Fordele ved Miso Soup

Fordele ved Miso Soup
Miso suppe er sund og nærende

Der er mange fordele ved miso suppe. Dette er en sund og nærende suppe, der ofte er velegnet til mennesker, der fører en vegetar eller veganer livsstil.

Miso er et krydderi, der er fremstillet ved hjælp af gærede ris, byg, sojabønner og salt. Miso er en pasta anvendes til at gøre supper, ragout og saucer. Der en bred vifte af forskellige typer af miso, hver har sin egen karakteristiske smag. Rækken af ​​smag afspejler den måde, miso er fremstillet samt ingredienserne. En populær måde at bruge miso er at gøre en sund suppe.

Hvad er fordelene ved Miso Soup?

De påståede fordele ved miso suppe er vidtrækkende. Miso siges at tilbyde ydelser, der spænder fra at reducere og bremse tegn på ældning, gennem at hjælpe fordøjelsen og modvirke forhøjet blodtryk. Miso er lav i fedt og kalorier, hvilket gør det til et nyttigt ingrediens for mennesker, der ser deres fødeindtagelse. To teskefulde miso indeholder 70 kalorier som, når den tilsættes til kogende vand, gør en sund og fedtfattig varm drik.

Miso er også rapporteret til at tilbyde store fordele for veganere og vegetarer. Miso indeholder B12, hvilket er et vigtigt næringsstof, der nogle gange mangler i en vegansk eller vegetarisk kost. Miso er også højt proteinindhold, og det gør det til en meget alsidig ingrediens. En skål miso suppe kan give mange vigtige næringsstoffer for at hjælpe med at støtte en vegansk eller vegetarisk kost.

Bemærk: Miso er også høj i natrium. Det er noget, som folk, der overvåger deres natrium indtag bør være opmærksom på og se omhyggeligt.

Er Miso Soup Vegetarisk eller Vegan?

Mens miso er velegnet til vegetarer og veganere, bør folk være opmærksomme på, at den traditionelle miso suppe ikke nødvendigvis vil være veganer eller vegetar. Traditionelle miso suppe fremstilles ved anvendelse dashi, som er en bestand, eller indeholder andre bestanddele, såsom kylling eller fisk. Det betyder, at suppe lavet på denne måde er ikke egnet til vegetarer og veganere og er noget at holde øje med. Det er vigtigt at kontrollere ingredienserne, før du bestiller eller køber miso suppe. Der er masser af bestande, der kan bruges som erstatning for dashi. Kinesisk champignon materiel, for eksempel, har en duftende smag, som supplerer miso.

Realiseringen Vegetarisk Miso Soup

En af de bedste måder at modtage fordelene ved miso suppe er at gøre det hjemme. Denne måde en vegetar eller veganer er i fuld kontrol af de anvendte ingredienser, herunder økologiske produkter, hvis det kræves. Typen af ​​miso og færdige smag kan skræddersyes til smagen af ​​den enkelte. Miso suppe er enkel at tilberede og holder godt i køleskabet, hvilket gør det til et nyttigt standby. En skål miso suppe gør en velsmagende og ernæringsmæssig snack eller en del af et måltid. Realiseringen miso suppe hjemme kan være så simpelt som at tilføje en skefuld miso pasta til kogende vand. Der er mere sofistikerede vegetariske opskrifter, dog, og disse omfatter:

  • Ashy MacBean - en grøntsag og tofu miso suppe
  • VegWeb - et bredt udvalg af vegetariske miso suppe opskrifter
  • Vegetarian Society - en hurtig at lave opskrift

Andre måder at bruge Miso

Der er andre måder at modtage fordelene ved miso. Det kan anvendes som et krydderi for andre retter. Seitan, for eksempel, kan koges i miso eller tofu kan marinerede i en miso sauce.Miso er en overraskende alsidig ingrediens og er til gavn for både vegetarer og veganere.