ønsket af mange over en anden form for motion, isometrisk træning, fordi dynamisk spænding, der er en række af bevægelse, således at musklen bliver stærkere hele denne hele bevægelsesområdet.

Selvom det måske ikke er ideel til alle fitness-entusiaster, kan dynamisk spænding være en fantastisk tilføjelse til en eksisterende fitness-programmer, eller en løsning for de tidspunkter i løbet af dagen, hvor en person, der ønsker at træne, er begrænset i forhold til at komme til et motionscenter eller motionscenter. Tænk at tilføje dynamisk spænding uddannelse til en tidsplan for at gøre brug af en naturlig potentiale i kroppen, for at få stærkere og sundere muskler, der vil bære kroppen og give bedre samlet reaktion på modstand udfordringer.