Fordele / Risiko for en grøn te kosttilskud

Oprindeligt opdaget i Kina, er den grønne te-ekstrakt findes i grøn te kosttilskud menes at være en naturlig måde at hjælpe dig med at tabe. Selvom ikke reguleres som en af ​​FDA kosttilskud har grøn te også vist sig at give mange fordele for den menneskelige krop. Det er en af grundene til, at læskedrikke virksomheder har skabt drikkevarer ligesom Lipton kost grøn te og økologiske virksomheder har henvendt sig til grøn te pakker som en indtægtskilde. Men, har den grønne te kosttilskud også været forbundet med visse risici, som har tvunget forskere til at afsætte undersøgelser på at finde ud af, hvorvidt grøn te er det mirakel stof, at det er annonceret som. Hvis du tænker på at tilføje en grøn te kosttilskud til din kost, overveje fordele og risici forbundet med det første.

Fordelene

Selv om det indeholder mindre koffein end en kop kaffe, er koffein i en grøn te kosttilskud menes at hjælpe kroppen forbrænder kalorier hurtigere end normalt. Dette menes at brændstof vægttab og hjælper kroppen nedbryde fedt lettere. Det er ikke den eneste fordel af den grønne te kosttilskud, selv om.

Nogle undersøgelser har antydet, at grøn te kan indeholde en kraftig antioxidant, der kan hjælpe kroppen med at bekæmpe kræftceller. Undersøgelserne har vist, at folk drikker grøn te har en højere succesrate, når det kommer til at slå kræft. Grøn te har også vist sig at hjælpe arthritis og andre ledproblemer.

Det er også kendt for at afgifte kroppen og holde immun og cirkulationssystemer fungerer korrekt. Endelig er det vist sig at hjælpe dem med høje kolesteroltal regulere kolesteroltallet. Disse er blot nogle af de positive ting, at grøn te kan gøre for dig.

De risici A

Desværre den dårlige del om grøn te er, at alt for få undersøgelser er blevet udført på det til dato. Det betyder, at for alle de gode det kan gøre for dig, kan det også sætte dig i fare. De fleste grøn te kosttilskud, der lover fantastiske resultater, når det kommer til vægttab, for eksempel, er ikke andet end dyre afføringsmidler. De kan forårsage alt fra diarré og opkastning at forstyrre mave og usædvanlige kramper.

De kan levere positive resultater selv, og du kan tabe sig. Men at sætte din krop gennem denne type problemer er ikke godt for dig. Den grønne te kosttilskud bør heller ikke tages af nogen kvinder der gennemgår graviditet, da det kan medføre komplikationer. Indtil der foreligger mere om grøn te, kan du være bedre stillet forsøger andre metoder til at få de fordele, grøn te giver.

Alternativer

Selvom grøn te kosttilskud i sidste ende kan blive ryddet for at hjælpe folk tabe sig og høste fordelene af den grønne te-ekstrakt, der er bedre måder at få de fordele nu. Forkæl dig selv med den ægte vare, og brygge nogle naturlige grønne te. Brug vitaminer, en sund kost og en workout rutine til at hjælpe dig med at tabe, forbedre din cirkulation og immunsystemet, og forbedre din krop. Det kan ikke være så let som at tage en pille, men det vil hjælpe dit helbred.