Fordele ved Nutrition Journal og RMR

Ernæring Journal: Dine mål vil være lettere at opnå og overgå hvis du tilføjer dette vigtige værktøj til dit program. Du vil blive forbløffet over, hvor disproportioned dem indtag af protein, kulhydrater og andre næringsstoffer er i forhold til, hvad der virkelig fremmer kroppens transformation.

Den RMR (hvile stofskifte) vurdering anslår antallet af kalorier, der kræves til daglig bor og hvor mange kalorier bør spises hver dag. Denne information bruges så til at oprette en kostplan. I kombination med en styrke og konditionering program vil du være i stand til at maksimere dit kropsfedt nedsættelse eller lean muskel gevinst.

Vigtige noter:
1. RMR vil falde med tabet af muskelmasse og med en stigning på lean muskelmasse.
2. Faldende kalorieindtag alene vil ikke øge din RMR.
3. Undgå cyklus af genvinde kropsfedt ved at gennemføre et komplet træningsprogram.

Genvinding og regenerering: post workout strategier til at optimere kroppens naturlige evne til at behandle overskydende indlæg iltforbrug og den specifikke tilpasning på pålagte krav. Med andre ord, brug strategier, der er befordrende for kropsfedt tab og øge muskelmassen.

Efter at have gennemgået din daglige kost dagbog og beregne din hvile stofskifte kan du gennemse følgende:

1. Specifikke og sikker daglig kalorie recommendation- herunder hvor mange gram af hvert næringsstof er nødvendig for at opfylde dine mål.
2. Hvornår er det bedste tidspunkt at spise protein, kulhydrater og andre næringsstoffer; herunder hvordan du vælger næringsstof tæt fødevarer.
3. Sunde snacks og oplysninger om fordelene ved at øge mørke bladgrøntsager (især dem højt i jern), og en liste over negative kalorieindhold fødevarer.
4. Hvordan at begrænse hvidt mel og forarbejdet sukkerindtag og forklare de negative virkninger det har på vores krop.
5. Hvordan til at opfylde dine gode fedt daglige indtagelse og protein med fødevarer som Omega-3 er, fiskeolier, laks, tun og andre skaldyr. Vær opmærksom på, at dåse laks et højt indhold af calcium på grund af hvordan det er behandlet (herunder knogler) og er den eneste dåse fisk og skaldyr, der er.
6. Sådan læse etiketterne korrekt.
7. Drik mindst en 16 ounce glas vand med hvert måltid og holde ernæring tidsskrift handy for nem reference.
8. Vigtigst hvordan man reservere kalorier for en behandler! Det er godt for sjælen. Finde prøver af lister af fødevarer, der fremmer kardiovaskulære, nervøs og fordøjelsessystemet effektivitet (for leveren, tarmene, nyrerne og hjertet).

Sample List:
Yoghurt, banan, pære, fersken Druer, Orange, bær, vandmelon, rosiner, gulerødder, selleri, broccoli, Granola, laks, tun, soja, bønner, champignon, hvidløg, artiskokker, Roer, honning, tomater, rød peber, 100% Hel hvede, havregryn Pure Bran Muffins, spinat, søde kartofler, bouillon-baserede grøntsagssuppe, skummet og fedtfattig mælk, sojamælk, og rismælk.

Endelig uden en struktureret afbalanceret ernæring program, vi næppe kan være at møde kroppens transformation krav for at se nogen resultater. Ernæring i kombination med en styrke og konditionering program er den mest effektive måde at vende din krop til en fedtforbrænding maskine. Det er den mest produktive form for motion for funktionelle dagligdags aktiviteter og generelle sundhed.

Husk, der bør ikke være nogen hemmeligheder når man træner med en personlig træner. Så sørg for, at de giver dig 110% i alle aspekter af dit træningsprogram.

Julio A. Salado, AFAA & NASM * CPT
Fitness Foundry designet til at leve sundt. ©
Certificeret personlig træner
Vurdere, Indled, motivere
fitnessfoundry.net