Fordele ved Food Journaling

Jeg ved, du sandsynligvis hader at bruge en fødevare journal-- du har prøvet det før, og du synes, det er et stort spild af tid. Nå, forhåbentlig kan jeg skifte mening at give det en anden prøve med en anden tilgang. Du kan finde dig selv opløftet, positiv og tænker, hvorfor har jeg ikke gjort det på denne måde før? Så lad os komme i gang ved at gentage efter mig, Hold et åbent sind! Du er aldrig for gammel til at lære noget nyt.

Fordele ved Food Journaling

Her er et par forslag, der vil arbejde, og du vil være på din vej til en meget positiv og givende oplevelse.

Først skal du finde et tidsskrift, der har kolonner til morgenmad, frokost og middag plus snacks. FitDay er en online fødevare tidsskrift, der sporer alt, hvad du behøver at vide, så det er et godt sted at starte. Hav det sjovt med dette og tage din tid. Du finder det meget terapeutisk og gavnlige i det lange løb at have et værktøj som FitDay der vil hjælpe dig notere ned dit daglige indtag for dagen, samt spore dine ernæringsmæssige og fitness mål.

For det andet, så sørg for at tjekke ind og holde din journal strøm hele dagen. Når du er fristet til at snuppe en snack, kan du have lidt afskrækkende at undgå, at undergang, hvis du allerede har haft din daglige indtagelse. Tænk på det som din bedste ven giver dig en blid påmindelse om, at du vil føle og se dig godt. Ved udgangen af ​​hver dag, kan du se dig selv og se, hvor du er i forhold til dine mål. FitDay Premium byder på meget mere detaljeret i din kost, og er en fantastisk måde at få endnu mere info for en lille pris.

Jeg har fundet i de mange år, jeg har skrevet alle mine aktiviteter ned og fødeindtagelse, hvis der er kolonner, som jeg kan kontrollere og notere et par noter, det gør mig ligefrem vidunderligt, opstilling af en målsætning for dagen, og det er sjovt at se tilbage for at se, hvor langt du er kommet i dit eventyr til den nye dig.

Journaling har vist sig at være et positivt værktøj, der vil hjælpe dig med at opnå dine mål og holde dig på sporet. Når du skriver ned dine mål, når du sporer, hvad du er fødeindtagelse og aktivitetsniveau, det gør dig ansvarlig, og ved at have ansvar for dig selv, det er en vidunderlig ting. Virkelig! Du kan finde det en fornøjelig oplevelse.

Hvis du ikke er bruger til at nedskrive dine tanker og mål, kan du overveje denne fremgangsmåde, tidsskrift i slutningen af ​​dagen. Find et dejligt roligt sted, der er din egen, så du kan sidde ned, slappe af og se, at pen flow med dine ord på dagens resultater. Det bliver en måde for dig at se, hvad du har ned i løbet af dagen, det giver dig en større følelse af formål i dit eventyr til at blive den bedste du kan være!