Fordele ved Svømning

Fordele ved Svømning
Svømning er en sjov, livslang aktivitet!

Fordelene ved svømning er blevet forstået mindst siden tidspunktet for Romans. En øvelse, der er så sjovt som det er sundt, det er også en alle med adgang til et vandområde kan gøre fra barndommen gennem alderdommen.

Hvorfor Svømning er god motion

Nemt, lav indflydelse Activity

Alle kan lære at svømme. De grundlæggende slag er meget let at mestre, når du har vænnet sig til fornemmelsen af ​​opdrift. Fordi alle kan lære, kan nogen så gør det. Svømning er en ideel aktivitet for alle med fitness problemer eller kronisk knæ eller rygskader, fordi det er så skånsomme. Faktisk er det ofte anvendes i terapi for dem, der er blevet såret.

Folk, der er overvægtige vende ofte til svømning for at hjælpe med at få ind i tilstand og bevare et godt helbred, takket være stor del til den skånsomme aktivitetens art. Ligeledes de ældre, som kan have skrøbelighed bekymringer, oplever, at de kan have tillid til en pool og arbejde for at genvinde styrke og udholdenhed.

Svømning forbrænder fedt

Bare fordi du ikke føler dig selv sveder når du svømme, betyder ikke, du ikke får en seriøs træning. Uanset om du laver omgange eller et program såsom vandaerobic, du brænder kalorier, mens svømning og kan således tabe sig og tone din krop. Jo hårdere du svømme, jo mere fedt du brænder. Witness olympiske mester Michael Phelps, der skal spise 12.000 kalorier om dagen, mens uddannelse for at opretholde hans muskler.

Det kan virke ekstrem, men han træner i fem timer om dagen, seks dage om ugen, og svømning i en cool pulje vil faktisk brænde endnu flere kalorier, fordi kroppen lægger en masse arbejde for at opretholde en behagelig temperatur. Mens den gennemsnitlige person ikke vil have en swimming workout noget lignende, faktum er, at svømning er en glimrende måde at brænde fedt og holde det ud.

En afslappende Workout

Så intenst som det kan være en anden fordel af svømning over de fleste andre regimer er, at det også afslappende og endda meditativ. At være nedsænket i vand er beroligende - det er derfor, at tage et varmt bad er altid sådan en førsteklasses måde at slappe af. Mens en ordentlig svømning træning vil være anstrengende, er der stadig noget beroligende ved at være i vandet; Nogle gange kan det føles som langt mindre indsats for at svømme, ikke kun på grund af den ringe indvirkning, men på grund af komfort i at være omgivet af vand.

Derudover kan du ikke gøre meget andet, mens svømning, såsom se tv, tale eller læse. Det meste af tiden, kan du ikke engang lytte til musik. Selv om sådanne forstyrrelser kan hjælpe med at gøre en øvelse rutine gå hurtigere, kan manglen på dem i svømning være en reel velsignelse. Du er i stand til at fokusere mentalt på en måde, du ofte ikke kan i andre programmer. Du kan fokusere på din vejrtrækning, så afgørende for en sund svømmetur træning, og virkelig komme til at føle, hvor stærkt reguleret vejrtrækning gør en forskel og hjælper dig med at regulere din slagtilfælde. Det er ikke underligt, at mange mennesker, der får ud af puljen efter en time eller deromkring af en god svømmetur føler forfrisket og afslappet, i stedet for slidte.

Gevinster du kan måle

En anden af ​​fordelene ved svømning er, at fokus skal du placere på din vejrtrækning og slag betyder, at du se forbedringer snart efter du er begyndt din regime. Selv hvis du ikke er dig selv tælle omgange eller timing, vil du være i stand til at føle dine fremskridt. Dette gælder især, hvis du beslutter at bruge svømme hjælpemidler som Zoomers finner, som vil tilføje tone til dine ben og giver dig mulighed for at perfektionere din slagtilfælde.

Gør Svømning en sund vane

Svømning kan være en tilfredsstillende udøvelse fordi du vil føle stor gør det, og føler fantastisk bagefter. Sandelig, kan det ende med at blive en livslang vane.