Fordele ved Dynamic strækning i den samlede fitness

For dem interesseret i at optimere en fitness rutine eller træning, kan dynamisk strække hjælpe bidrage til en løsning. Flere undervisere og trænere ser på denne form for stretching regime til at forberede kunder og atleter for præstationsfremmende intensiv kontakt sport og andre aktiviteter. De fleste fitness-eksperter er enige om, at strækning i en eller anden form er afgørende for at forberede muskelgrupper for det tunge arbejde, de gør i sportslige præstationer. Diskussionen over hvilken slags strækninger til at forfølge før træning og i mellemtiden er en del af at se på den bedste praksis til at dreje ud af fremtidige atleter eller hjælpe nybegyndere træne derhjemme.

Hvad er dynamisk Stretching?

Undervisere og eksperter almindeligvis definerer dynamisk udspænding som en slags strækning, der bruger dynamikken i en bevægelse for at færdiggøre sit udvidelse af muskelgrupper. Arm cirkler, ben rejser med momentum og walking lunges er alle almindelige eksempler på dynamiske stretching. En dynamisk strækning tager en bestemt bevægelse og gør det til en strækning aktivitet, enten ved bevidst udvidelse af lemmer og tilsvarende muskelgrupper, eller gennem andre præcise intervaller af bevægelse.

Fordelene ved Dynamic stretching

Den største fordel ved at anvende dynamisk stretching lige før en sportsbegivenhed eller fitness rutine er, at fordi dynamiske strækninger bruger bevægelser ligner dem, at en atlet forpligter, de effektivt simulere en performance oplevelse. For eksempel til at gøre sparker strækninger før fodbold eller lignende sport effektivt vil varme op lemmer og krop foregribe specifikke udfordringer. Det samme gælder for overkroppen bevægelser såsom cirkulær arm strække sig.

Alternativer: Statisk og Ballistic Stretching

En af de vigtigste alternativ til dynamiske stretching er statisk stretching. Nogle fitness-eksperter hævder, at statisk stretching er generelt den bedste måde at øge vifte af bevægelse. Men fordi statisk stretching bruger ikke den samme dynamik, at dynamiske strækninger stole på, det er ikke det samme i simulere sportspræstationer. Dette er en af ​​grundene dynamisk udspænding har taget på sådan en primær rolle i så mange uddannelse manualer og arbejdsprogrammer bøger. Mange undervisere og trænere ønsker, at deres kunder til at drage fordel af den blanding af mental og fysisk forberedelse, der dynamisk udspænding giver.

Et andet alternativ til dynamisk strækning går i den anden retning. Ballistic stretching er en slags strækning, som nogle deltagere bruger til at få endnu mere eksplosiv muskel arbejde ud af en aktivitet. Ballistic strækning omfatter bevægelser ledsaget af jerky, hoppende bevægelser. For eksempel er et lem udvides til sin grænse og forstærket med en slags "fjederbelastet" bevægelse. Ballistic strækning, selvom de ofte effektive, har været forbundet med en høj risiko for skader, og derfor dynamisk stretching er et godt valg for dem, der ønsker at bruge strækning som en effektiv opvarmning lige før en begivenhed eller træning.

Selv om nogle debat hvilke typer af strækninger er bedst lige før træning, ville de fleste enige om, at enten dynamisk strække eller statisk stretching med jævne mellemrum gøre arbejdet med at forberede kroppen for, hvad det går igennem i intens rekreativ eller atletisk aktivitet.